ironic

Aktiivijäsen
  • Content count

    264
  • Joined

  • Last visited

About ironic

  • Rank
    Aktiivi
  1. Painoa kertyi 18 kg, josta on tippunut kolmessa viikossa noin 12 kiloa.
  2. Trikoohame, leggingsit, imetystoppi, neuletakki ja converset. Tuntui ihanalta pukeutua pitkästä aikaa omilta tuntuviin vaatteisiin. Loppuraskaudessa vaatekaapin sisältö oli todella suppea.
  3. Ystäväni ja äitini järjestivät minulle yllärikutsut, kun olin 35.viikolla raskaana. He ilmestyivät eräs sunnuntaipäivä oven taakse ja toivat mukanaan paljon ruokaa ja kakkua sekä lahjoja kuten ainu-pupu, lahjakortti kosmetologille, converse-villasukat ja vaippakakku. Kutsut kestivät parisen tuntia. Istuimme takapihamme terassilla tarjoiluista nauttien ja vaihdettiin kuulumisia. Myöhemmin myös vähän kisailtiin, kun yksi ystävistäni oli järjestänyt tietovisan ystävilleni mm. vauvan syntymäajasta, nimestä ja muusta tulevasta. Toinen ystäväni järjesti vauvanruokien sokkomaistelutestin. Olin kutsuista tosi otettu ja iloisesti yllättynyt, sillä suurin osa vieraista matkasivat vähintään tunnin ajomatkan takaa. Oli myös erityisen ihanaa nähdä kaikkia kavereita vielä kertaalleen ennen vauva-arkea.
  4. Meillä tuli viime viikolla 10 vuotta yhteiseloa täyteen. 4.hääpäivä on syyskuussa reilua viikkoa ennen esikoisen laskettua aikaa.
  5. Potkuja aloin tuntua säännöllisesti 21.raskausviikolla. Kaikenlaista epämääräistä kutittelua tunsin jo varmaan viikolla 15.
  6. Meillä odotetaan Rami-Petteriä
  7. Kurkkukipumainen närästys, joka paheni koko ajan. Kävin lääkärissäkin valittamassa toista viikkoa kestänyttä flunssaa, eikä lääkäri löytänyt minusta muuta vikaa, kun kurkkuun nouseesta hapoista kipeytyneen kurkun. Muita oireita oli alavatsan nippailu ja juiliminen.
  8. Täällä menossa kp 22/25-26 ja omasta mielestä keho on käyttäynyt nyt jo muutamien päivien ajan ihan omituisesti. Viime viikolla kärsin orastavasta flunssasta ilman kuumetta ja palelin töissä ja iltaisin kotona ihan hirveästi. Se meni kuitenkin muutamassa päivässä ohi ja nyt ainoastaan aamuisin nenä on ollut vähän tukkoinen. Viikonloppuna olin todella väsynyt päivisin, vaikka nukuin 9-10 tunnin yöunia. Lisäksi vatsassa nippailee ja vihloo aina välillä. Tänään olen töissä aamulla palellut, iltapäivästä kärsinyt turvonneesta vatsasta ja nyt vihloo alaselkää. Meillä on vast yk1 menossa ja ihmettelen kyllä suuresti, jos nää on kaikki mielikuvituksen tuotetta ja pelkkien toiveiden herättämiä oireita.
  9. Me ollaan onneksi säästytty vihjailuilta. Isäni tosin viikonloppuna muutaman viinilasin jälkeen rupesi kehumaan, miten hyvä isä miehestäni tulisi. Mieheni äiti on kerran kysynyt mieheltäni eikö meillä jo kohta olisi vauvauutisia. Me ollaan ehkä profiloiduttu pariskuntana, jolla ei ole lapsihaaveita. Luulen, että moni tulee yllättymään sitten, jos meillä joskus on niitä vauvauutisia kerrottavana.
  10. Emme ole kertoneet kellekään. Tosin eipä tätä yritystäkään ole vielä takana kuin muutama viikko.
  11. En oikein koe, että toisten lapsisuunnitelmat kuuluisivat minulle. Osasta ystäviä tiedän, että hankkivat lapsia sitten joskus.
  12. Meillä on käynnissä aktiivinen yritys. Ovistikut eivät ole käytössä, mutta seksiä harrastamme ahkerasti nyt näin kierron puolessa välissä. Olisi mukavaa, jos saisimme positiivisia uutisia jo jouluksi.