ashley

Aktiivijäsen
 • Content count

  865
 • Joined

 • Last visited

About ashley

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 11/01/81

Recent Profile Visitors

527 profile views
 1. Onnittelut ja extratarrasukkia matkaan!
 2. Kerrotaan nyt sitten tännekkin. Eli ultrasta saatiin hyviä uutisia. Pikkuinen vastasi 7+2 kun nyt on 7+1 ja sydän löi hienosti. Hetken helpotus odotuksen tuskaan. Ensimmäinen kkm oli tapahtunut viikoilla 7/8 joten vielä en juhli. Mutta helpotti hetkeksi. Nyt on pakko varata neuvola ja en kyllä epäröi varata uutta ultra aikaa jos siltä tuntuu.
 3. @Snapper tämmöisen löysin hussin sivuilta googlaamalla: "Rautalisän käyttö alkuraskaudessa ei lisää sikiövaurion vaaraa, mutta se voi lisätä mahdollista alkuraskauden pahoinvointia."
 4. Taas sitä ollaan uudelleen raskaana. On kyllä tosi vaikeaa. Vielä pitäisi vähän yli viikko jaksaa, että pääsee ultraan. Ei oikein toivon tunteita tämän jatkumisesta. Nyt pitäisi olla 5+6, mutta maha taas tosi kipeä ja huonot etiäiset. Toki toivon olevani väärässä. Paskaa tämmönen. Tällä kertaa en ole varannut mitään aikoja, ettei sitten tartte niitä peruutella. Se mietityttää, että jos tästä tulee kolmas kkm, niin pitääkö se julkisella puolella mennä toteamaan, että tutkivatko sitten mitään. Mutta en tiedä suostuuko mies mihinkään ja kun on ollut sukset vähän niin kuin ristissä ennen tätä raskautta niin en tiedä ottaako ja lähteekö vain kävelemään. Tää on ihan kamalaa ja vielä viikko pitäis jaksaa...
 5. @Snapper jännää!
 6. Laitanpa tiedon vielä tännekin. Eli olin raskaana, mutta päättyi keskeytyneeseen keskenmenoon.
 7. Eli tännekkin tiedoksi, ei jatkunut meidän taival. Keskeytynyt keskenmeno taas.
 8. Meillä 2v 11k poika on vaan nii tottunut tekemään asiansa vaippaan, ettei halua potalle. Asiaa hankaloittaa masuongelmat joiden takia kakka-asiat on vähän niin ja näin. Nyt on viimeinkin pientä edistystä tapahtunut kun alettiin käyttämään kotona auto-kalsareita. Tarralahjonta ollut käytössä jo puolisen vuotta. Toivon, että päästään kesällä päiväkuivaksi kun taitoa taitaa jo olla. Todella monesti vaippa on pitkään kuiva. Yölläkin vaippa pysyy kuivana, pitäisikö kokeilla miten se yökuivuus menee? Menisikö samalla kuin tämä päivävaippa, vähän kuin itsekseen? Vaipat vain jäisivät pois? On tässä mietittävää...
 9. Laitanpa itsekin nyt jotain ajatuksia tänne... Viime kesänä oli keskeytynyt keskenmeno, joka todettiin rv 12. Alkio oli kuitenkin kuollut jo rv8. Alusta alkaen oli tosi epäileväinen olo raskauden suhteen. Olen jo rv 5 sanonut miehelle, että tuntuu, ettei siellä ole ketään (vaikka sikiö sinnitellyt rv 8 asti). Miehen päätöksellä ei menty varhaisultraan, joten kauhuissani odottelin sinne np-ulraan asti, jossa sitten asia todettiinkin. Jotenkin itse keskenmeno ei ollut niin järkytys, olinhan 'tiennyt' asian alusta alkaen. Tyhjennys ja jälkivuoto olivatkin sitten oma lukunsa, vuodin kesähelteillä 8 viikkoa ja jalkovälini hankautui siteistä verille. Oli aivan p**seestä koko kokemus vaikkei kaavintaa tarvittukkaan. Nyt olen uudestaan raskaana ja tunnistan nämä 'en halua soittaa neuvolaan' ym jutut. Lasken koko ajan sen varaan, että kun huonoja uutisia saadaan varhaisultrasta niin on sitten poika niin ja niin hoidossa, piilottelen asiaa niin ja niin töissä ym. Vaikkei samanlaista tuomionpäivä fiilistä ole tullutkaan tästä raskaudesta, niin