Falule

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Falule

  • Rank
    Aloittelija
  1. Itselläni on kolme nimeä ja ajatukseni on, että myös lapsillani näin olisi.
  2. Ei harmita. Tytölle oltiin jo nimi päätetty ennen syntymää mutta kun hän syntyi, ei hän näyttänyt yhtään nimeltään, päädyttiin toiseen nimeen, jolla kunnioitettiin myös edesmenneen sukulaisen muistoa.
  3. Minulle on jotenkin iskostunut päähän ajatus, että lapselle tulee isän sukunimi. Nyt toki olen naimisissa ja itsellä miehen nimi joten ei tarvitse asiaa sen enempää miettiä.
  4. Minä oon vähän isomman ikäeron kannalla, esikoinen on jo melkein 7 kun tämä tosikko syntyy ja ainakin vielä tämä tuntuu hyvältä vaihtoehdolta.
  5. Taulukon mukaan esikoinen tyttö niin kuin onkin, tämä kakkonen poika, saas nähdä.
  6. Mies tupakoi, itse onnistuin vähän plussan jälkeen lopettamaan, mies toivottavasti tekee saman perässä, näin ainakin uhoaa.
  7. Kierukan jälkeen (mirena) kierto jatkui säännöllisenä kuten kierukan aikanakin.
  8. Olen jonkin verran miettinyt omien sairauksien vuoksi, kuitenkin päätynyt siihen lopputulokseen että riskit ja sairaudet eivät ole niin merkittäviä, että niiden takia lapset pitäisi jättää tekemättä.
  9. Hui mitä kokemuksia täällä on kierukasta.. Itselläni ei mirenasta paljon negaa sanottavaa ole, laitto sattui vain vähän kuten myös poistokin. Parin vuoden käytön aikana ensin oli tiputtelua, sitten loppui kaikki vuoto joksikin aikaa kunnes taas menkat alkoivat. Ensin vuosi päivänä-parina kunnes jatkui säännöllisinä ja vuosi n. 5 päivää. Poiston jälkeen tyhjennysvuoto ja menkat jatkui säännöllisinä pari kiertoa, kunnes tulin raskaaksi.
  10. Esikoisesta piti paikkansa, tyttölupaus ja tyttö tuli. Tästä toisesta vielä mietitään halutaanko edes kysyä vai jännätäänkö synnytykseen asti.
  11. Pitkään ajattelin, että yhdessä on tarpeeksi, nyt kuitenkin toinen tulossa. Siihen varmaan lapsiluku jää vaikkei varmaksi uskalla sanoa.