Unelmastatotta86

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Unelmastatotta86

  • Rank
    Aloittelija
  1. Ok, kiitos Vilhelmiina83 "kannustuksesta" =)
  2. Täällä kans yks odottaja, jolla bmi 40+. Onko vinkkejä mihinkä Tampereella kannattais mennä alkuraskauden ultraan ilman pelkoa ultraajan jatkuvasta valituksesta "kun ei nää läskien takia mitään"?
  3. Onko jollain tietora siitä myykö joku Tampereen äitiysvaatekaupoista myös isompia kokoja?
  4. Millä viikolla Nellisi kävit viimeksi tuolla TUG:ssa alkuraskauden ultrassa? Nimimerkillä vain vähän malttamaton =)
  5. Onnea Elli, toivotaan et kaveri pysyy matkassa mukana!
  6. Meillä toiveissa kaksi lasta, mutta nyt ensimmäinen raskaus vasta ihan alussa.
  7. Mä komppaan Shantia, paitsi, että mulla rakenneultra vielä edessä. Poikaolo johtuu lähinnä ajoituksesta, mutta saapi nähdä.
  8. Onnea plussanneille! Mä alan kans nyt hiljalleen uskoon, että raskaana olen, kun viikkoja on takana kohta jo viisi...
  9. Mäkin elin ihan normaalisti ennen raskautumista. Vieläpä niin, että olin mieheni kanssa viikon mökillä juuri ennen plussaa ja siellä tuli juotua niin viiniä kuin lonkeroakin ja syötyä aika huolettomasti kaikkea mahdollista. Plussan jälkeen sitten heti odottavan äidin ruokavalioon siirtyminen.
  10. Kp 27/28 hieman haalea, mutta kuitenkin selvä plussa. Sitten kp 29/28 Clearbluen digitaalisella: Raskaana 1-2viikkoa.
  11. Susah, toivotaan että pian näkyisi plussa! Mulla ovulaation jälkeinen viikko oli aikamoista palelua. Sitten dpo8 eteenpäin hieman närästi ja "viimeinen niitti" oli kp 26-27/28 yönä nähty todentuntuinen uni kahdesta positiivisesta raskaustestistä. Eilen kp28/28 tuli plussa, himmeä kyllä, mutta toivotaan, että vahvistuisi.
  12. Minä liityn myös greippimehun puolestapuhujiin. Kolme ensimmäistä yrityskertaa ilman greippiä ja ilman tärppiä, neljännellä yrityskerralla lasi greippimehua aamuisin kierronalusta ja tärppi tuli! Toivottavasti pysyy kaveri mukana loppuun asti..