happpy

Aktiivijäsen
 • Content count

  4387
 • Joined

 • Last visited

About happpy

Recent Profile Visitors

1113 profile views
 1. 2v6kk saakka nukuttiin vierekkäin Sitten siirtyi omaan sänkyyn joka mun huoneessa on mutta poikkeuksetta kömpii viereen. Ja saa kömpiä, mä nukun paljon paremmin lapsi lähellä.
 2. Kyllä mä sanoisin että ihan normaalia että toinen raskaus on ”rankempi”. Kroppa on kerran jo antanut periksi liitoksista, joten aina joustaa helpommin ja varmasti aiheuttaa kiputiloja. Itellä ei ollu ikinä liitoskipuja tai supistuksia, tästä ollu sieltä rv13 saakka. Muutenkin alavatsa ottaa tosi herkästi itteensä. Enkä oo osannu huolestua kun just toka kierros ni paikat joustaa aiemmin, kohtu kasvaa herkemmin jne.
 3. Sain epiduraalin ja se olikin ihan mahtavaa kamaa. Vei kivut kokonaan, avauduin nopeasti mutta paineen tunne jäi joten kokoajan tiesin koska supistaa vaikkei satu. Tämä mahdollisit hyvän ponnistusvaiheen vaikka puudutetta oli koska tiesin aina koska supistaa. Laitto oli haastavaa eikä meinanneet saada sitä monellakaan tökkäisyllä. Meinasi taju lähteä siitä poksunnasta mitä selässäni tunsin mutta onneksi sitten juuri saivat sen paikalleen.
 4. Mulla meni vesien menosta 30h pojan syntymään.
 5. Esikoinen täyttää 30.1 3 ja toisen laskettuaika on 19.2 että suht liki päästään tasan kolmea vuotta
 6. Täällä taas kierros kaksi ja radi napsahti. Arvot ollu kotona mittailuissa ihan hyviä, sama meno siis kuin esikoisessa Parin viikon päästä pitäisi ottaa uusi mittausrupeama ja varmaan loppuraskaus muutenkin sillon tällön mittailla.
 7. Musta bumbleen saa kaukalon adapterilla? Niissä kannattaa huomioida ettei istuin käänny. Muuten kyllä khan loistavat kiesit ne(kin)!
 8. Esikoisesta otin pakkauksen, tammikuinen sai vielä 2015 pakkauksen. Nyt helmikuiselle otan myös ja saadaan tämä 2018 pakkaus.
 9. Mulla ei edes käynyt mielessä tälläinen @Teekun esikoinen sormiruokaili. Mehän oltais talvi syöty vaan lunta Eli ei hätää! Toki aina yritti etsiä kotimaista mutta jos ei niin sitten mentiin ulkomaisella.
 10. Kirkkaita ei enää oran ja smilejen lisäksi oikeen ole. Smilejäkin kirkkaina lähinnä käytettynä. Vähän meinaa murretut ja maanläheiset värit olla se juttu. En ole varma tuliko emmaljungalta viking ja super viking-sarjaan kirkkaampia värejä taas kuomuihin jne? Toki varmaan baby mercit ja muut myy mutta itse jättäisin ne kauppaan
 11. Hmm. @Chimelli kirkkaat värit rajaa aika monet pois. Olisin ehdottanu Britaxin smilejä, mutta niihin ei saa sisaristuinta. Mitkä on muunneltavissa yhelle ja kahelle kunnollisella kopalla ja adapterimahdollisuudella on aikalailla bugaboo donkeyt, baby jogger city selectit ja emmaljungan nxt90 tai super viking. Onkohan muita? Jos sisaristuin ei oo pakollinen niin ehdottomasti kannattaa tsekata noi smilet. Aivan ylivedot!
 12. Kolme makkaria ja muut huoneet, 106 neliötä rivitalossa. Ihana ihana ihana koti Toistaseksi asutaan esikoisen kanssa kaksin, alkuvuodesta vahvuuteen liittyy pikkuveli!
 13. Mä en ikinä viivanpaikkoja näe koska mun mielestä testiä ei pidä silmät solmussa yrittää tuijottaa. @nasunen sanoisin siis haamuksi!
 14. Kyllä sen haamunkin sitten erottaa ilman että tarvii siristellä silmät päästään siihen saakka kaikki on negoja.