Mintaka

Aktiivijäsen
 • Content count

  622
 • Joined

 • Last visited

About Mintaka

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

413 profile views
 1. Ainiin, greippimehu. Pitääkin taas ottaa se käyttöön.
 2. Minusta Miska on aivan selvästi pojan nimi, vaikka sitä on Suomessa tosiaan annettu myös tytöille. En usko, että hiihtäjä-Iivo on kellään päällimmäisenä mielessä enää parin vuoden päästä. Miten muuten olisi samaa i-sarjaa Into tai Ilmo?
 3. Mitä mieltä olette viime viikkoina mediassa esillä olleesta suosituksesta, että pitäisi olla synnytysten välillä vähintään 2 vuotta 3 kuukautta?
 4. Kiitos kannustuksesta! Meillähän tämä ensimmäinen vauva on ollut tosi helppo ja tyytyväinen. Siitähän ei tietenkään tiedä, millainen hirviö hänestä tulee uhmaiässä.
 5. ^ Kiitos rehellisestä vastauksesta. Jotain tuollaista pelkään itsekin. Ei vain ole kauheasti vaihtoehtoja, kun oma parasta ennen -päivämäärä lähenee.
 6. Olisiko tästä aiheesta vielä kokemuksia, joita haluaisitte kertoa? Meillä on nyt yksi lapsi, 9 kk, ja toista suunnitellaan. Koska meillä on jo ikää ihan tarpeeksi, lasten ikäerosta toivotaan melko pientä. Omasta ajasta en ole niinkään huolissani, mutta miten aikaa ja syliä riittää pienelle esikoiselle? Yhden lapsen kanssa on ollut siinä suhteessa helppoa.
 7. Aiemmin ajattelin, että totta kai haluaisin sekä tytön että pojan, mutta nyt on oikeasti ihan sama. Toinen poika tuntuisi jopa helpommalta kuin ensimmäinen tyttö, kun pojan äiti olen jo tottunut olemaan, mutta enpä tiedä, onko sillä oikeasti mitään merkitystä käytännön kannalta.
 8. 34. Olisin halunnut jo aiemmin, mutta elämä ei mene aina niin kuin suunnittelee.
 9. Vuoto runsastui todella paljon. Tosin kierron uudelleen käynnistymisestä on vasta puolisen vuotta, joten varmaankin vuoto voi vielä myös tasoittua.
 10. Ei ollut juuri lainkaan pahoinvointia, poika tuli.
 11. H1N1 on ollut rokotteessa mukana jo monta vuotta, ei siinä sen kummempaa.
 12. @Nuuk Aika hyvin! Eiköhän kuudes ole tyttö noilla ennusmerkeillä. Sinulla taitaa pahoinvointi kuulua raskauteen joka tapauksessa. :/
 13. Tautitapauksia on tullut myös kotimaisista marjoista, joten ne eivät ole varmasti turvallisia, vaikka niin mielellään annetaan ymmärtää. Itse en käytä kuumentamatta mitään pakastemarjoja. Tuoreita marjoja käytän kuumentamatta, jos poimija on tuttu.
 14. Koska rokote ei virusten muuttumisen vuoksi ole koskaan täysin varma, olisikin erittäin tärkeää saada mahdollisimman laaja kattavuus.
 15. Itseähän välttelin varmuuden vuoksi sekä ulkomaisia että kotimaisia.