Pekaani

Aktiivijäsen
 • Content count

  344
 • Joined

 • Last visited

About Pekaani

 • Rank
  Aktiivi
 1. Kolmannenkin lapsen koko nimi päätettiin vasta juhlapäivänä. Etunimestä oltiin sentään päästy sopuun viikko aiemmin. Toisia nimiä piti vielä sommitella viimeiseen asti
 2. Aika kiva itse asiassa! Annan silti vain kasin. Rebekka?
 3. Tykkään, 9 Rebekka?
 4. Liian erikoinen, 3. Arianne?
 5. No niin, nyt se uusi pakkaus vihdoin tulee (eli huomenna julkistetaan): http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005116279.html
 6. Ehkä vähän liian erikoinen omaan makuun, mutta ei ollenkaan huonoimmasta päästä. 8- Maila?
 7. Kiitos rouva Pii Poo En siis todennäköisesti joudu siihen hankalaan tilanteeseen että pitäisi taktikoida kahden eri äitiyspakkauksen välillä.
 8. Tietääkö kukaan missä vaiheessa tuo pakkaus olisi vaihtumassa? Nythän on jaossa vuoden 2016 pakkaus, ja oliko ne nykyisellään vaihtumassa aina vuoden vaihteessa?
 9. Duudeli, aika hurja tuo linkki. Uskaltaako tässä enää viimeisellä kolmanneksella ollenkaan pyöräillä tai hiihdellä (tai kävellä) kun kaatumisen seuraus voi olla noin dramaattinen!
 10. Ei muuta kun tsemppiä!
 11. Olikos niin että follit kasvavat 1,5-2 mm päivässä. Eli kp 13 isompi olisi ollut 15-16 mm kokoinen. Jos sulla hormonit menevät niin että ovisplussa tulee 2 vrk ennen irtoamishetkeä, niin silloin folli voisi olla juuri sen 20 mm puhjetessaan. Eli ihan passeli. Tietenkin jos kävisi niin että sulla munarakkula puhkeaa piankin ovisplussan jälkeen niin silloin saattaisi jäädä vähän pienemmälle koolle munarakkula, mutta kaipa munasolu sisällä voi silti olla jo kypsynyt valmiiksi? Vertailun vuoksi: kun IVF tehdään, niin siellä on runsaasti eri-ikäisiä munarakkuloita kasvamassa ja myös ne "vähän liian pienet" rakkulat kyllä kerätään ja kyllä niistä saalistakin tulee. Ainakin meillä lähes kaikki kerätyt munasolut hedelmöittyivät ja lähtivät jakautumaan. Eli olisiko munarakkulan kokoa tärkeämpi seikka se, että hormonitoiminta on sen munasolun kypsyttänyt oikeaan valmiuteen..
 12. Hei tosi kiva, täältä löytyi kaksi aiemmin tuntematonta merkkiä; maitotyttö ja Louhi design. Oikein syyhyttää päästä tilaamaan sitten puolen vuoden kuluttua! Aiemmin olen vannonut boobin nimeen ja hyvin ne on toimineetkin; tosin minusta se imetyshupparin kangas vaihtui ohuemmaksi joskus muutama vuosi takaperin ja tykkäsin enemmän entisestä "jäykemmästä" kankaasta.
 13. Mulla tällä kolmannella kerralla paino ei noussut ekaan 15 rv:hen, eli vaikka rinnat ja maha hiljalleen kasvoivat niin muualta laihtui. Siksi housut ja rintsikat meni pidempään samat. Lisäksi mulla on rintsikkavarastoa muutenkin aika montaa kokoa kun on jo kahden lapsen odotukset ja imetykset takana.
 14. Yhdistelmän äitiyshousut + äitiyspaidan laitoin eka kertaa päälle raskausviikolla 16. Sen jälkeen käytössä on ollut äitiyshousut + normipaidat (ei ne lyhyimmät kuitenkaan enää). Raskaushousuja kokeilin eka kertaa varmaan viikolla 14, ja viikon 15 kuljin vielä töissä normifarkuissa nappi/vetskaria auki mutta se alkoi olemaan vähän vaikeaa kun täytyi pelätä liikkuuko paita niin että vetskari näkyy. Eli äitiysfarkut vakituiseen käyttöön rv 16 alkaen. Paidoissa suosin varmasti pitkään t-paita + villatakkiyhdistelmiä, mulla on muutama äitiyspaita mutta niissä on niin selkeä se mahapussi että tässä vaiheessa sellaisille ei vielä ole tarvetta. Aiemmat lapset on syntyneet kesällä joten nyt äitiysvaatteiden tarve on ihan erilainen kun täytyy pystyä liikkumaan talvipakkasillakin kuitenkin lämpimästi.
 15. Ewwie, kyllä mä tuollaisesta viivasta jo innostuisin! Musta just tuommoisia Ewwien postaamia viivoja täällä kannattaakin tiirailla, sitten kun viivat on paljon vahvemmat niin plussahan on jo selvä tapaus eikä sitä enää tartte samalla tavalla arvuutella.