ovat oireet (vielä?) niin vähäiset ettei se herätä luottamusta. Varhaisultraa en jättäisi välistä mistään hinnasta, vaikka jos siellä jotain näkyykin niin en sittenkään luota siihen, koska viimeksi alkio kuoli rv 8. Jos en myöhemmin kotidopplerilla (mikäli siellä mitään on) löydä sydänääniä, menen kyllä uudestaan ultraan. Pelko persiissä koko ajan, vaikea luottaa raskauteen, vaikea haaveilla tulevasta, ei minkäänlaista uskoa siihen, että joskus toinen lapsi edes saataisiin. Tulevaisuuden näkymissä koen keskeytyneen keskenmenon tai keskeytyneen tuulimunan toinen toisensa jälkeen kunnes en enää jaksa yrittää... Eli hemmetin vaikeaa on. Toivottavasti varhaisultra viikon päästä helpottaa oloa. Ultra siis 7+0, nyt 6+0. Kohtalotovereita? Kävikö lopulta hyvin?
 10. Täällä käyn aina kurkkimassa. Nää on kivoja ihmisten kanssa jännäillä. Plussatuulia tänne!
 11. Kiitos @Timjami! Plussa vieläkin erittäin haalea, mutta menkat ovat pysyneet vielä poissa.
 12. Dpo 15 plussa Haaleahko plussa vielä, mutta nähtävissä. Katsotaan pysyykö mukana. Hmm... aikamoinen vuoristorata ollut tämän viikon verran. Nyt ei vaan jaksa enää stressata. Raportoin tänne jos yllättäviä käänteitä tapahtuu.
 13. Huoooh... eilen iski kauhea vatsatauti. Eilisen testissä (dpo 13) ja tämän päivän testissä (dpo 14) näkyy jotain, mutta viivat eivät ole vahvistuneet. Eli varmaankin se kemiallinen. Raskausoireet ovat melkein loppuneet. Toivottavasti menkat nyt vaan alkaisi itsestään ja pian, ettei tartte mitään tuulimunia/tyhjennyksiä alkaa lääkärissä tekemään. Olen pettynyt, mutta jotenkin en ole yllättynyt. Meni niin pieleen tämä loppukierto kun sairastelin ja oli kaikenlaista. Paremmin mielin uuteen kiertoon. Pitää varmaan gynelläkin käydä tähän väliin tarkistuttamassa paikat ja tuo outo valkovuoto myös... Kunhan nyt tulis vaan se kp1.
 14. On siinä tän päivän testissä selkeästi jotain. Ainakin viivan paikka. En ole ennen käyttänyt tän merkin testejä, joten en osaa sano kuinka hyviä ovat (RFSU). Huomenna pitäisi näkyä enemmän/selkeämmin jos jotain on. Loppuu tämä arpominen...
 15. Eli samaa vanhaa... Dpo 11 ja 12 Testit negaa. Edelleen. Otti niin päähän eilen, etten edes jaksanut tänne tulla siitä kertomaan. Oireista jäljellä mahanippailut ja arat rinnat. Olisikohan nyt niin, että jotain on yrittänyt tapahtua ja ei tapahdu enää? Vaikea uskoa enää plussaan näin monen negatiivisen testin jälkeen ja kun dpo:tkin alkaa olemaan jo aikas isoja. Ainut mikä kummastuttaa on oireiden pitkäkestoisuus (miten voisi menkkatuntemuksia olla jo dpo 8?) ja oireista kipeät rinnat. Ei mulla enää aikuisiällä ole rinnat olleet arat muuten kuin raskaana ollessa. Hatarilla silmilläni kuvittelen hailuran haamun tämän aamun testiin, mutta se nyt on varmaankin vain toiveajattelun tuomaa näköharhaa kun olen jo niin monta päivää tiiraillut noita testejä. Itse asiassa dpo 9 päivän testissä olen vieläkin näkevinäni jotakin, joten olisiko sitten ollut aikainen keskenmeno? Enää muutama päivä jännättävää, menkkoja odotan keskiviikolle joten pian se on tulos tai ulos. Edit: no nyt taas housut kiristää alavatsalta, valkkavuoto on erilaista, kohtu tuntuu olevan vähän erilailla 'ylhäällä' kuin tavallisesti ja pissalla olen juossut tänään jo monesti. Argh! Miten turhauttavaa! Ja silmät tihrustaa viimeisintä testiä silmät sirrillä... Menkkoja nämä kuitenkin enteilee. Tai sitten ei.