happpy

Aktiivijäsen
 • Content count

  4526
 • Joined

 • Last visited

About happpy

Recent Profile Visitors

1235 profile views
 1. Mäkin näen kuivuneessa @Snapperin testissä viivan, tosin en tiedä olisiko enempi viivanpaikkaan viittaava vielä? Toivottavasti vahvistuis ja te saisitte jo onnenne syliin
 2. Pahoittelut realismista. En tiennyt että täällä on hypättävä mukaan riemunkiljahduksiin vaikka ite ei mitään näe ja faktat alkaa valitettavasti puhua ei raskauden puolesta. Tottakai me kaikki teillä sitä raskautta toivotaan. Mä en vaan voi onnitella ja iloita testistä, joka on mun silmiin nega. Korkeintaan viivanpaikka. Eihän meidän sanat vähennä sun näkemää, jos se susta on värillinen ni let it be. Toivottavasti voit tulla kertomaan meidän olleen väärässä.
 3. Mä oon @lavellan kanssa samoilla linjoilla. Ja varsinkin kun dpot alkaa juosta, näitä viivoja on ollu jo useamman päivän ja vahvistuminen on todella minimaalista. Mutta toki toivotaan että me ollaan väärässä. Jotta ovistesti näyttää raskautta niin sen pitää olla räikeästi vahvempi viiva kuin kontrollin. Tuollaista viivaa se antaa monelle loppuraskaudessa.
 4. @Ewwwie no ehkä se sieltä vielä tulee se plussa. Herkkiin testeihin ei kannata luottaa, ne antaa väärää plussaa jopa miehille.
 5. @Ewwwie mikä testi toi vihreä on? Se on ainut missä mä mitään näen, muut on blankoja tai viivanpaikkoja omaan silmään kyllä. Varsinkin kun vahvistumista ei oikeen ole havaittavissa.
 6. 2,5v oli poika kun aloitti 15pvä/kk sopparilla. Alku oli todella ankeeta, 2kk tajutonta huutoa koko päivän ja kotonakin ahdistunut ja stressistä oireileva lapsi. Sitten pidettiin pieni palaveri henkilökunnan kanssa, jokin muuttui radikaalisti koska 1,5 vkoa sen jälkeen jäi lapsi iloisena hoitoon ja sen jälkeen asiat on sujunu tosi hyvin!
 7. Toistaiseksi ainokaisen synnytyksen jälkeen ei oo sattunut minnekkään, yhtään kipulääkettäkään en tarvinnut. Kävelin salista itse osastolle ja vessa-asiatkin sujui ilman kiristelyä tai kipua!
 8. Mä nukuin esikoisesta 41+1 viikoille mahallaan, sillon poika syntyi. Ja sama meno nyt tästä tokasta. Ja juurikin että toinen jalka on koukussa. Enkä osaa kyllä olla huolissaan asiasta.
 9. 2v6kk saakka nukuttiin vierekkäin Sitten siirtyi omaan sänkyyn joka mun huoneessa on mutta poikkeuksetta kömpii viereen. Ja saa kömpiä, mä nukun paljon paremmin lapsi lähellä.
 10. Kyllä mä sanoisin että ihan normaalia että toinen raskaus on ”rankempi”. Kroppa on kerran jo antanut periksi liitoksista, joten aina joustaa helpommin ja varmasti aiheuttaa kiputiloja. Itellä ei ollu ikinä liitoskipuja tai supistuksia, tästä ollu sieltä rv13 saakka. Muutenkin alavatsa ottaa tosi herkästi itteensä. Enkä oo osannu huolestua kun just toka kierros ni paikat joustaa aiemmin, kohtu kasvaa herkemmin jne.
 11. Sain epiduraalin ja se olikin ihan mahtavaa kamaa. Vei kivut kokonaan, avauduin nopeasti mutta paineen tunne jäi joten kokoajan tiesin koska supistaa vaikkei satu. Tämä mahdollisit hyvän ponnistusvaiheen vaikka puudutetta oli koska tiesin aina koska supistaa. Laitto oli haastavaa eikä meinanneet saada sitä monellakaan tökkäisyllä. Meinasi taju lähteä siitä poksunnasta mitä selässäni tunsin mutta onneksi sitten juuri saivat sen paikalleen.
 12. Mulla meni vesien menosta 30h pojan syntymään.
 13. Esikoinen täyttää 30.1 3 ja toisen laskettuaika on 19.2 että suht liki päästään tasan kolmea vuotta
 14. Täällä taas kierros kaksi ja radi napsahti. Arvot ollu kotona mittailuissa ihan hyviä, sama meno siis kuin esikoisessa Parin viikon päästä pitäisi ottaa uusi mittausrupeama ja varmaan loppuraskaus muutenkin sillon tällön mittailla.