ashley

Aktiivijäsen
 • Content count

  827
 • Joined

 • Last visited

About ashley

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 11/01/81

Recent Profile Visitors

441 profile views
 1. Eli tännekkin tiedoksi, ei jatkunut meidän taival. Keskeytynyt keskenmeno taas.
 2. Meillä 2v 11k poika on vaan nii tottunut tekemään asiansa vaippaan, ettei halua potalle. Asiaa hankaloittaa masuongelmat joiden takia kakka-asiat on vähän niin ja näin. Nyt on viimeinkin pientä edistystä tapahtunut kun alettiin käyttämään kotona auto-kalsareita. Tarralahjonta ollut käytössä jo puolisen vuotta. Toivon, että päästään kesällä päiväkuivaksi kun taitoa taitaa jo olla. Todella monesti vaippa on pitkään kuiva. Yölläkin vaippa pysyy kuivana, pitäisikö kokeilla miten se yökuivuus menee? Menisikö samalla kuin tämä päivävaippa, vähän kuin itsekseen? Vaipat vain jäisivät pois? On tässä mietittävää...
 3. Laitanpa itsekin nyt jotain ajatuksia tänne... Viime kesänä oli keskeytynyt keskenmeno, joka todettiin rv 12. Alkio oli kuitenkin kuollut jo rv8. Alusta alkaen oli tosi epäileväinen olo raskauden suhteen. Olen jo rv 5 sanonut miehelle, että tuntuu, ettei siellä ole ketään (vaikka sikiö sinnitellyt rv 8 asti). Miehen päätöksellä ei menty varhaisultraan, joten kauhuissani odottelin sinne np-ulraan asti, jossa sitten asia todettiinkin. Jotenkin itse keskenmeno ei ollut niin järkytys, olinhan 'tiennyt' asian alusta alkaen. Tyhjennys ja jälkivuoto olivatkin sitten oma lukunsa, vuodin kesähelteillä 8 viikkoa ja jalkovälini hankautui siteistä verille. Oli aivan p**seestä koko kokemus vaikkei kaavintaa tarvittukkaan. Nyt olen uudestaan raskaana ja tunnistan nämä 'en halua soittaa neuvolaan' ym jutut. Lasken koko ajan sen varaan, että kun huonoja uutisia saadaan varhaisultrasta niin on sitten poika niin ja niin hoidossa, piilottelen asiaa niin ja niin töissä ym. Vaikkei samanlaista tuomionpäivä fiilistä ole tullutkaan tästä raskaudesta, niin ovat oireet (vielä?) niin vähäiset ettei se herätä luottamusta. Varhaisultraa en jättäisi välistä mistään hinnasta, vaikka jos siellä jotain näkyykin niin en sittenkään luota siihen, koska viimeksi alkio kuoli rv 8. Jos en myöhemmin kotidopplerilla (mikäli siellä mitään on) löydä sydänääniä, menen kyllä uudestaan ultraan. Pelko persiissä koko ajan, vaikea luottaa raskauteen, vaikea haaveilla tulevasta, ei minkäänlaista uskoa siihen, että joskus toinen lapsi edes saataisiin. Tulevaisuuden näkymissä koen keskeytyneen keskenmenon tai keskeytyneen tuulimunan toinen toisensa jälkeen kunnes en enää jaksa yrittää... Eli hemmetin vaikeaa on. Toivottavasti varhaisultra viikon päästä helpottaa oloa. Ultra siis 7+0, nyt 6+0. Kohtalotovereita? Kävikö lopulta hyvin?
 4. Täällä käyn aina kurkkimassa. Nää on kivoja ihmisten kanssa jännäillä. Plussatuulia tänne!
 5. Kiitos @Timjami! Plussa vieläkin erittäin haalea, mutta menkat ovat pysyneet vielä poissa.
