Deimos79

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Deimos79

 • Rank
  Aloittelija
 1. 25/28 tein ensimmäisen testin joka näytti positiivista ja koska tuntui niin epätodelliselta tein vielä toisen 29/28 joka näytti 2-3 viikkoa raskaana
 2. Olo alkoi olla niin omituinen, rinnat kipeät ja mahaan pisti, joten tein hätähousuna testin jo 25/28 ja plussa tuli. Hieman oli kyllä epäuskoinen olo, kun heti ekasta kierrosta tärppäsi.
 3. Olen varmastikin ihan ilman. Miehen lasista saatan ottaa pienen siemauksen, mutta en muuta. Pidän kyllä hyvästä ruuasta ja viineistä, mutta ei ole ongelmaa olla ilmankaan. Viinejä siis lähinnä saatan kaivata, en muuta alkoholia oikeastaan juokaan.
 4. Tähän on varmaan jo vastattukin, mutta voiko esim. apetinan fetaa syödä? Fetalla höystettyä porkkankeittoa tekisi nimittäin kovasti mieli.
 5. Aloittelin raskausajan Multitabsin jo 3 kk ennen kuin alettiin yrittää ja nyt kun heti tärppäsin jatkan tietysti sitä ja Omega 3:sta.
 6. 10 vuotta sitten käytiin esikoisen aikoihin ja ajattelin käydä nytkin. Asiallinen ja perusteellinen, muttei mikään jutustelija.
 7. Esikoisesta rakenneultrassa ei näkynyt selkeästi, mutta 3d:ssä Cacciatore onnitteli melkein heti tulevia prinsessan vanhempia.
 8. Ollaan menossa Femedaan Laura Seikulle, jota ainakin vastaanotossa kehuttiin todella mukavaksi ja päteväksi. Saa nähdä sitten kuinka käy.
 9. Normaalisti tulee juotua varsin vähän, ehkä pari kertaa kuussa aukaistaan miehen kanssa viinipullo viikonloppuna kun tehdään hyvää ruokaa. Nyt sitten tietysti sattui niin että oli työpaikan kokkikoulu ja illanvietto keskiviikkona ja tein positiivisen testin maanantaina. Useampi lasi tuli juotua, mutta en nyt aio tästä enempää itseäni piiskata, kun sille ei enää mitään voi.
 10. Täällä ollaan hämmentyneen onnellisissa oloissa raskaana. Joulun jälkeen päätettiin, että nyt voitaisiiposn antaa mahdollisuus vauvalle tulla ja viime torstaina tein positiivisen testin. Hämmennys johtuu siis operaation nopeudesta, vieläkin vaikea uskoa että oikeasti raskaana . Kovasti onnea kaikille muillekin plussanneille!