marttaliina

Jäsen
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About marttaliina

 • Rank
  Tavis
 1. From the album =)

 2. From the album =)

 3. Minun lapsilla on isän sukunimi ja tälle uusimmallekin tulee
 4. Mukana myös Täällä melko tuore suur-uusperhe. Meillä asustaa minun lapset poika- 03 ja tyttö-04, miehen pojat 03 ja -05, yhteinen iltatähti tuloillaan juhannukseksi. lisäksi kaksi kissaa Meininkiä riittää tässä mökissä. Muutama kuukausi ollaan oltu saman katon alla ja todella hyvin on lähtenyt arki sujumaan... Annettiin samoihin aikoihin lupa uudelle tulokkaalle ja ilmoitus saapumisesta tulikin välittömästä. Kaikki isoveljet ja siskot odotaa pikkuista todella paljon! Omat lapseni ovat vöhintään jokatoisen viikonlopun ja lomilla isällään ja hänen kanssa hommat sujuu tosi mukavasti ja tulee myös mieheni kanssa toimeen. Joskus jopa miehen pojat ovat olleet siellä yökylässä Poikien äiti onkin juttu erikseen. Muutti 400km päähän ja pojat näkee häntä vain n. 3 vko:n välein. Ja usein äiti vielä peruu tapaamisia milloin mistäkin syystä. Se tietenkin aiheuttaa vähän ongelmia muulle perheelle kun nuorempi pojista sitten ikävöi äitiään, eikä voi mitään suunnitella kahden kesken kun ei tiedä varmaksi millon ovat maailmalla. Onneksi meillä on mummoja ja ukkoja iso liuta jotka antavat meillekin laatuaikaa!
 5. Esikoinen 10, toinen 9 ja vauva syntyy kesäkuussa Jännittävää.. Ihan kun olisi uudestaan esimmäistä kertaa raskaana.
 6. Plussa testissä, tupakat jäi samantien. Mies myös vähentäny reilusti.
 7. Kuuden hengen (kesällä 7) uusioperhe ollaan ja syyskuussa muutettiin koko porukka saman katon alle vuokralle 124 neliön omakotitaloon. Lisäksi meillä asuu kaksi kissaa
 8. Muutaman tosi läheisen ystävän kanssa puhutaan lähestulkoon kaikesta... Vauvaprojektit mukaan lukien... Mutta niissä suhteissa olen itsekin avoin kaikissa asioissa... Mutta en yhtään vieraammilta lähtisi kyselemään.
 9. Esikoisen ja kakkosen välille tuli 1v 11pvä. Itse olin parikymppinen. Ja nyt esikoinen täytty 10 ja samoihin aikoihin kolmas sai alkunsa. Nykyisin miehen kanssa ollaan reilu pari vuotta kuljettu ja annettiin yhteiselle pikkuiselle lupa tulla. Eli meidän perheessä asustaa kaksi 10-vuotista ja kaksi 9-vuotista edellisistä suhteista ja tämän yhteisen olisi määrä syntyä kesäkuun lopussa. Hurjaa oli kun oli noin nuorena kaksi noin pientä. Siihen vielä ero lasten isän kanssa. Korvakierteen, koliikit, infektio astmat ym. Rankkaa oli mutta niin sitä vain porskuteltiin eteenpäin... Noin pientä ikäeroa en kyllä uudestaan haluiaisi kokea
 10. Esimmäistä tehtailtiin meiningillä tjt jotain 3kk, toinen tuli varkain esikoisen ollessa 2-3kk vaikka imetin. Nyt kymmenen vuotta taukoa ja kierukan pois oton jälkeen ei menkkoja näkynyt vaan heti tärppäsi!
 11. Minusta ainakin hyvä idea tuo 10 viestin kirjoittaminen