Sany

Jäsen
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sany

 1. Etova olo alkoi pian plussan jälkeen. Ensimmäisen kerran halasin posliinia rv 8+0 ja siitä eteenpäin päivittäin rv 15+jotain. Nyt menossa rv 18+2 ja edelleen tulee helposti huono olo, jos ruokailuväli venyy, mutta oksentaa ei oo tarttenu pariin viikkoon.
 2. Toisenlaiset äidit LIV, Ke 17.9.2014, 21:00 Mirvan ja Hekan saama tuomio lapsettomuudesta muuttuikin odotuksen onneksi. Miltä tuntuu nähdä esikoisvauva ensi kerran, kun haaveista tulee sittenkin totta?
 3. En aio värjätä ensimmäisen kolmanneksen aikana, myöhemmin ajattelin käydä ottamassa raitoja.
 4. Ei oo omaa kokemusta, mutta jostakin muistelen lukeneeni että Citronella-öljyä vois käyttää hyttysten karkottamiseen turvallisesti raskaana.
 5. Käytiin ultrassa viikolla 7+1 ja silloin alkio oli ~9mm.
 6. Otetaan todennäkösesti äippäpakkaus, onhan siinä paljon hyödyllistä tavaraa, etenkin esikoista odottavalle.
 7. Meille tehtiin PAS pari viikkoa takaperin. Epätodellinen olo, kun viiden vuoden yrityksen jälkeen näkee ekaa kertaa kaks viivaa testissä
 8. Omassa rivitalokolmiossa. Omakotitalon rakentamisesta haaveillaan
 9. Iholla kolmas kausi AVAlla syksyllä 2014 "Iholla-sarjan kolmannella kaudella tutustutaan 39-vuotiaaseen Yrjänään." "Surua Yrjänän elämään on tuonut kaksoisveljen traaginen kuolema ja lapsettomuus. Hän käy läpi hedelmöityshoitoja vaimonsa Saran kanssa, jotta unelma omasta lapsesta toteutuisi jonakin päivänä." "Miksi halusit lähteä mukaan kertomaan tarinasi? – Vakavampana syynä oli, että koin tärkeänä tuoda esille mitä lapsettomuus merkitsee miehen ja aviopuolison näkökulmasta. Se on sellainen aihe, johon en itse ole kauhean paljon törmännyt." "Mihin katsojat pystyvät samaistumaan tarinassasi? – Ne, jotka ovat eläneet samaa tilannetta lapsettouuden kanssa, toki ymmärtävät. Uskon, että tämän myötä myös ihmiset, joilla on mennyt kaikki niin kuin he ovat suunnitelleet, saavat ajatusta siitä, miten kipeitä ja vaikeita asioita nämä voivat olla – etenkin miehelle puolisona. Siitä johtuvat myös aika rajut tilitykset, joita sarjassa on aika ajoin." http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/ih ... na/3419274
 10. Aiemmissa siirroissa alotettiin aina 10mg annoksella siirtopäivästä eteenpäin. Tässä viimeisimmässä, josta plussasin, alotettiin 4 päivää ennen siirtoa 20mg annoksella, joka laskettiin siirtopäivänä 10mg.
 11. Menkkamaista jomotusta, palelua ja todella kipeät ja turvonneet rinnat.
 12. PP9 eli 9 päivää pakastettujen alkioitten siirrosta haamu ja PP11 jo ihan selvä plussa