Vanessa

Jäsen
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Vanessa

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

271 profile views
 1. Mitäs sanotte meidän kaksosista? Eivät ole identtiset.
 2. Voiko tämä tosiaan olla plussa? Vasta dpo 9. Edellisessä raskaudessa näkyi vasta dpo 11. http://aijaa.com/FuLXJ7
 3. NKL

  Lapsivuodeosaston remontista ei ollut mitään puhetta.
 4. NKL

  Naistenklinikalla on uusittu osasto, jossa on synnytys- ja sektiosalit. Lapsivuodeosasto on edelleen remontoimatta. Perhehuoneen sai sektiolla synnyttäneet siinä missä muutkin, jos vain oli vapaata. Näin ainakin tällä hetkellä.
 5. Joudun todennäköisesti sektioon vauvan perätilan vuoksi. Koko ei luultavasti anna mahdollisuutta alatiesynnytykseen. Raskauden alussa BMI reilu 36 ja lisäkiloja on tullut hieman yli 10 kg. Löytyykö täältä kokemusta ylipainoisen sektiosta? Kuinka sujui puudutus? Mitenpäin haava tehtiin? Selvisitkö ilman tulehduksia? Kuinka haava lähti paranemaan sektion jälkeen? Kuinka hoitohenkilökunta suhtautui ylipainoosi? Itselläni ylipaino on jakautunut aika tasaisesti ympäri kehoa, mutta toki alavatsalta löytyy kunnon vatsamakkara. Hieman pelottaa, jos sektiohaava tehdään aivan tuonne bikinirajaan niin kuinka haava pääsee paranemaan, kun vatsamakkara saattaa hieman roikkua.... Kaikki kokemukset ovat tervetulleita!
 6. Pohjolasta sai vakuutuksen todella nopeasti ja helposti, vaikka ylipainoa oli jo ennen raskautta runsaasti. Ei tarvinnut lähettää mitään lisätietoja. Vakuutus oli hyvin kattava ja joitakin osia sai halutessaan jäättää pois.
 7. Kiitos Rain vastauksesta. Täytyy hakea Pohjolasta. Pitikö sinun toimittaa sinne mitään todistuksia lääkäristä tai kopiota neuvolakortista? Entä oliko sinulla radi todettu jo tuolloin. Minulla on vielä sekin tässä lisänä, tosin kaikki arvot on olleet hyvä kotimittaukissa.
 8. Onko tietoa mistä vakuutusyhtiöstä saa vauvavakuutuksen vaikka painoindeksi on n. 35? Ja vielä niin, ettei voi ottaa pelkän vauvavakuutuksen. IF ei myöntänyt, vaikka siellä on kaikki muut vakuutukset.
 9. Mulla on aloitettu vuoden vaihteessa kilpparilääkitys 25 mikrogrammaa lievään vajaatoimintaan. Tuolloin arvot olivat TSH 3 ja T4V 12,5. Reilussa kuukaudessa arvot muuttui siten, että TSH 2,06 ja T4V 15,2. Viime viikolla arvot oli TSH 2,13 ja T4V 14,7. Tänään on rv 5+5 ja soitin neuvolaan. Kerroin lääkityksestä ja terkkari sanoi, että annos pitää nyt tuplata ja neuvola lähettää sitten verikokeisiin. En kertonut arvoista yhtään mitään, kun ei niitä kysellyt. Onko muita kehoitettu tekemään samoin ilman sen kummempia tutkimuksia?
 10. Miten laskettuaika lasketaan neuvolassa? Kaikilla laskureilla saan lasketuksi ajaksi 12.2.2016, mutta neuvolasta sanoivat, että laskettu aika on 11.2. Viimeiset kuukautiset alkoi 8.5.2015.
 11. Dpo 11 (rv 3+4) pc lisukaan haalea viiva Dpo 12 (rv 3+5) cb digi raskaana 1-2 Dpo 13 (rv 3+6) cb digi raskaana 2-3 Dpo 23 (rv 5+2) cb digi raskaana 3+
 12. Lidlin 500g rasvaton maitorahka paketissa ei lue mitään raaka-aineista. Onko jollakin tietoa onko se kuitenkin tehty pastöroidusta maidosta? Vai pitääkö siirtyä Valioon?
 13. Petitellä näen haalean viivan. Eilen illalla tein vielä pc puikon, johon tuli haalea mutta selkeä viiva pitkälle testiajan umpeuduttua. Tämän aamun pc liuska on vitivalkoinen. En näe siinä yhtään mitään. Nyt menossa omien laskujeni mukaan dpo 12 ja FF mukaan dpo 11. Ehkäpä jotain vain yritti tapahtua tai sitten näitä testejä ei saa tuijottaa enää 5 minuutin jälkeen.
 14. Ekaa kertaa näen raskaustestissä jotain muuta kuin puhtaan valkoista. Onkohan tämä nyt se kuuluisa viivan paikka? Livenä siinä mielestäni hiukan väriäkin... Kuvat toki otettu testiajan umpeuduttua, kun jätin testin suihkun ajaksi odottamaan. Tehty eilen illalla. Aamuisessa testissä taas en nähnyt mitään väriä ainakaan, jos mitään muutakaan. DPO n. 10. http://aijaa.com/027X3P http://aijaa.com/pTWnbH
 15. Myös minulla jäi pilleri pois elokuusta. Nyt odotellaan millaisia tuntemuksia pillereiden pois jättäminen tuo vai tuoko mitään. En ole koskaan huomannut varsinaisesti mitään ikäviä oireita pillereiden syönnistä. Aivan kuin halut olisivat kuitenkin kasvaneet jo vajaan parin viikon pillerittömyyden seurauksena. Toisaalta voi olla, että mieli on muutoinkin rento lomailun vuoksi ja siksi halutkin korkeammalla. Oletteko yrittäneet testein tai muutoin bongailla ovista? Itse otin ovulaatiotestit käyttöön kp 10 eteenpäin, mutta vielä ei ole merkkiäkään ovulaatiosta. Katsellaan miten kroppa heräilee.