AaHoo

Aktiivijäsen
 • Content count

  215
 • Joined

 • Last visited

About AaHoo

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

60 profile views
 1. ^Totta, niinhän se taisikin olla. (Eka reaktio tosiaan itsellä oli, että iiiik!)
 2. ^Kiitti!
 3. @camelot ai onko siinä tänä vuonna sitä sikainfluenssavirusta joukossa ? Mistä sekin tieto olisi pitänyt löytää..?!?
 4. ^kiitos selvennyksestä
 5. ^ Moikka Murkelo . Aiheeseen liittyen mua kiinnostais tietää, mitä eroa on lyhyessä ja pitkässä kaavassa..?
 6. Me mentiin julkiselle tutkimuksiin hiljattain, ja ekasta perus terveyskeskuslääkärin vastaanotosta tuli vajaan 20€ lasku molemmille, ja nyt odotellaan lapsettomuuslääkärille menoa poliklinikalle, josta tulee vajaan 30€ lasku molemmille. Labroja/simppatestit on otettu tässä välissä, mutta ainakaan vielä niistä ei ole erikseen tullut laskua. Aikaa siitä, kun soitin ja varasin ajan lääkärille ja tuon tulevan poliklinikkareissun välille, tulee 3kk. Positiivisesti yllätyin, että hoitui näinkin nopeasti julkisella puolella
 7. Tyhmä kysymys, ehkä osaatte auttaa ? Eli saatteko siis ovisplussan päivää, kahta ennen ovista? Koska sen jälkeenhän otollisinta aikaa on seuraavat 24-36h?
 8. ^^ nätit nimet
 9. ^Kiitti! Arvelinkin, että joku ketju saattaisi täällä olla, muttei osunut silmään. Greippimehusta vielä, eli juotteko sitä siis jatkuvasti vai vaan tietyn ajan kierrosta?
 10. Mimsi, no on ne kauniit
 11. Pitänee itsekin mennä kaupan kautta ja ostaa greippimehua (ja vadelmanlehtiteetä) . Miloin noita siis kuuluu juoda, kierron alusta ovikseen? ps. onkohan täällä jotain aloittelijan sanakirjaa, vai mitä tarkoittanee yk, kp, dpo ?
 12. Kyselenpä nyt tyhmiä, kun olen ymmärtänyt, että vatsalihaksia ei jossain vaiheessa saa enää tehdä, niin milloin niitä pitää alkaa "varomaan"..? Vatsalihaksia kun kuitenkin tarvitsee niin monessa liikkeessä (salilla)?
 13. Täällä jo vähän ohimennen on nimiä pohdittu, vaikka vasta ollaan yrittämistä aloittamassa. Alkoi kovasti kiinnostamaan, mitkähän nuo Mimsin tyttöjen nimet oli, niitä kun niin kovasti kehuttiin . Vieläköhän Mimsi kävisit niitä vilauttamassa ?
 14. Me kyllä aletaan yrittämään heti seuraavasta kierrosta. Pelkään vain, ettei mene turhan stressailun puolelle, kuten nyt jo uhkasi mennä (vaikkei yritystä vielä edes aloitettu)
 15. Foolihapon justiinsa ostin ja kahvinjuonnin lopetin jo, terveellisesti olen koittanut syödä ja urheilla säännöllisesti. Piti myös olla juomattakin pidempi aika, mutta olisi pitänyt pitänyt perua kaksi kaveri-tapaamista ja meni niiin vaikeeksi tämä elämä. Todettiin sitten miehen kanssa, että jos nyt muutamankin viinilasillisen vielä juon ennen yritystä, niin kyllä se on ok. Hirvee stressi meinas jo tulla tästä täydellisyyteen pyrkimisestä