Panterilla

Aktiivijäsen
  • Content count

    428
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Panterilla

  1. Tässä mietin kun supistukset katosi. Olen rv35 ja kaulaa ei yhtään, kohdunsuu 4,5-5cm auki ja ei supistuksia. Eilen pistivät sairaalasta kotio että sitten vasta kun synnytän tulen takaisin. Kortisonit ja estolääkkeet sain, 4pv olin sairaalassa. Mitään tehoa estolääkityksestä ei ollut, supistukset jatkui. Kun estolääkkeet lopetettiin että saa syntyä jos syntyy niin loppu supistukset ja kotio laitettiin. Voiko tää tilanne vaan stopata tähän vaiheeseen? Vai onko tämä tyyntä myrskyn edellä vaan.
  2. Selvä plussa. Onnea!
  3. @Maallinen olento Mulla on ollut paljon haaleampi viiva ja sain digiin plussan. Että voisin väittää tuota plussaksi. Ootko ihan 100% varma dpo:sta?
  4. @mymmeli85 Kyllähän siellä haamu on
  5. @hoobiOnnea kovasti. Nauratti tuossa kun kävin katsomassa plussan kun oli pallivahan mainos aijaassa
  6. @hoobi Molemmissa näkyy haamu
  7. @hoobi haamulainen näkyy
  8. @Ewwwie Mulla otettiin kilppari, prolaktiini ja papa kun ei tärppi käynyt.
  9. @Ewwwie Ei kannata masentua. Olin itse yhteensä 5v yrityksen jälkeen varma lapsettomuudesta, ja ihan sujut asian kanssa. Sitten vaihtui mies ja tärppi kävi 1,5v yhdessäolon jälkeen. Edellisessä suhteessa oli liikaa stressiä mikä on yksi parhaista ehkäisykeinoista. Kyllä se tärppi käy kun osaa/oppii olemaan stressaamatta.
  10. @akasha oon näkevinäni jotain. Mulla samalla dpolla oli yhtä hailu viiva 2014. Testi oli muistaakseni one step 10mlu.
  11. Ewwwie, nuo rfsu:n testit ei ole kovin herkkiä ja antaa röyhkeitäkin viivanpaikkoja. Koita jollain toisella testillä.
  12. On täällä, mutta niin negaa kun olla ja voi.. Ja viivanpaikkoja vaan. Taitaa yk5 olla nurkilla jo..
  13. @Ouna Haamuplussahan se
  14. @Ewwwie käy hakemassa herkempi testi? Rfsu:lla on ainakin se 10mlu testi.
  15. Viivanpaikka näkyy ainakin. Tee herkempi testi tai parin päivän päästä uudestaan niin on varmasti selvempi.
  16. Voi olla että puhun ihan höpöjä, mutta muistaakseni viivat saattaa olla aika tummat aikaisin monikkoraskauksissa. Tai sulla on hcg noussut rytinällä.
  17. Nuo rfsu:t tykkää antaa aika röyhkeitäkin viivanpaikkoja. Itellä ainakin on tullut joskus ihan selvä viiva, mutta ei punaista.
  18. @Ewwwie Kuvaa tännekin
  19. @Ewwwie Kyllä siinä jotain on, mutta väriä en näe. Onko mikä dpo?
  20. @-Mollamaija- Mulla näytti ihan samalta ja en ollut raskaana. Mutta toivotaan että sun kohdalla muuttuisi plussaksi kuitenkin.
  21. @Vilhelmiina83 Pahoittelut negasta. Itellä kaikki sekasin. Ovistesti näyttää taas plussaa, raskaustesti nega. Mulla kai ovis on nyt.
  22. @Vilhelmiina83 Ootko testaillut uudestaan?
  23. @Vilhelmiina83 kyllä olin näkevinäni toisenkin reunan huomattavasti haaleampana. Voisin positiiviseksi väittää. Jos sulla on toinen testi niin testaa uudestaan?
  24. @Vilhelmiina83 Kuva ei näy.
  25. @TiltuOotko uutta testiä tehnyt?