mamago

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About mamago

  • Rank
    Aloittelija
  1. Olen lukenut jostain, että syke ei saisi nousta kovin korkealle. Neuvolassa ei kuitenkaan ole kielletty juoksemista tms. joten olen kyllä tehnyt vielä kaikkea ihan normaalisti. Vatsalihasliikkeitäkin teen, enkä oikein tiedä onko se järkevää? Rv 14
  2. Väsymys ja palelu!! Onneksi nuo alkuraskauden vaivat on jo siirtymässä myöhempien vaivojen, kuten närästyksen ja erinäisten kolotuksien tieltä.
  3. Hui kamala! Minua pelottaa, että synnytän kotona, kun edellinenkin tuli niin nopeasti etten kerennyt saada mitään kivun lievitystä. Tosin olin kokoajan sairaalassa, sillä synnytys käynnistettiin. Kamalaahan se oli, mutta ei niin järkyttävää mitä odotin. Mieluummin kuitenkin nopea ja kivulias synnytys, kuin hitaasti etenevä ja ei niin kipeä.
  4. Tilasin vauva lehteä vuoden ja se oli tarpeeksi. Mieluummin ostaisin irtonumeron silloin tällöin, kuin tilaisin kotiin.
  5. Miten ultraus voi sattua? onneksi minulla ei koskaan ole sattunut, vaikka ihan vatsan päältä on ultrattu.
  6. Meilläkin oli 4kk kun tuli alahampaita 2 kappaletta. Imettäminen loppui sitten kun ylähampaatkin tuli ja alkoi purra.
  7. Päiväkodin aloitettuaan 1v2kk ikäisenä lapsemme siirtyi yksiin päiväuniin ihan itsestään. Ei vain enää halunnut toisille unille nukahtaa. Yöunet nukkuu hyvin klo n.20-7.
  8. Poikaa veikattiin ja onneksi piti paikkansa. Olin jo valmistautunut täysin poikaan. Uskaltaisin enemmän luottaa poika veikkaukseen, kun siinä kuitenkin näkee selvästi itsekin, että jotain siellä jalkojen välissä on.
  9. Tottakai järkeä pitää käyttää, samoin kun ei raskaanakin. Juoda pullovettä jne. Olen vaan lukenut paljon keskusteluja, joissa tyrmätään matkustelu raskaana täysin. En jaksa itse hysteerisesti miettiä jokaista suupalaa. Ollaanhan sitä muuallakin raskaana, kuin suomessa.. Olen jopa törmännyt viestiin, jossa sanottiin, että pitkä lentomatka saattaa käynnistää synnytyksen ennenaikaisesti. eihän tässä kohta uskalla tehdä mitään!
  10. Nyt on vaikea valinta. Otanko reissuun vanhat surkeat rattaat, vai uudet ja hyvät? Pelottaa, että uudet rattaat hajoaa, mutta vanhoilla on niin inhottavaa liikkua. Onkohan kovinkin yleistä saada ruumasta takaisin rikkinäiset rattaat?
  11. Olen lähdössä thaimaan matkalle rv16. Paras aika matkustaa, kun maha ei ole vielä tiellä ja alkuraskauden pahoinvoinnit on ohi. Olen kyllä niin huoleton tämän raskauden kanssa, että syön kaikkea, enkä muista edes, että pitäisi vältellä joitain ruokia. En kyllä oikein tiedäkkään, mitä reissussa pitäisi ottaa huomioon..