-Elli-

Jäsen
  • Content count

    98
  • Joined

  • Last visited

About -Elli-

  • Rank
    Tavis
  1. Piti äsken taas testata, ettei vaan ole lähtenyt haalistumaan. Ja kylllä sieltä ihan selkeä, vahva viiva taas tuli. Mulla varmaan kuluu noita testejä tässä alussa, onneksi nuo marketin liuskat on halpoja.
  2. Kolmannesta kierrosta km:n jälkeen testi näyti taas positiivista.
  3. Minä kirjoitin tänne maaliskuussa ja en sitten hermoillut turhaan, tuo raskaus meni pian kesken. Lauantaina tein taas positiivisen testin ja nyt on ihan mahdoton olla pelkäämättä ja hermoilematta.
  4. Rintojen arkuus, jatkuva nälkä, mielialavaihtelut ja jomotukset alavatsassa.
  5. Varasinkin jo yksityiselle ajan varhaisultraan parin viikon päähän. Mun on pakko saada joku konkreettinen todiste tästä raskaudesta, että uskallan uskoa tämän olevan totta.
  6. Molemmat ollaan yli 30 ja alle 40. Minä muutaman vuoden nuorempi. Naimisissa ollaan oltu reilu puoli vuotta. Miehellä vakityö, mulla opinnot kesken aikuisiällä tehdyn alanvaihdoksen vuoksi.
  7. Rintamamiestalo, jota tarkoitus remontoida kevään ja kesän aikana. Mun ja mielen lisäksi täällä asuu miehen kaksi teini-ikäistä poikaa ja kaksi koiraa.
  8. Molemmat poltetaan. Minä tein pari päivää sitten positiivisen testin ja sen jälkeen olen polttanu vain pari tupakkaa ja ihan lähipäivinä tumppaan viimeisen. Mies tuskin tupakointia lopettaa, mutta vähenee silläkin varmaan, kun ei saa minusta tupakkaseuraa ja joutuu välttämään mun seurassa tupakointia.
  9. Kiitos Ruskatar ja Unelmastatotta. Niinpä. Ei tätä meinaa käsittää ei sitten millään. Eikä oikein meinaa uskoa todeksikaan.
  10. Menkkaoireet ilman, että ne kuitenkaan alkoivat. Lähes huomaamaton tuhruvuoto menkkojen oletettuna alkamispäivänä. Testiä edeltävänä päivänä kiukkukohtaus miehelle lähes aiheetta (aina sitä edes vähän löytää syytä kiukuttelulle ) ja loppuhuipennuksena itkukohtaus. Illalla tämä vielä tuntui ihan loogiselta, mutta aamulla alkoi vaikuttaa oudolta.
  11. Kolme ensimmäistä heitin roskiin ja vein roskapussin uloskin, ettei perheen nuoriso niitä vaan löydä. Seuraavana aamuna tein vielä yhden testin ja se näyttää olevan edelleen makkarin pyödällä. Ei oo vaan tullu vielä vietyä sitä siitä pois.
  12. Minäkin taidan kuulua tänne.. Tein maanantaina kolme testiä kaikki aivan selvästi positiivisia ja tiistaiaamuna tein vielä yhden positiivisen lisää. En vaan millään meinaa käsittää, että olen raskaana. Tärppi tuli ekasta pillerittömästä kierrosta ja oltiin varauduttu siihen, että on mahdollista, että ei koskaan onnistuta lasta saamaan. Pidettiin sitä jopa todennäköisenä. Tämä tuntuu jotenkin niin käsittämättömältä, että näin helposti tulin raskaaksi, että en osaa tätä millään uskoa. Ja kun oireita ei vielä tähän mennessä juuri ole (vau.fi:n laskurin mukaan 4+3), niin epäilyttää, että voiko tämä oikeasti olla totta. Sen verran oireita oli kuitenkin, että tein testin päivänä, jolloin menkkojen olis pitäny alkaa. Tuntuu hullulta toivoa pahoinvointeja tai jotakin muuta oiretta. Mutta haluaisin jonkun konkreettisen todisteen siitä, että oikeasti olen raskaana. Tällä hetkellä vatsassa tuntuu välillä kuplintaa ja nippailuja, muuta oiretta ei vielä lievän lämmön koholla olon lisäksi ole. Ja onhan tämä niin alussakin vielä.. Nyt koko ajan odotan/pelkään, että menkat kuitenkin alkaa ja lähes hysteerisenä välillä juoksen vessassa tarkistelemassa asiaa, kun muka tulee tunne, että nyt ne alko. Soitin toissapäivänä äitiyspolille kysyäkseni tiettyjen lääkkeiden käytöstä ja tupakoinnin lopettamiseen liittyvistä jutuista. Samalla mulle varattiin ensimmäinen neuvola-aika 8.4.. Ultrataanko siellä tai saanko siellä viimein jonkun konkreettisen todisteen siitä, että oikeasti olen raskaana ja kyseessä ei ole esim. kohdun ulkopuolinen raskaus?
  13. Kuukautisten ollessa myöhässä 2 päivää tein testin ja tuloksena ihan selvä plussa. Piti niitä kuitenkin tehdä vielä varalta muutama lisää.