Tuulianna

Aktiivijäsen
  • Content count

    201
  • Joined

  • Last visited

About Tuulianna

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mulla oli siro maha, sf-mitta laskettuna aikana muistaakseni 32? Kun tyttö seuraavana päivänä syntyi, oli yllätys suuri, kun oli päälle 3900 g. Eli pieni sf ei mun kohdallani tarkoittanut pientä vauvaa.
  2. Jotenkin ei niin soljuva suussa, mutta ihan kaunis kuitenkin! 7,5. Veera?
  3. Mä kyllä niin haluaisin Mutsyt... Meidän kaupungissa on vaan 4 ridereitä tarjolla, joskin hyvin edulliseen tarjoushintaan. Kaikki myynnissä olevat Urbanit on niin kaukana meistä, että en tiedä pitäisikö sitten vain tarttua tarjoukseen ja hakea 4 riderit pois. Osaako joku, jolla kokemusta Mutsyistä verrata näiden ominaisuuksia käytännössä? Olen opiskellut valmistajan sivut ulkoa, mutta entäs käytännön kokemukset?
  4. Mä kerroin heti ar-ultraa seuraavana päivänä, olikohan se sitten 7+ viikolla. Olin juuri aloittanut tässä uudessa työssä, ja oli kauhea morkkis asiasta. On edelleen (nyt 10+), mutta ehkä aavistuksen helpottanut, kun töissä on suhtauduttu niin hienosti!
  5. lehhan on varmasti jo omat ratkaisunsa tehnyt, mutta kerronpa tähän väliin, että myös minä sain gyneltä aivan yllättäen reseptin teroihin ja clomeihin ilman mitään ohjeistusta. Niitä sitten lopulta pyörittelin mielessäni jopa puoli vuotta, ennen kuin uskalsin alkaa käyttää. Luin siis netistä "käyttöohjeet". Terot määrättiin mulle tiputteluvuodon ehkäisemiseksi, ja clomit juurikin tuolla samalla periaattella, että jos en ovuloikaan. Toinen terokierto toi plussan raskaustestiin, että en koskaan käynyt apteekista ostamassa clomeja. Meillä tietysti tilanne ihan eri, enkä voi neuvoa, mutta sinuna ehkä yrittäisin ensin saada kierron kohdilleen terojen avulla. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka clomit jäisivät kaappiin pölyttymään!
  6. Meillä mies söi tärppikierrossa ja edeltävässäkin kyllä vehnistä. Se söi myös foolihappoja. Ja niinpä sitten yk 9 tärppäs. Mä ite söin tärppikiertoa edeltävässä kierrossa myös vehnistä, mut tärppikierrossa en (kun oli puolitoiveena, et just silloin ei olis tärpännyt).
  7. Alussa vielä mennään (5+1), mutta nyt olen jo huomannut, että ruoaksi haluaisin vaan pastaa ja jälkiruoksi joko appelsiinia tai paksu pepeä suklaa täytteellä. Ohuempi Pepe ei käy! Nämä on siis ainoat ruoat mitä oikeen tekee mieli, syön toki muutakin, mutta niitä ei tee yhtään mieli, vaan pakosta syön...
  8. Ennen plussaa mulla oli tosi vähän oireita, paljon vähemmän kuin negakierroissa. Jotain poikkeavaa muihin kiertoihin nähden kuitenkin huomasin: Heti aluksi ihmettelin, kun tissit ei tulleet sikakipeiksi ja turvonneiksi ovulaation aikaan (usein tulee jo päivää ennen ovulaatiotakin). Vasta reilu viikko ovulaatiosta alkoivat hiljalleen kipeytyä. Tiputtelu ovulaation jälkeen oli paljon vähäisempää, ja vaaleampaa kuin yleensä. Toki mulla oli toinen kierto Teroluteilla höystettynä, joten ajattelin, että josko ne toimivat nyt toisella kierroksella paremmin kuin ekalla (terot mulla nimen omaa tiputteluvuodon estämiseksi) Dpo 7 oli aamulämmöissä puolen asteen lasku Plussaa edeltävänä päivänä (kp 30/30) alkoi tuntua sellaista kevyttä kuplintaa/muljahtelua alamahalla Lisäksi mulla oli oireita, joita on ollut kaikissa muissakin kierroissa, siis kierroissa, joissa en ole ollut raskaana: Hurjan kylmä!!! Olin huomaavanani janon lisääntymistä Myös vessassa olen ravannut ahkerasti. Molemmilla tarpeilla.
  9. Peukut pystyssä, että Iiki saat perua nuo varatut ajat!
  10. Onnea emmiko!!
  11. Niin ja Mesi, en käytä FF:ää, eikös siinä pidä mittailla lämmöt tosi orjallisesti ihan minuuttien tarkkuudella, että Se toimis toivotulla tavalla?
  12. Jee! Kiitos vastanneille, kivaa kun alkaa vähän ymmärtää tätä omaa kroppaansa, edes jollain tasolla! Vaikka se ylläreitä jaksaakin järjestää tasaisin väliajoin...
  13. Hei! Taas täällä kyselemässä! Sain eilen ovisplussan testitikkuun illalla klo 21. Tänään aamulla aamulämpö ei (vielä) ole kohonnut ja ovistestissä enää haalea viiva. Eli onko niin, että lh-huippu on nyt mennyt (siksi vain haalea viiva testissä aamulla, vaikka illalla kirkuvan pun), mutta ovulaatiota ei ole vielä tapahtunut (aamulämpö ei ole noussut)?
  14. MrsCinnamon, onnea kovasti!!!
  15. Eli Terolutien aikana on siis mahdollista, että menkat alkaa? Mulla vasta eka terokierto menossa, ja ainakin tiputtelu on pysynyt poissa. Huomenna viimeinen tabu. Ootko syönyt Teroja 10 päivää, kpt 15-24? Eli alkoiko sulla menkat jo kp 23? Opettelen vaan tätä Teromaailmaa tässä silkasta mielenkiinnosta! Anteeksi kysymystulva!