Nipsuli

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Nipsuli

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kiitos vastauksesta heiffi. Kaavintaanhan mä sitten jouduin. Tää on pitkittynyt todella... pari viikkoa tyhjennyksestä jouduin mennä vuodon takia päivystykseen ja seuraavana päivänä polille uudet tyhjennyslääkkeet ottamaan. No, eihän ne uudet cytotecit tehneet mitään, vaan antoivat vielä toisenkin annoksen. Eikä edelleenkään supistelua. Kotiin laittoivat ja sanoivat että 95% tällaisissa tapauksssa kohtu tyhjenee kyllä. No, ei kun kaavintaan sitten viimeviikolla, koska raskaustestit alkoi taas vahvistua ja vuoto lisääntyä. Kaikenlisäksi tekivät kaavinnan, ultrasivat, ja kaapivat vielä lisää! Sanoivat tuolloin että hcg oli 60 (viime torstai), kuinkahan nopeasti tuota uskaltaisi toivoa että laskee nollaan, kun kerta nyt kohtu pitäisi olla tyhjä?
  2. Onkohan kenelläkään käsitystä, miksi raskaustestin viiva vahvistuu, vaikka lääkkeellinen kohduntyhjennys on tehty jo lähes 5 vikkoa sitten? Eli tyhjennys rv 8+3, tuossa juuri ennen juhannusta, ja r-testin viiva lähti hyvin haalenemaan. Ovistestejä olen huvikseni testannut, ja ne on olleet räiskyvän positiivisia, kun r-testikin on ollut erittäin vahva. Oletan, että o-testi on siis reagoinut hcg-arvoon. Mutta, nyt n. viikko sitten o-testi oli jo negatiivinen ja r-testi niin haalea että sitä tuskin erotti. Mutta nyt sitten o-testi on tullut jälleen positiiviseksi, ja r-testin viiva vahvistunut! Onkohan siis r-testi nyt reagoimassa kohonneeseen LH-hormoniin, vai miksi ihmeessä se voi vahvistua selvästi? Kohdussa ei ole enää elämää, se on jo todettu. Niin ja raskaana en uudelleen ole, kun ei ole tuon 5vkoa kestäneen vuodon takia mitään hommailtu. Lisätään vielä, että koko tämän 5 viikkoa on vuotanut, ehkä ihan muutamia vuodottomia päiviä, mutta vieläkään ei loppua näy.
  3. Yosa, samaa mietin, että aika lailla seilaa se testiviivan tummuus.
  4. mesi en tiedä miksi tuo kuva näkyy noin pienenä. Joku meni varmaan pieleen kun kännykällä sen kopion ja liitin. Testit ovat jo kuivia, mutta testiajalla olivat ihan selvästi tummempia kuin kontrolliviivat. Yleensä olen testannutkin kerran päivässä, mutta nyt hämmennyin kun viimekuussa tapahtui ihan sama: ensin luulin että oli positiivinen testi, (laitoin siitäkin tänne kuvan) mutta sitten positiivinen tulikin viikon päästä. Nyt eilen tuli positiivinen testi, sitten nega sitten positiivinen ja taas nega. Veikkaan että negaa nuo siis kuitenkin on, koska kyllä ennenvanhaan se plussa on testissä ollut useamman päivän.
  5. [/url ] Onko kenelläkään kokemusta että testit on plussaa, sitten negaa ja sitten taas seuraavana päivänä pkussaa ja parin tunnin päästä taas negaa? Nämä on eiliset testit, kolme plussaa ja sitten haaleni. Toissapäivänä samanlainen suora?
  6. mei Kyllähän se "ovisplussa" tuli kp 13, ja ne minimaalisest mahannippailut sitten kp 14, eli ihan oikeaan aikaan. Hämäävää vain kun tosiaan clomikierroissa oviksen tunnisti oireista niin selvästi. Yleensä on ihan säännöllinen kierto.
  7. Mitä mieltä tästä? Tuo on tummin jonka testasin, samana päivänä lähti jo haalenemaan. Kuva otettu maanantaina, ja edelleen täysin negaa o-testit. Siksi mietityttää, kun kuopusta yrittäessä clomifen-avusteiset ovulaatiot näkyi testissä aina tosi tummina, ja myös mahanippailut oli kovia. Johtuuko siis kun ilman lääkkeitä nyt ollaan, että o-testi ei tummene ja nippailutkin on minimaalisia?
  8. 37+6 ja 40+3.
  9. Supistusten takia ultratiin viikolla 34, silloin painoarvioksi tuli että lasketun ajan tienoilla olisi alle kolmikiloinen. No, 3.8kg vauva syntyi.
  10. Esikoinen halusi maistaa kahvia joskus päälle yksivuotiaana. Ja olisi heti halunnut lisääkin! Ei annettu.
  11. me oltiin yhdessä kahdeksan vuotta, joista yksi naimisissa ennen yrittämisen aloitusta.
  12. Kuopus syntyi avosuisessa tarjonnassa reilun puolen tunnin ponnistamisen jälkeen. Ultrassa oli aiemmin havaittu että pää on ojennuksessa, eikä nuokkuryhdissä, mutta hoitohenkilökunta vaan kuittasi sen sillä että voi vielä vaihtaa asentoa. Vaikka vauva oli tuossa vaiheessa jo niin alas laskeutunut ettei päätä oikein ultralla vatsan läpi nähnyt. Onneksi mahtui kuitenkin syntymään ilman puuttumista.
  13. Sekä esikoisen, että kuopuksen syntymän jälkeen vauvakuume on virinnyt siinä joskus 3kk jälkeen, ja kun vauva on puolivuotias, on jo kova kuume päällä!
  14. Meidän 2,5v osaa laittaa housut (hyvällä onnella oikeinpäin), sukat, löysät kengät, hanskat ja pipon. Paita on jo liian haastava. Yleensä tosin pukee vaan leikkiäkseen, ei koskaan silloin kun ollaan oikeasti pukemassa.