Elya

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Elya

  • Rank
    Aloittelija
  1. Ensimmäisenä nyt tietenkin tulee mieleen se pelko, etten lasta voi saada. Se olisi kova paikka. Muita pelkoja, ei ehkä niin fiksujakaan, on mm. perhosten pelko.
  2. Windows Phonelle minäkin kaipailisin jotakin kivaa sovellusta raskauden ajaksi (sikälimikäli kun tässä joskus tullaan raskaaksi...). Ja jos joku tietää myös muita hyviä yritykseen/äitiyteen liittyviä sovelluksia Lumialle niin tietoa vaan kehiin!
  3. Mulle tuli juuri ennen joulua keskenmeno. En tiedä kuinka pitkällä raskaus oli, arvaus on että jotakin 6 ja 8 viikon välillä, koska tulin raskaaksi heti ehkäisyn poisjätön jälkeen mutta kroppa oli siinä kohtaa aika sekaisin. Ehdin olla tietoinen raskaudesta noin kolme viikkoa, joten olihan se kova kolaus. Onneksi kuitenkin tämä tapahtui ennen joulua (vaikka fiilikset olivatkin vähän maissa jouluna), mutta muuten olisimme ehtineet kertoa vanhemmille "joululahjaksi" raskaudesta. Se olisi harmittanut vielä enemmän.
  4. Kaksi olisi hyvä määrä, jos sen päättäminen omissa käsissä on. Itse olen ainoa lapsi ja sisaruksia olisin kovasti kaivannut lapsena, siispä mikä tahansa enemmän kuin yksi olisi hyvä. Mutta ehkä se kolme tai neljä on jo liikaa..:
  5. Yhteinen "projekti" tämä kuumeilu on, miehen ehdotuksesta (ja minun monien vihjailujen jälkeen) jätettiin ehkäisy pois. Silti miestä pelottaa kovasti ja hän puhuu "jos käy vahinko niin..." Mutta silti haluaa tietää missä mennään ja onkohan jotain mahdollisesti tapahtunut.
  6. 9,5 vuotta yhteistä eloa takana ennen kun jätettiin ehkäisy pois, siitäkin ajasta 1,5v naimisissa. Apua kun tulee ikäloppu olo
  7. Minä olen 27 ja mies 28. Eka toiveissa
  8. Meillä tietää vain mun paras kaveri ja hänen miehensä (ei ollut hänen miehellensä tarkoitus sanoa mutta mukava kaveri paljasti...) ja luulisin että miehen veli on myös kartalla. En ole halunnut kertoa kenellekään, mutta jollekin on saatava puhua.
  9. Mulla oli vakaa aikomus siitä, että me vain tjottailtaisiin... Mutta pah, kyllähän se heti meni siihen että laskeskeltiin "jos nyt tärppäisi niin koska se syntyisi..." ja mietittiin että mahtaiskohan se ovis jo olla. Että kai me sitten yritetään, vaikka en minä kyllä ovistikkuihin ja lämmönmittauksiin lähde. Siinä menee mun mielestä jo mukavan yrityksen ja liian vakavan yrittämisen raja.
  10. Kyllähän sitä elämä rajoittuisi ihan hirveästi jos jättäisi kaiken kielletyn pois jo yritysaikana ja tekisi kaikki jipot. Varsinkin kun yritys saattaa venyä... Itselläni on periaate, että niin kauan kun testi näyttää negaa/testiä ei ole tehty vielä, en ole raskaana joten en vältäkään mitään ja elän aivan normaalisti.