happpy

Aktiivijäsen
 • Content count

  4078
 • Joined

 • Last visited

About happpy

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

998 profile views
 1. Koska selasin tätä hulluna ennen sunnutaina tullutta plussaa niin ajattelin kirjoitella omia oireita tänne. 29.5 tehtiin siis kolmas inssi. Dpo2, omaan korvaan liian aikaisin mutta who knows, iski samanlaiset kiinnittymisoireet kun esikoisesta. Heikko olo, pyörryttää, aivan tajuton väsymys ja vatsa kipeä koko päivän. Dpo6-8 sitten iski ihmeellinen minitauti, pientä lämpöä ja kröhää mutta kaatoi kanveesiin ihan totaalisesti. Siitä sitten alkoi aina iltapäivisin pieni huimaus ja jatkuva nälkä. Ne kaksi sai miettimään että hmm mitä jos! Ja dpo12 piirtyi sitten niiiin kauniit kaksi viivaa testiin
 2. @Sanghi ja jooooo kyllähän varsinkin tuo ylempi punertaa! Tuutuutuu helmikuisiin!
 3. @Sanghi dpo12
 4. https://aijaa.com/JIbXdN Haluutteko arvuutella?
 5. @Ewwwie ymmärrän että olo on aika turtunut. Onhan teillä hurjan pitkä taival jo takana. Mutta tämä oli sun eka kierto kun kilppariarvot oli kunnossa eli perjaatteessa yk1 nyt kun kaikki on siltä osin kunnossa. Tuntuu pahalta sanoa anna vähän aikaa, mutta hyvin voi tärpätä tässä lähiaikoina!
 6. Joo ei sitä viivaa tarvi arvuutella sitten kun se todella on sitä. Tihrustaminen saa vaan aikaan että näkee viivoja pallotapeteissakin jospa ootat vaikka viikon ja jos ei kuulu menkkoja ni testaat? Jos ois raskaudesta kyse ni luulis olevan selkeä viiva jo sillon.
 7. Mä en myöskään näe @Ewwwien testeissä mitään, mutta josko se siitä vielä plussaski muuttuis kun päiviäkin on niin kovin vähän
 8. Hell no. Tiukassa olivat. Toki ruokavaliolla ja 6kk täysunettomuudella oli siihen varmaan asiansa...
 9. ^ sillä on todella iso vaikutus mitä syö paastoa ennen. Että hyvin voi olla se mikä sen pomppauksen on saanu aikaan.
 10. Mulla oli sokerirasituksessa paastoarvo just rajalla ja sekin lasketaan radi-diagnoosiksi. Kotiseurantaohjeet, ei ruokavalioon muutoksia. Kuukauden seurasin kiltisti ja tarkasti arvoja, mutta kun en saanut ikinä, millään ruoalla, paastolla tai muulla arvoja lähellekkään rajoja. Sitten enää jaksanut seurailla. Sillon tällöin mittailin loppuun saakka, mutta tosi löysästi. Ikinä ei ylittynyt arvot. Että ei se pakosti maailman loppu ole Poika oli viikoihin nähden jopa vähän alakanttiin syntyessään. Synnärillä totesivat että kun yhtään ylitystä ei raskausaikana tullut että mulla ei sitten ollutkaan radia.
 11. Näättekö saman kun mä?
 12. @Ewwwie en varmaan ikinä ku olon on ihan masis ettei varmaa oo tärpänny.
 13. http://aijaa.com/gIovoq haamu vai viivanpaikka? Ja ei, ei oo kyseessä raskaus vaan irrotuspiikin haihtumisen seuraaminen mutta haen vähä pohjaa pcn kanssa kun en oo ikinä niitä käyttäny että kumpaa tää nyt sitten on.
 14. Aivan kamala pahoinvointi rv18 saakka ja poika tuli
 15. Eikös ne viivat aina haalene kun kuivuvat? Tuntu ainakin että omille niin kävi.