Doralina

Jäsen
  • Content count

    95
  • Joined

  • Last visited

About Doralina

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 03/14/82
  1. Poltin aktiivisesti ennenkuin tapasin nykyisen mieheni. Hän kuitenkin sanoi minulle, ettei halua tupakoivaa tyttöystävää ja siihen paikkaan loppui mun polttelut. Rakastuneena on helppo tehdä vaikeitakin päätöksiä. Nyt olen ollut jo yli vuoden täysin ilman tupakkaa ja nyt olenkin helpottunut ettei tämän asian kanssa tarvi vaivata päätään nyt kun olen raskaana.
  2. Minä en pystynyt salaamaan tietoa vanhemmiltani, vaan kerroin tänään kummallekin. (Isälle oikeastaan vain reiluuden vuoksi, kun kerta äidillekin kerroin.) Pyysin kuitenkin, että muille ei vielä jaeta tietoa kun onhan tämä nyt vielä niin alkutekijöissään ja keskemenoriski ja kaikkea. Mutta ajattelin niin, että äidille haluan jakaa kaiken ja jos tulisi keskenmeno niin olisipa sitten oman äidin olkapää mitä vasten vollottaa. Mies sen sijaan haluaa odottaa ennen omille vanhemmille kertomista ja sitä kunnioitan. Hän on sen sijaan kertonut parhaalle ystävälleen.
  3. Haaveissa kaksi lasta, yksi kumpaakin sukupuolta. Mikäli kuitenkin tulee kaksi samaa niin sitten ehkä vielä kolmas yritys. Mutta vaikea on mun nähdä, että sen enempää lapsia tekisin. Mieli kuitenkin muuttuu ajan kuluessa ja nythän tässä vasta on saatu ensimmäinen alulle.
  4. Ihan hyvä juttu varmaan, kun vain olisi niin paljon sanottavaa. Mä olen ainakin jo ylittänyt itseni, sillä en varmaan koskaan ole ollut näin aktiivinen foorumille kirjoittaja. Yleensä vain luen muiden kirjoituksia kaikessa hiljaisuudessa.
  5. Mun mies oli kyllä ihan intona tekemässä meille vauvaa, mutta sitten kun ilmoitin ilouutisen että testi näytti plussaa, mun mies meni ihan lukkoon. Yhtäkkiä siitä tuntui kun koko maailman murheet on sen olkapäillä ja paniikki iskee, kun ei se ollut yhtään ajatellut että näin nopeasti tärppää. Nyt muutaman päivän sulattelun jälkeen alkaa miehenikin taas olla innoissaan.
  6. Kun itse sain kunnian olla kummitäti ensimmäisen kerran kummiksi pyydettiin myös silloinen pitkäaikainen poikaystäväni. Kävi kuitenkin niin, suhde ei kestänytkään ja kummipoikani menetti kummisetänsä. Entinen poikaystäväni ei näet kokenut tarpeelliseksi olla yhteydessä minun sukulaispoikaani enää mitenkään. Siksi kannattaakin mielestäni tarkasti harkita pyytääkö poikaystäviä/tyttöystäviä kummeiksi, varsinkin jos kyseinen pari on kovin nuori (olimme silloin 18-vuotiaita). Olen itse myös päättänyt, että en pyydä oman lapseni kummiksi sisartani tai mieheni veljeä, koska heillä on jo tärkeä rooli tätinä ja setänä. Sen sijaan pyydän paria hyvää ystävätärtäni ja mieheni pyytää parhaan kaverinsa kummisedäksi.
  7. Näytin miehelle ja vein takaisin vessan roskikseen. Sitten kuitenkin olen pari kertaa vielä kurkannut sinne roskikseen, että onko siinä vieläkin ne kaksi viivaa vai kuvittelnko vain.
  8. Minäkin plussasin tänään ja oireita tähän mennessevä ovat olleet nännien jatkuva aristus ja alavatsan viiltävät pistokset ja muutenkin on ollut selviä menkan alkamis oireita pariinkin otteeseen, mutta sitten ei kuitenkaan mitään menkkoja olekaan kuulunut.
  9. Tänään sain testistä positiivisen vastauksen ja riemu kuplii sisälläni ja haluaisin heti kuuluttaa koko maailmalle että raskaana ollaan. Siksi tulinkin tänne jakamaan tätä riemua.