AaHoo

Aktiivijäsen
 • Content count

  412
 • Joined

 • Last visited

About AaHoo

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

652 profile views
 1. ^ @Blanca Eikös manchegoa saa syödä, kun on kova juusto?
 2. ^Totta, niinhän se taisikin olla. (Eka reaktio tosiaan itsellä oli, että iiiik!)
 3. ^Kiitti!
 4. @camelot ai onko siinä tänä vuonna sitä sikainfluenssavirusta joukossa ? Mistä sekin tieto olisi pitänyt löytää..?!?
 5. ^kiitos selvennyksestä
 6. ^ Moikka Murkelo . Aiheeseen liittyen mua kiinnostais tietää, mitä eroa on lyhyessä ja pitkässä kaavassa..?
 7. Me mentiin julkiselle tutkimuksiin hiljattain, ja ekasta perus terveyskeskuslääkärin vastaanotosta tuli vajaan 20€ lasku molemmille, ja nyt odotellaan lapsettomuuslääkärille menoa poliklinikalle, josta tulee vajaan 30€ lasku molemmille. Labroja/simppatestit on otettu tässä välissä, mutta ainakaan vielä niistä ei ole erikseen tullut laskua. Aikaa siitä, kun soitin ja varasin ajan lääkärille ja tuon tulevan poliklinikkareissun välille, tulee 3kk. Positiivisesti yllätyin, että hoitui näinkin nopeasti julkisella puolella
 8. Tyhmä kysymys, ehkä osaatte auttaa ? Eli saatteko siis ovisplussan päivää, kahta ennen ovista? Koska sen jälkeenhän otollisinta aikaa on seuraavat 24-36h?
 9. ^^ nätit nimet
 10. ^Kiitti! Arvelinkin, että joku ketju saattaisi täällä olla, muttei osunut silmään. Greippimehusta vielä, eli juotteko sitä siis jatkuvasti vai vaan tietyn ajan kierrosta?
 11. Mimsi, no on ne kauniit
 12. Pitänee itsekin mennä kaupan kautta ja ostaa greippimehua (ja vadelmanlehtiteetä) . Miloin noita siis kuuluu juoda, kierron alusta ovikseen? ps. onkohan täällä jotain aloittelijan sanakirjaa, vai mitä tarkoittanee yk, kp, dpo ?
 13. Kyselenpä nyt tyhmiä, kun olen ymmärtänyt, että vatsalihaksia ei jossain vaiheessa saa enää tehdä, niin milloin niitä pitää alkaa "varomaan"..? Vatsalihaksia kun kuitenkin tarvitsee niin monessa liikkeessä (salilla)?
 14. Täällä jo vähän ohimennen on nimiä pohdittu, vaikka vasta ollaan yrittämistä aloittamassa. Alkoi kovasti kiinnostamaan, mitkähän nuo Mimsin tyttöjen nimet oli, niitä kun niin kovasti kehuttiin . Vieläköhän Mimsi kävisit niitä vilauttamassa ?
 15. Me kyllä aletaan yrittämään heti seuraavasta kierrosta. Pelkään vain, ettei mene turhan stressailun puolelle, kuten nyt jo uhkasi mennä (vaikkei yritystä vielä edes aloitettu)