Hennika

Aktiivijäsen
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

About Hennika

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kalevi on keski-ikäinen mies, ei pieni poika. 5. Inessa?
 2. Mä olen molemmat synnytykseni ollut täysin omissa vaatteissa. Tosin mun synnytykset ovat olleet sen verran nopeita, ettei vaatteita ole ehtinyt vaihtamaan.
 3. Kaikista ärsyttävintä hiusten lähtemisessä on se, kun uusi hius on muutaman sentin mittaista ja sojottaa holtittomasti joka suuntaan.
 4. Bugaboon uutuustuplat näyttävät tosi näppäriltä eivätkä kovin leveiltä. Jos mulla olisi tuplille tarve, harkitsisin noita ehdottomasti.
 5. mä olen sitä mieltä, että jokainen lapsi (oli sitten esikoinen, keskimmäinen tai kuopus) tarvitsee yksilöllistä aikaa vanhemman kanssa. Mutta tarviiko se isompi lapsi laittaa sitä varten päiväkotiin, siitä olen eri mieltä. Meillä on lapsilla isompi ikäero (3,5v) eikä yllä kuvatun kaltaisia tilanteita ole juurikaan ollut. Olen imettänyt esim. hiekkalaatikon laidalla ja samalla leikkinyt esikoisen kanssa ilman ongelmia. Molemmat lapset saavat säännöllisesti aikaa vanhemman kanssa kahdestaan. Tekemisen ei tarvitse olla kummalista, pienemmälle riittävät rauhalliset kirjalukuhetket ja isompi nauttii vaikkapa kirjastoreissusta. Kaverisuhteita voi luoda muuallakin kuin päiväkodissa ja mä olen kokenut tärkeäksi tukea hyvän sisarussuhteen syntymistä pitämällä esikoisenkin kotona.
 6. Kaksi tuntuu nyt juuri sopivalta, mutta pidän itselläni option iltatähteen.
 7. Meidän aika pienikokoinen esikoinen istui selkä menosuuntaan yli kolmen vanhaksi. Istuimena joku Britax. Muuten olisi istuimeen mahtunut vielä pidempäänkin, mutta jalkatila loppui ja raukka istui ihan jalat kippurassa.
 8. Siis ihan pelkkä liesi, semmoinen Brion uuni ei käy?
 9. Tämäpä oli hyvä muistutus! Kuopus on nyt vuosi ja neljä kuukautta ja saattaisi tykätä kovastikin tyynystä. Eipä vaan ollut käynyt mielessä, että sellaista voisi hänelle tarjota.
 10. Ekalla kerralla mentiin taksilla. Eipä käynyt edes mielessä ettei taksikuski ottaisi kyytiin tai että sotkisin penkit. Tokalla kerralla mentiin omalla autolla. Lapsivedet lorisi, joten en halunnut taksin kyytiin ja vuorasin penkit pyyhkeillä. Matkaa sairaalaan noin viisi kilometriä.
 11. Oma kerrostalokoti, 3 makuuhuonetta + avokeittiö - olkkari.
 12. Poika 1v4kk koko 20 tai 21. Poika 5v käyttää kokoa 29 tai 30.
 13. Helsingissä Yrjönkadulla Pikku-Kipparin outlet. Kaikki vaatteet vähintään -30%.
 14. ^Mäkin olen kuullut tuosta ongelmasta aika monen potan kanssa, mutta meillä ollaan siltä säästytty. Tosin kuopus (joka on poika) on tosi rauhallinen potalla istuja eikä häseltele. Varmaan auttaa pissan osumista oikeaan paikkaan. Pottahan on tosiaan pieni eikä siihen kovin iso peppu sitten enää mahdu.
 15. Mä kuulun niihin onnellisiin, joille ei tullut yhtään arpea. Ekassa raskaudessa mahanahka kutisi ihan hirveästi ja rasvailin tosi paljon (koska se helpotti kutinaa). Toisessa raskaudessa ei kutittanut enkä rasvaillut.