 6. Dpo 15 plussa Haaleahko plussa vielä, mutta nähtävissä. Katsotaan pysyykö mukana. Hmm... aikamoinen vuoristorata ollut tämän viikon verran. Nyt ei vaan jaksa enää stressata. Raportoin tänne jos yllättäviä käänteitä tapahtuu.
 7. Huoooh... eilen iski kauhea vatsatauti. Eilisen testissä (dpo 13) ja tämän päivän testissä (dpo 14) näkyy jotain, mutta viivat eivät ole vahvistuneet. Eli varmaankin se kemiallinen. Raskausoireet ovat melkein loppuneet. Toivottavasti menkat nyt vaan alkaisi itsestään ja pian, ettei tartte mitään tuulimunia/tyhjennyksiä alkaa lääkärissä tekemään. Olen pettynyt, mutta jotenkin en ole yllättynyt. Meni niin pieleen tämä loppukierto kun sairastelin ja oli kaikenlaista. Paremmin mielin uuteen kiertoon. Pitää varmaan gynelläkin käydä tähän väliin tarkistuttamassa paikat ja tuo outo valkovuoto myös... Kunhan nyt tulis vaan se kp1.
 8. On siinä tän päivän testissä selkeästi jotain. Ainakin viivan paikka. En ole ennen käyttänyt tän merkin testejä, joten en osaa sano kuinka hyviä ovat (RFSU). Huomenna pitäisi näkyä enemmän/selkeämmin jos jotain on. Loppuu tämä arpominen...
 9. Eli samaa vanhaa... Dpo 11 ja 12 Testit negaa. Edelleen. Otti niin päähän eilen, etten edes jaksanut tänne tulla siitä kertomaan. Oireista jäljellä mahanippailut ja arat rinnat. Olisikohan nyt niin, että jotain on yrittänyt tapahtua ja ei tapahdu enää? Vaikea uskoa enää plussaan näin monen negatiivisen testin jälkeen ja kun dpo:tkin alkaa olemaan jo aikas isoja. Ainut mikä kummastuttaa on oireiden pitkäkestoisuus (miten voisi menkkatuntemuksia olla jo dpo 8?) ja oireista kipeät rinnat. Ei mulla enää aikuisiällä ole rinnat olleet arat muuten kuin raskaana ollessa. Hatarilla silmilläni kuvittelen hailuran haamun tämän aamun testiin, mutta se nyt on varmaankin vain toiveajattelun tuomaa näköharhaa kun olen jo niin monta päivää tiiraillut noita testejä. Itse asiassa dpo 9 päivän testissä olen vieläkin näkevinäni jotakin, joten olisiko sitten ollut aikainen keskenmeno? Enää muutama päivä jännättävää, menkkoja odotan keskiviikolle joten pian se on tulos tai ulos. Edit: no nyt taas housut kiristää alavatsalta, valkkavuoto on erilaista, kohtu tuntuu olevan vähän erilailla 'ylhäällä' kuin tavallisesti ja pissalla olen juossut tänään jo monesti. Argh! Miten turhauttavaa! Ja silmät tihrustaa viimeisintä testiä silmät sirrillä... Menkkoja nämä kuitenkin enteilee. Tai sitten ei.
 10. Tuo keskustelukulttuurin muutos yhdistettynä isoon päivitystaukoon oli varmaan aika paha. Vauva.info-appi olis tosi kiva! Ja ainakin ite vastailen tästä kännykästä tosi jouheasti. Vastaukset ei ehkä ole pisimpiä, mutta näin se nykyisin menee kun vastaa tien päältä. En itse tykkää vau.fi/kasplus/vauva-lehti keskusteluista kun ovat niin kaupallisia... Ja olen samaa mieltä kuin @Doremifa siitä että liian laaja-aihepiiri näin hiljaisella foorumilla ei ehkä ole paras juttu. Mielestäni tosin keskustelut 'apua olenko raskaana-5 vastausta' ja 'onko muilla samaa ongelmaa, apua! - 6 vastausta' tyyppiset keskustelut voisi poistaa vuodelta 2008 tms.
