Kesähelmi

Jäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Kesähelmi

 • Rank
  Aloittelija
 1. Kaksi olisi toiveissa. Katsotaan, jos mieli muuttuu kun ensimmäinen syntyy
 2. Itse ajattelin olla täysin äippälomalla normaalisti, vaikka tosin hieman pelkään, ettei se onnistu ihan sataprosenttisesti, jos artikkeli on lehdessä juuri tuolloin arvioitavana. Itse en vielä ole esitarkaatusvaiheessa,joten sinänsä helpompi hypätä pois kelkasta hetkeksi. Haluaisin kuitenkin nauttia lomasta siinä missä muutkin äidit.
 3. Minulla on tämä ongelma tänään edessä. Meille on tulossa kavereita viettämään iltaa ja ensin ajattelin keksiä jonkun antibioottikuuria vaativan sairauden, mutta päädyin lopulta ostamaan alkoholitonta siideriä ja viiniä. Pääsee helpommalla kun "juo" muiden mukana. Kotona onneksi helpompi kaataa lasiin ilman, että kukaan kiinnittää erityisesti huomiota pullon etikettiin.
 4. Dpo 10 myös
 5. Meillä myös sisäkissa ja mies hoitaa sen potan. En ajatellut sen enempää varoa.
 6. Keräsin testit kauniiseen riviin, kunnes eilen heitin ne pois. 10 positiivisen testin jälkeen sitä ehkä voisi jo uskoa olevansa raskaana
 7. Minä käytin alkoholia myös ihan normaalisti siihen asti kun plussa tuli. En tiennyt kuinka kauan vielä menisi ennen tärppiä, niin elin ihan normaalisti.
 8. Dpo 10
 9. Meillä taidetaan mennä aikalailla hiljaisella meiningillä. Olen lähdössä Osloon työmatkalle kahdeksi kuukaudeksi ja sitä ennen yritetään saada vauva alulle. Ei siis luultavasti kerrota kenellekään ennen paluutani, mikäli vauva olisi jo tuloillaan. Mukava yllättää ihmiset sitten tuplasti
 10. ashley: Toivon paljon voimia ja jaksamista sinulle! Ja tosiaan, kuten Naa tuossa jo totesi, tänne saa kyllä kertoa huoliaan, eikä minuakaan haittaa yhtään. Päinvastoin. Toivottavasti saisit töitä.
 11. Naa: Ihan totta ashley: Musta tuntuu, että olis jotenkin kivampi odotella, ku tietäis, että koska pääsee tositoimiin. Näinpä, toivottavasti me päästäis kohta yrittämään kaikki. Tsemppiä tuskailuun, toivottavasti asiat järjestyy! Onneksi täältä saa arvokasta vertaistukea myös tässä asiassa Niin ja olen 25v. Täytän kesällä 26.
 12. Mä aloin syödä vitamiineja yms. ja olen muutenkin yrittänyt kiinnittää huomiota ruokavalioon. Lisäksi oon koittanut urheilla enemmän, koska oon ollut aika laiska liikkumaan. Ehkä eniten oon satsannut henkiseen hyvinvointiini ja pyrkinyt olemaan stressaamatta, vaikka se onkin vaikeaa välillä.
 13. Heippa. Mä olen kuumeillut enemmän ja vähemmän vuoden verran. Nyt alkuvuodesta se muuttui totiseksi. Varovasti ehdotinkin miehelle, että oliskohan ajatus yrittämisestä ihan mahdoton hänelle. Oltiin juteltu aiheesta aikasemmin, mutta mitään kunnon ajankohtaa ei päätetty. Nyt mies sitten meinas, että pitäis vielä hetki saada olla kahdestaan. Meillä on häät v. 2015 kesällä, mutta itse haluaisin lapsen jo ennen sitä. Katsotaan kuinka käy, koska ymmärsin, ettei välttämättä tarttis häiden jälkeiseen aikaan kuitenkaan odottaa. Onneksi on tää foorumi helpottamassa tuskaa