Sankku

Aktiivijäsen
  • Content count

    1150
  • Joined

  • Last visited

About Sankku

  • Rank
    Addikti
  1. Oliko siinä jokin este miksi vauva ei voisi vallan nukkua vieressä ja nukahtaa tissille? oliko ettet saa itse nukuttua tms. Se taisi mennä aikasin nukkuun, ei taida uni riittää pidemmälle. Mun vauva on toki vasta 3kk, mutta herää herkästi myls viideltä jos menee jo klo 21 nukkuun eli meidän yöt on vaan 8h. Normaalisti nukahtaa likemmäs 22 ja sit saadaan nukkua kuuteen. (Tota edeltä noin tunnin tissittely kyljellään sängyssä, niin nukahtaa ilman ongelmia. Nukkuu yön vieressä) Vauvathan tietty kaipaa usein lähelläoloa ja tissin turvaa, sehän on normaalia, ehkä teidän pieni kaipaa sitä kovasti ja siksi on haastavaa jos koettaa nukuttaa muualle? Pääsetkö meneen samaan aikaan vauvan kans unille että saisit enempi unta? Edit. Vaikka luin niin nyt vasta uusintakierroksella huomasin että justhan tossa oli, ettei oikein nukahda tissillekään. Sori siis kun uusiksi kysyin! Olisikohan jostain mahdollista saada apua tilanteeseen, hmm. Toi huudatus on kyllä todella rankkaa vauvalle, on ikävää jos mikään muu ei meinaa toimia. Mietin lähinnä sitä, että se nostaa kyllä vauvan stressihormonit niin tappiin että liekö siinä myös osasyy ettei meinaa enää pystyä rauhottuun sitäkään vähää.. Ja vielä lisäyksenä että jaksamista hankalaan tilanteeseen!
  2. Sf-mitta meni alusta saakka yläkäyrää tai väliin ihan vähän yli. Poika oli syntyessään 40+4 mitoissa 3610g ja 52cm
  3. From the album mahakuvia

  4. Medusa, sulla menee ihan samoilla testeillä ja samoilla mietteillä toi kun mulla aikanaan Luulin ovulaation olleen aiemmin ja sain tuollasia ihmeen myöhään, sitten säikyin onko se nyt raskaus vai eikö se oli. Samat testit näytti AIVAN samanlaisia viivoja mitä sulla nyt. Luultavasti sitten tosiaan olikin vasta aiemmat päivät, mullahan on kiertokin inasen heittelevä joten siitä ei kauheesti osaa sanoa, oireista vaan päättelin vaan enpä ollut tikuttanut ovista niin sitähän ei tiedä. Toivon että vahvistuu pian! Mulla alkoi pc sitten yhtäkkiä vahvistuun, mutta ei se ikinä kovin räikeeksi mennyt. Selvemmäksi tuosta kuitenkin, muutamassa päivässä Kysyit kivuista, mulla alkoi alle viikko oviksesta (oli se sit koska tahansa...) sellanen hirvee paineentunne alamahassa keskellä, niinku sitä kiristäs siitä tai kuin siellä olisi joku paisuva pallo. Väliin sitä repi, mutta pääosin siellä oli toi raju paineentunne. Arvasin siitä olevani raskaana, oon ollut ilman hormoneita jo jokusia vuosia ja ei oo ikinä ollut tuollaista. Erilaisia vaivoja kesti jokusia viikkoja alamahalla, tuollain jatkuvina ja huomattavina oireina. Sitten ne alkoi muuttuun satunnaisiksi repäisykivuiksi enemmänkin kunnes pikkuhiljaa hävisivät pois.
  5. medusan testi näyttää aikalailla tismalleen samalta mitä oma vastaava testini aikanaan plussatessa
  6. ^ Mä näen ihan selvästi viivan ja olisiko siinä väriäkin vähän? Aika toiveikas viiva kyllä mun mielestä ehdottomasti, toivotaan parasta!
  7. From the album mahakuvia

  8. tyttö tiedossa.. poika tiedossa.. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. (mielestäni, koska edessä olevasta istukasta huolimatta ne tuntui aika aikaisin ja nytkin potkii jo tosi kovaa 31vk) *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. (kauniista en tiedä , mutta pahoin en juuri voinut ) * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. ( olo ollut pääasiassa enemmän hyvinkin onnellinen ja seesteinen ) * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. Ja poikahan meille on luvattu. Ne mihin en vastannut, niistä en oikein osaa sanoa mitään.
  9. On munkin mielestä selkeämpi kuin perus viivanpaikka, väriä vähän näkyvissä!
  10. Huoh, tuttuja täälläkin! pahoina just tuollasia, ettei todellakaan voi kääntyä, nousta sohvalta, liikkua, pukea... Varsinkin juuri jalan nostaminen ja eteenpäin siirtäminen on ihan hjälvetillistä touhua... On kuin tosiaan puukolla käänneltäisiin tuolla häpyluussa, kauhea polte ja viiltely! Jännä kun se kipu on jotenkin sellaista, ettei kertakaikkiaan jalka vaan liiku milliäkään sillon. Nyt on onneksi parempi kausi kun pääsin sairaslomalle. Mulla pahentaa työasento nuo vaivat tuollaisiksi kuin kuvailin, istun työssäni joko lattialla tunteja peräkanaa tai sitten seison jaloillani pitkään suht samoilla jalansijoilla eli ei kauheesti liikkumista samalla. 1-2h työajan jälkeenkin alkoi mennä kaksikin päivää tuollasissa kivuissa mitä alussa kuvailin, eipä ollut hauskaa ei! ny olen sairaslomalla ja voin hyvin, vain suuremman liikunnan/jaloillaan olon jälkeen on kipuja mutta ne menee sentäs vielä ohikin ja ihan noin pahana ei levossa onneksi ole. Fyssari varoitteli, että 30-34viikoilla vaiva olisi monesti pahimmillaan. Vauvalla alkaa oleen kokoo, kropalla kokoa, liitokset ne vaan väljenee ja vauva taas ei ole vielä laskenut alemmaksi niin se vääntää kroppaa ja mahaa kauheena etukenoon tuosta mahasta, tai siis että painopiste on kai pahimmassa muutoksessa kunnes sitten se vauva laskeutuu alemmas. Että saas nähdä, sitä odotellen... Kyllä ihmettelen että jos ei ala jossain välissä mullakin ihan levossakin vaivaan, kun sen verran herkästi nuo paikat saa kyllä jo nyt ärtyyn!
  11. From the album mahakuvia

  12. From the album mahakuvia

  13. Mä näen jotain hentoista viivantynkää kyllä, mutta väristä en osaa sanoa onko sitä. Toivotaan että vahvistuu selvemmäksi!
  14. From the album mahakuvia

  15. From the album mahakuvia