mesi

Aktiivijäsen
 • Content count

  1653
 • Joined

 • Last visited

About mesi

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 05/19/87

Recent Profile Visitors

1280 profile views
 1. Esikoiselle otettiin (vuoden 2014 pakkaus), nyt en ole vielä ihan varma. Todennäköisesti jätetään ottamatta ja hommataan sillä rahalla mm. Stokken Newborn set käytettynä ja jotain muutakin. Mutta katsotaan nyt vielä.
 2. Huomenna uutta testiä Ewwwie! Jättäisin kyllä niiden roskishaamujen tiirailun, ettei tulis ainakaan turhia toiveita. :/
 3. Esikoista yritettiin 9kk, yrityskierto 8 toi plussan. Toista yritettiinkin sitten yli 1v3kk, tärppäsi yk15.
 4. Metformiini- ja insuliinihoitoinen radi, tyttö syntyi rv 39+3 ja oli 3560g/51cm. Tytön sokerit seurannassa oikein hyvät.
 5. Mä taidan hypätä tänne joukkoon! Taustaa: esikoisen (synt.3/15) aikana mulla todettiin joskus sillon "ekan sokerirasituksen" aikaan radi ja aika nopeasti sain metformiinit ja lopussa myös insuliinit. Tyttö syntyi käynnistettynä rv 39+3 ja oli aivan keskikokoinen 3560g/51cm ja sokerit sairaalan seurannassa aivan normaalit ja myös mun paasto normaali. Nyt yritettiin toista lasta jo tovi ja ehdin jo käymään lapsettomuusasioissa lääkärissä ja labroissa. Paastoarvo oli koholla, selvästi yli radin paaston rajan. Lääkäri määräsi jo metformiinin aloitettavaksi sokereita tasaamaan, ja tukemaan myös raskautumistoivetta. No, sitten tulinkin raskaaksi samasta kierrosta jonka aikana olin käynyt siellä lääkärissä ja labroissa! Lääkäri sanoi että aloitetaan jokatapauksessa jo se metformiini, vaikka varsinaista 2.tyypin diabetesta mulla ei ole eikä radiakaan ole vielä todettu. Nyt siis vasta rv 6+2. Lääkäri laittoi myös samantien lähetteen äitiyspolille ja mitä todennäköisimmin mulla on taas radi, kun se paastoarvo oli ennen raskauttakin koholla. Saas nähä laittavatko mua vielä myöhemmin sokerirasitukseen vai riittäisikö se paastoarvon kontrollointi. Viime raskaudessa sokerirasituksessa ainoastaan paasto oli yli rajan, muut arvot aivan normaaleja. Myös sokeriseurannassa raskausaikana nimenomaan paastossa häikkää. Ja nyt kun olen käynyt viime raskauden jälkeen kahdesti sokerirasituksessa niin molemmilla kerroilla 2h arvo ollut oikein hyvä. Pitäisi kyllä tehdä samantien ryhtiliikettä ruokailujen suhteen sillä herkut on kyllä maistuneet viimeaikoina.
 6. Mua melkeen harmitti kun mä en viittinyt laittaa omaani tänne viikko sitten kun se ensimmäinenkin oli sen verran selkeä, että turha sellaisia täällä ketjussa arvoida, heh.
 7. emmiko paljonko sulla lopulta maksoi siellä fertinovassa? Jos tässä ollaan raskaana, niin mäkin harkitsen sitä Perhe-Artea kun olis selvästi edullisempi kuin monet muut.
 8. Meillä suosikki on Papu. Myös lindexiä, popia, mini rodinia, mainiota ja gugguuta löytyy jonkin verran. Tyttö 2v. Vauvavuotena suosikit oli aivan eri - Tutta, Melli Ecodesign ja Metsola. Ulkovaatteissa ollaan aika merkkiuskollisia ja käytetään hyväksi havaittuja. Talvihaalarit Molo, vk-haalarit/kaksosaset nameit ja pop. Asusteissa papu ja reimatec. Kengissä yleisin superfit.
 9. Sehän näyttää Nelimo aivan oikein se 2-3 jos sinulla rv 4+6 tai 5+0? Tiedätkö milloin ovis oli?
 10. Mäkin oon kurkkinut monta kertaa.
 11. Nelimo!!! Plussa se on! Jännittävää! Onnea paljon! Voi kunpa olisin itsekin päässyt taas samaan ketjuun odotuspuolelle, yritys on ollut kova, heh. Rosetta ihania viivoja! Hurjasti onnea!
 12. Hei cecce! Mä en osaa sanoa mihin tuollaiset "tulos jo 5 päivää ennen" perustuu, mutta ite järkeilisin että kyse on ennemminkin siitä että r-testit _voi_ näyttää mahdollisen positiivisen tuloksen monilla jo vaikka dpo 10 tienoilla (osalla varmaan jopa jo dpo 8, dpo 9?) kun taas luteaalivaihe noin niinkun "ideaalitilanteessa" lienee se n. 14 päivää? Jos ajatellaan että kierto olisi 28 päivää ja ovis puolenvälin paikkeilla. Silloinhan voisi ajatella että jos normaali lutealivaihe olis 14 päivää niin joo-o, r-testi _voi_ näyttää sitä positiivista jo 5 päivää aiemmin eli dpo 9 (?) mutta emmä ihan usko että ae 99% todennäköisyydellä näyttää vielä niin aikaisin...? Oli varmaan sekavaa pohdintaa, hah. Jouduitko uuteen kiertoon cecce?
 13. Onnea Emmiko! <3 Lotta toivotaan kovasti että vielä vahvistuisi!
 14. Sanghi tosi hienoja viivoja! Hurjasti onnea. <3 Toivon todella että nyt kaikki menisi hienosti! Maaliskuu on ihana kuu saada vauva. Vähän puolueellinen saatan olla mutta siis kevätvauvat. <3<3
 15. Oletettavasti n. 11kk iässä. 1v neuvolassa 10,5kg ja 10kk neuvolassa 9825g.