 11. Voiko täällä keskustella ideoista myöskin? 1. Uusia keskusteluja ei saisi aloittaa, mutta vanhan kaivaminen jostain historiasta ja sinne kommentointi tuntuu turhalta 2. Mikä on päivityksen tilanne? Kuka sitä tekee, mihin tämä on menossa? 3. Voisiko vanhoja aiheita yms. siivota jotenkin pois, joten se houkuttelisi avaamaan tuoreita keskusteluja? 4. Google näkyvyys. Jos googlaa vauva foorumi taikka vauva keskustelu niin ainakin minulla ei tule vauva.infoa alkupään hakutuloksiin. Miten ihmiset tänne löytävät (uudet) jos eivät tiedä tämmöisen olemassaolosta? Mitä asialle voisi tehdä? 5. Konkreettisia keinoja vanhoille käyttäjille foorumin tukemiseksi ja aktivoimiseksi. Mitä enemmän täällä on keskustelua, sitä enemmä tänne tulee keskustelijoita. Lisää keskustelua aiheesta!! Yleisten alueiden aktiivisuus on hyvä alku!
 12. Dpo 10 Testi edelleen negatiivinen. Outoja mahatuntemuksia edelleen. Väsyttää paljonkin. Edelleen joinakin hetkinä olen täysin varma, etten ole raskaana ja sitten kun mahaa nippailee, olen täysin varma että olen raskaana. Näin pahoja piinapäiviä ei kyllä ole ennen kohdalleni sattunut. Huomenna pitää mennä ostamaan lisää testejä, kun ei aikaisemmin tultu ostettua riittävästi. Jos olen raskaana, voisin jopa tuhlata Clearbluen viikkonäytölliseen testiin... Ääh! Vaikeaa. Olenko nyt vain niitä, jotka plussaa myöhemmin, vai olenko nyt vain saanut itseni kuvittelemaan kaikenlaista? Voiko oireet johtua hiivasta tai jostain sellaisesta? Miksi sitten niitä on niin paljon. En oikein voi IRL puhua kenellekkään. Yksikin ystävä on raskaana, mutta saivat juuri vähän huonoja uutisia ar-ultrasta (sikiö liian pieni viikkoihin nähden) joten en voi oikein hänellekkään valittaa. Miestä en jaksa piinata myöskään. Hphm. Tuskainen odottelu jatkuu...
 13. Kiva @Timjami että eksyit tänne mun kanssa jännäilemään! Dpo9 oireita vähemmän voimakkaasti. Raskaustesti edelleen negaa. Mieliala jo vähemmän varma, koska oireita on, mutta testi ei näytä mitään. Ikinä ei tosin ole näin aikaisin oireita tullut... no, vähän epäileväisempi päivä siis.
 14. Eli juttu jatkuu... Dpo 8 samat oireet jatkuu. Nännipihat kasvaneet. Niiskutusta (ehkä kevätpöly) ja pissahätää Raskaustesti oli negatiivinen, mutta en löytänyt näytepurkkiani ja kontrolliviivakin tuli viiveellä, joten meni vähän mönkään se testin teko. On kuitenkin niin aikaiset dpo:t ettei virheisiin olisi varaa. Huomenna uudestaan. Jotenkin iloisen levollinen olo. Jään tänne jännäilemään Huomenna uusi testi
 15. Itse olen aina käyttänyt sitä apteekin omaa, sinikorkkista. Olen saanut hienon haamujen haamunkin siihen, eli hyvin on toiminut. Toki niihin menee rahaa, jos paljon testailee. Itse olen satsannut niihin mielenrauhan vuoksi ja en yleensä ole himotestailija... paitsi nyt ilmeisesti. Ostan silti apteekista niitä. Ei enää niin montaa tilaisuutta testailla tällä iällä (kohta se 40 mittarissa...)