valkosiipitiira

Aktiivijäsen
 • Content count

  247
 • Joined

 • Last visited

About valkosiipitiira

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

327 profile views
 1. Milloin ne sokeriarvojen heittelyviikot oli? Tähän asti sokerit on ollut hyvät, mutta nyt kaksi päivää on ollut korkeat.
 2. Milloin ne sokeriarvojen heittelyviikot oli? Tähän asti sokerit on ollut hyvät, mutta nyt kaksi päivää on ollut korkeat.
 3. Onnea vauvasta. Minulla radi vaikuttaa vielä helpolta. Ainoa mikä on sokereita nostanut, on kaurapuuro iltapalana tai aamupalana. Ja limppari nostaa rajalle.
 4. Aina puhutaan radin yhteydessä sokerien noususta liian pitkän ruokavälin yhteydessä. Edes diabeteshoitaja ei puhu laskuista. Laskeeko teillä muilla sokerit? Minulla saattaa olla aamulla 4.1 sokerit (alle 4 on vaarallista) ja päivällä voi mennä 3.8-3.9.
 5. Sillä melkein 14 h paastolla, verensokeri oli 6.5. Ärsyttävää. Aamupaastot kotimittauksella on ollut 4.4-4.8.
 6. husilla suositus on 10-14 h. Tämä meni vahingoksi, labrassa oli melkein 50 ihmistä ennen minua ja näytteenottajia oli todella vähän. Tunnin sisällä oli 5 ihmistä aina käynyt. Jonotin kiltisti tuon pitkän ajan norminumerolla, mutta kun 13,5 h meni rikki niin pyysin että voinko mitenkään saada päivystys/lasten-numeron, koska raskauden ja radin takia olin ollut pitkään huonovointinen ja huimaava. Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja siksi menen endolle. Hän halusi myös paastosokerin ja pitkän sokerin.
 7. Ketuttaa. Olen menossa tänään endokrinologille ja kävin siksi eilen labrassa. Paastoa tuli melkein 14 h ruuhkan ja vähäisen henkilökunnan takia niin paastoarvo oli 6.5. Mittarilla kun olen mitannut niin paastot on ollut 10 h arvoilla alle 5 koko ajan.
 8. Tällä hetkellä radi ei ole paha. Söin tavallisen pullan ja verensokeri oli 5.4. Mittasin kolmesti eri sormista kun en uskonut sen olevan niin hyvä.
 9. Siis ekassa raskaudessa jouduin automaattisesti diabeteshoitajalle, vaikka vain paastoarvo ylittyi ja oli 5.5. En joutunut erikseen uudestaan labraan. Nyt menen taas hoitajalle. Ja pointti oli että täytyy mennä labraan juuri ennen hoitajalle menoa.
 10. Onko teidän muiden täytynyt mennä labraan ennen diabeteshoitajalle menoa? Minulle tuli kutsu sinne eilen postissa, ja viikkoa ennen täytyy mennä verikokeisiin, mutta ei tarvitse paastota. Mikä koe silloin on? Aiemmin ei ole tarvinnut mennä.
 11. Stressaannun ja pelottaa. Kävin katsomassa niin sokerirasituksessa tunnin jälkeen verensokeri oli 11. Ihan huiman korkea. Voihan ihan vaan radissa nousta sokerirasituksessa noin ylös, ettei ole 2.diabetesta?
 12. radi tuli.
 13. Täytyy laittaa ensiviikolla kuva tänne.
 14. Pitäisi varata aika sokerirasitukseen. Ekassa raskaudessa oli radi, joten varmasti tulee nytkin.
 15. Tein kolme testiä.