valkosiipitiira

Aktiivijäsen
 • Content count

  247
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by valkosiipitiira

 1. Milloin ne sokeriarvojen heittelyviikot oli? Tähän asti sokerit on ollut hyvät, mutta nyt kaksi päivää on ollut korkeat.
 2. Milloin ne sokeriarvojen heittelyviikot oli? Tähän asti sokerit on ollut hyvät, mutta nyt kaksi päivää on ollut korkeat.
 3. Onnea vauvasta. Minulla radi vaikuttaa vielä helpolta. Ainoa mikä on sokereita nostanut, on kaurapuuro iltapalana tai aamupalana. Ja limppari nostaa rajalle.
 4. Aina puhutaan radin yhteydessä sokerien noususta liian pitkän ruokavälin yhteydessä. Edes diabeteshoitaja ei puhu laskuista. Laskeeko teillä muilla sokerit? Minulla saattaa olla aamulla 4.1 sokerit (alle 4 on vaarallista) ja päivällä voi mennä 3.8-3.9.
 5. Sillä melkein 14 h paastolla, verensokeri oli 6.5. Ärsyttävää. Aamupaastot kotimittauksella on ollut 4.4-4.8.
 6. husilla suositus on 10-14 h. Tämä meni vahingoksi, labrassa oli melkein 50 ihmistä ennen minua ja näytteenottajia oli todella vähän. Tunnin sisällä oli 5 ihmistä aina käynyt. Jonotin kiltisti tuon pitkän ajan norminumerolla, mutta kun 13,5 h meni rikki niin pyysin että voinko mitenkään saada päivystys/lasten-numeron, koska raskauden ja radin takia olin ollut pitkään huonovointinen ja huimaava. Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja siksi menen endolle. Hän halusi myös paastosokerin ja pitkän sokerin.
 7. Ketuttaa. Olen menossa tänään endokrinologille ja kävin siksi eilen labrassa. Paastoa tuli melkein 14 h ruuhkan ja vähäisen henkilökunnan takia niin paastoarvo oli 6.5. Mittarilla kun olen mitannut niin paastot on ollut 10 h arvoilla alle 5 koko ajan.
 8. Tällä hetkellä radi ei ole paha. Söin tavallisen pullan ja verensokeri oli 5.4. Mittasin kolmesti eri sormista kun en uskonut sen olevan niin hyvä.
 9. Siis ekassa raskaudessa jouduin automaattisesti diabeteshoitajalle, vaikka vain paastoarvo ylittyi ja oli 5.5. En joutunut erikseen uudestaan labraan. Nyt menen taas hoitajalle. Ja pointti oli että täytyy mennä labraan juuri ennen hoitajalle menoa.
 10. Onko teidän muiden täytynyt mennä labraan ennen diabeteshoitajalle menoa? Minulle tuli kutsu sinne eilen postissa, ja viikkoa ennen täytyy mennä verikokeisiin, mutta ei tarvitse paastota. Mikä koe silloin on? Aiemmin ei ole tarvinnut mennä.
 11. Stressaannun ja pelottaa. Kävin katsomassa niin sokerirasituksessa tunnin jälkeen verensokeri oli 11. Ihan huiman korkea. Voihan ihan vaan radissa nousta sokerirasituksessa noin ylös, ettei ole 2.diabetesta?
 12. radi tuli.
 13. Täytyy laittaa ensiviikolla kuva tänne.
 14. Pitäisi varata aika sokerirasitukseen. Ekassa raskaudessa oli radi, joten varmasti tulee nytkin.
 15. Tein kolme testiä.
 16. Ei ollut mitään oireita.
 17. Otan pakkauksen. Mitään ei ole enää tallella.
 18. Kaksplus on kivempi kuin vauva. Mutta tällä hetkellä tulee meidän perhe.
 19. NKL

  Remontti pitäisi valmistua tammikuussa.
 20. Selailin yksi päivä netissä kotidopplereita ja vastaan tuli muutamassa paikassa tyttö vai poika-testejä. Virtsasta mitataan ja tikussa on vaaleanpunainen jos tyttö, sininen pojasta. Hinnat pyöri 25-30 euroa. Kuulosti hämmentäviltä! Onko kukaan testannut niitä, oliko tulos oikein vai ihan huuhaata?
 21. Lilan.
 22. En löydä mistään tietoa, että voiko kohdunulkoisessa oireet olla alaselkäkipuja? On hieman alkanut pelottamaan että jos tämä raskaus olisikin kohdunulkoinen.
 23. Poika siirtyy elokuussa erityislasten päiväkotiryhmään.
 24. Hei, jos on väärässä paikassa niin saa siirtää. Itse en vaan jaksa tätä huolta ja tuntuu ettei juuri kukaan kuuntele. Eli minulla on kohta 3v pikkuinen poika, kirppu. ja hän on aina ollut hieman erilainen. Melkein mutta ei ihan normaali. Minulla on jonkun verran vertailupohjaa, koska olen lasten parissa työskentelevä+lauma läheisiä lapsisukulaisia. Kirppu vauvana ei kehittynyt "normaalilla" tavalla. Oli hiljainen lapsi joka ei ikinä nukkunut päiväunia, luultavammin johtui koska on atoopikko. Kun hän oppi nukkumaan 10 kk ikäisenä, hän teki sen "laulun" ja liikkeen kautta. Eli lauloi käynnistyvän moottoripyörän ääntä ja heijasi päätään voimakkaasti puolelta toiselle, niin kauan kuin nukahti. Hän ei koskaan oppinut ryömimään, eikä kierimään. Oppi liikkumaan 12 kk ikäisenä konttaamalla, ja 1,7 v kävelemään. Kirppu ei ikinä leiki, ei millään leluilla vaan vaeltaa eik kiinnity mihinkään. Eikä koskaan kertaakaan ole ollut itkupotkuraivareita. Sitten tuli kiertävä erityislastentarha-opettaja joka sanoi kirpun tarvitsevan Paljon erityistä tukea, jokaisella osa-alueella. Helpotuin koska en kuvitellutkaan. Autisti kirppu ei olisi kumminkaan. Kirppu on kuin neliöpala jota yrittää laittaa 6-kulmaiseen aukkoon, melkein mutta ei ihan. Mulla on ollut muncenhausen-olo, kun tuntuu ettei kaikki ole kohdallaan mutta kaikki sanoo että hän on ihan tavallinen lapsi. Kuitenkin nyt kelto ja puheterapeutti on vahvistanut etten kuvitellutkaan. terapeutti sanoi että koska on vasta 3v, niin mitään diagnooseja ei pystytä tekemään vielä.
 25. minulla on aivan valtava sf-mitta. Se meni yläkäyrien yläpuolella. Mutta vauva kun syntyi, se oli 47 cm ja 3700 g.