Susah

Aktiivijäsen
  • Content count

    131
  • Joined

  • Last visited

About Susah

  • Rank
    Aktiivi
  1. Ei tarvii enää testata. Täti saapui vierailulle. Tästä alkaneesta kierrosta en testaa yhtään mitään ennen kuin menkat on viikon myöhässä. Liian stressaavaa tämmöinen.
  2. mesi: Jep, maanantaina toivottavasti saapuu testit perille. Vaikka meinasin etten viikonlopun aikana kajoa pissitikkuihin, niin ihan hirmuisesti kyllä himottaisi huomenna jo ohimennen apteekista hakea joku tikku mihin pissiä, mutta saa nyt nähdä. Tätiä ei edelleenkään näy, eikä tunnu.
  3. Dpo 13, nippailee, etoo, väsyttää, janottaa, kylmä, kuuma, meinaa ruveta parkumaan ihan pöljistä asioista, nännit herkkinä aina välillä, niin ja kp34/28-32 eikä tätiä näy, ei tunnu. Mutta testi näyttää sitkeesti negaa. Tahon saada tietää olenko vaiko enkö ole. Mitennii malttamaton?
  4. Dpo13 ja negahan se oli edelleen. Ärsytys kun ei näy täti-punaista eikä näy edes haamujen haamua. Nyt voi sanoa jo että on menkat myöhässä kun on kp34/28-32. Tänään pitäisi postipojan tuoda herkempiä testejä, sellaisen vielä testaan ja sitten jäämme odottelemaan mitä tuleva tuo tullessaan. Jos ei tätiä maanantaina näy niin sitten luulis jo tikussa näkyvän muutakin kuin se yksi viiva. Viikonloppuna en testaa. edit. ei tuonut postipoika testejä.
  5. Kp32/Dpo11, Pitihän se nega mennä testaamaan. Tänään, tai viimeistään huomenna pitäisi tädin kurvata kylään. Jos ei niin sitten uutta testiä.
  6. mesi: tänään kp 30/28-32. Vielä pari päivää ja jos tätiä ei näy niin testiä kehiin. Yritän olla tekemättä hoppunegaa, saa nähdä pystynkö
  7. En kysele. Enkä kyllä tykkää jos minulta kysellään. Aihe on toisille todella arka enkä halua kyselyillä pahoittaa kenenkään mieltä.
  8. Dpo9, iho kosketusarka ja kuumemittari näytti melkein asteen normaalilämpöä enemmän. Onko tämä oire sairastumisesta vai jostain toivotummasta.
  9. Niin se testipakkomielle taas voimistuu kun oviksesta on viikon verran aikaa. Vielä en sentään ole sortunut ja yritän pitää pääni ainakin alkuviikkoon, mielellään sinne kp32 asti. Se nega on kuitenkin samanlainen pettymys kuin täti.
  10. Nyt Dpo7, menkkajomoilee. Jotkut saaneet haamuja jo dpo7, joten toisaalta himottaisi tehdä jo huomenna tuo laatikon pohjalla majaileva r-testi, mutta en halua nähdä negaa. Pari viimeistä kiertoa on ollut sen 32 päivää, joten jos torstaina, kp33/dpo12, ei menkkoja näy kaivan testin esiin. Tosin epäilen kyllä maltanko odottaa niin pitkään
  11. Dpo6. En haluaisi herätellä niitä toiveita oirehtimalla olemattomia, mutta nyt on illan vihlonut inhottavasti jostain tuosta häpyluun yläpuolelta. Mitä lie kipuilua.
  12. Dpo5, voiko nyt jo muka tuntua nippailuja? Päivällä ei mitään, mutta nyt illan mittaan pienet nippailut on lisääntynyt ja vahvistunu. Taidan vaan kuvitella.
  13. Ihan pakko oli kokeilla, ovisplussa tuli silloin kp20 ja nyt kp23 tikku näytti sitä samaa haaluraa kuin ennen ovista.
  14. Jännäilenä täällä tausalla muiden oireita ja sitä mihin ne johtaa, toivotaan onnellisia plussatuulia kaikille. ).( Itsellä vasta dpo 2 joten en odota mitään oirehtimista vielä ainakaan tämän alkuviikon aikana.