Leine

Aktiivijäsen
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

About Leine

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Omistaako joku onnellinen jo bee3 matkarattaat? Mitä olette tykänneet siitä kuomusta? Haaveissa olisi saada musta kuomu bee+ rattaisiin.
 2. Jossain kuvassa naapurimaan Maddella oli bugaboon vaunuissaan jotkut pidikkeet työntöaisassa, joista roikkui laukku. Onko oma viritelmä vai mistä tällaisia pidikkeitä saa? Meillä bee+, en tiedä vaikuttaako se siihen millainen pidike sopii. Samoin oon kaipaillut bee+ kuomun eteen "klipseillä" laitettavaa harsoa tms. kangasta. Löytyiskö täältä joku ystävällinen vinkkaamaan mistä löytyisi kivoja
 3. Sanos muuta, ei ole kuittia, ei tarraa... Aika kovan käsittelyn saa tehdä, että tarra irtoaa, heh. Laitoin just sähköpostia surkealla kielitaidollani ja naputin kaikki lomakkeen tiedot. Katsotaan kuinka mun käy.
 4. Mua kiinnostaa mitä hän vastaa. Eihän noita tarroja koskaan irroiteta, koska eivät vaikuta ulkonäköön ja toisaalta sen saa helposti sieltä kopsattua, jos tarvitsee sarjanumeroa johonkin. Kyllä haiskahtaa tämä juttu...
 5. ^ Lisäys vielä: katsoin tarrakohtaa tarkemmin, niin kynnen raaputusjälkeä näkyy siinä kohdassa, jossa tarran pitäisi olla. Kieroa toimintaa, että tarratkin revitään, jotta voisi sen avulla tilata lisäosia itselle. Noh, meistä on moneksi. Onkohan jokaisessa rattaassa oma sarjanumero? (Löytyykö täältä joku ystävällinen vaukkari, joka voisi mulle laittaa yv:llä)
 6. Mitä mä nyt teen, kun en löydä sitä sarjanumeroa. Katsoin netistä missä sen pitäisi olla, mutta siellä on vain valmistajan tiedot tms. Näyttää siltä, että se tarra on lähtenyt irti siitä kohtaa / irroitettu, kun on liimareunoja näkyvissä. Huoh. Ja sitten toinen kysymys: en oikein saa istuinosaa irti rungosta. Käyttöoppaan mukaan ei ole mitään erityistä nappia, jota pitäisi painaa. Kyseessä siis bee+ rattaat. Voimallakin olen yrittänyt nostaa irti, mutta eipä onnistu.
 7. Kiitos vastauksista, täältä mä tiesinkin apua saavan, arvon vaukkarit! Mikä osan nimi tarkalleen ottaen oli, jotta osaisin vaatia samaa? Ilmeisesti englanniksi pitää asioida, niin mikähän lie termi siihen? Mun kielitaito on aika surkea...
 8. Mitä ne maksaa ja tehoaako ne? On se ny kumma, että bugaboon oman valmistusmokan korjaamisesta pitäis ite maksaa...murrr...
 9. Mieletön väpätys bee+ eturenkaissa, etenkin tyhjillään kun työntää ja kyytiläisenkin kanssa jonkin verran. Takuuta ei enää ole. Minne otankaan yhteyttä ja mitä vaadin, uudet renkaatko? Näin jossain keskustelua aiheesta (muillakin ollut sama ongelma), mutta saisko tuoretta vinkkiä, kiitos
 10. Saako bee+ istuinosia ostettua erikseen? Onko istuinosa erilainen vanhemmassa bee:ssä? Mustaa tekis mieli
 11. Marika on mm. yksi myyjä, bugaboota ainakin kaupannut. Sukunimi ym. tiedot löytyy kun googletat yllä mainitsemani viestiketjun. Onko todella näin, että pankkitiliin pystyy huijaamaan nimen? Eikö tilinumeron perusteella voisi saada sen oikean henkilön kiinni, olivatpa ilmoittaneet nimekseen mitä tahansa?
 12. Tiedoksi kaikille, jotka olette ostamassa lastentarvikkeita esim. tori.fi:ssä ja huuto.netissä. Liikkeellä on nyt useampi huijari, joka kauppaa esim. rattaitaan (mm. bugaboo) tai muuta lastentarviketta. Myyntikuvat ovat kopioitu netistä, ja niitä esitetään ominaan. Puhelun perusteella kaikki vaikuttaa toki luotettavalta... Rahat menevät, mutta et tule saamaan mitään. Nimet ja tilinumerot kyseisistä henkilöistä löytyy googlettamalla 'huijarit netissä'. Prepaid-liittymä näyttää olevan kyseisille henkilöille ominaista. Olkaa tarkkoina ja levittäkää viestiä!
 13. !!!TIEDOKSI!!! Liikkeellä on nyt mm. bugaboo-rattaiden myyjiä, jotka ovat osoittautuneet huijareiksi. Myös muuta lastentarviketta myyvät, ottavat rahat tilille, mutta tuotetta ei koskaan kuulu. Nimet ja tilinumerot kyseisistä henkilöistä löydät, kun kirjoitat googleen esim. 'bugaboo huijarit' tai 'huijarit netissä'. Myyntikuvat ovat räikeästi netistä kopioituja. Vaikuttavat toki luotettavilta ja asiansa tietäviltä. Levittäkää viestiä, kiitos!
 14. Mikähän on lähin paikka Lahdessa, jossa bee+ voisi käydä testaamassa? Täytyykö hurauttaa pk-seudulle?
 15. ^ Kiitti Nypon! Meillä on maxicosin cabrio fix -turvakaukalo (ostettu -08) ja haluaisin siihen adapterit. Ilmeisesti onnistuu, onko kallis lisävaruste? Joutuuko adapterit irroittaa kun istuin on paikallaan? Tuntuisi kömpelöltä, jos irrallisia lisäosia pitäisi kuljettaa mukana. Toinen iso asia, mikä mua mietityttää, on laukun säilyttäminen. Olen tottunut roikuttamaan laukkuani aisassa eli siinä käden ulottuvilla, mutta bee+:n rungossa ei näyttäisi olevan mitään stoppia, jossa laukun hihna voisi olla. Paljonko lisäkuomu maksaa?