Tintti84

Rekisteröitynyt
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Tintti84

  • Rank
    Aloittelija
  1. TIetääkö joku saako vuoden 2010 CIty Cross malliin turvakaukaloadapteria kiinni? Ja onko adapterit mitenkään muuttuneet viime vuosien aikana? Kyse maxi cosi pebble kaukalosta.
  2. Ei kun oho, mitähän mä olen sekoillut. Tais mennä nyt emmaljungat ja briot sekaisin . Saanko vedota raskausdementtiaan... ? Pitää käydä nyt kyllä Brion liikkeessä tsekkaas toi talvirengas-juttu. Toisaalta aina vaan parempi, jos Happyyn ei olisi talvirenkaita jos Emmalin Nitroon taas on. Sittenhän se päätös olisi vähän niin kuin siinä sitten .
  3. Näin ainakin Brion omilla sivuilla kerrotaan kuvien kera: Happy Runko, Jossa Kääntyvät Pyörät Swivel-runko on nivelaisarunko, jossa on kääntyvät etupyörät. Niiden ansiosta vaunuja on näppärä ohjailla ahtaissakin tiloissa. Pyörät voi tarvittaessa lukita suoraan asentoon. Kun taivutat työntöaisan alas, vaunut mahtuvat kokoontaitettuina hyvin pieneen tilaan esimerkiksi automatkaa varten. Happy swivel-rungossa on kevyet, näppärät ja puhkeamattomat EVA-pyörät. Että ihan päästäni en ole tätä keksinyt
  4. Tarkennusta alkuperäiseen kyselyyni. Eli talvipyörien en edes odota kääntyvän eikä käsittääkseni Happyn eikä Nitron talvipyörät käänny. Mutta tykkään siittä, että on mahdollisuus vaihtaa isompiin renkaisiin, jos talvella kelit sitä vaatisivat. Olisi vaan ollut kiva kuulla jo liikkeissä näistä muistakin vaihtoehdoista eikä lukea niistä vahingossa netistä. SuperNitrot olisivat varmasti muuten aivan oivat, mutta häiritsee, että rungon koko on sama kuin Mondialissa, eli pituutta löytyy 93 cm ja se on kipuraijoilla meidän meidän hissin suhteen. Muutenkin vaikuttivat aika isoilta kokoontaitettuna verrattuna näihin muihin vaihtoehtoihin. Onko "vanhassa" nitrossa myös kuppimainen istuin? Kiitokset Glenille Brio go kommentista. Nyt voidaan GO:t jättää pois pelistä
  5. Brio Go, Brio Happy, Emmalljunga Nitro ja Super Nitro. Vaununvalinta apua tarvitaan. Olemme miehen kanssa, etsineet vaunuja. Yksi kriteeri on kääntyvät etupyörät. Olemme liikkeissä käyneet kyselemässä tällaisia vaunuja ja harmittaa, ettei missään kerrottu, että esim Brio Happy runko on saatavissa kääntyvillä pyörillä ja että siihenkin on saatavissa "talvipyörät" ja sama Nitron kanssa. Kukaan ei hiiskunut, että kyllä siihenkin isommat pyörät saa talven varalle. Meille on siis tyrkytetty vain Brio Go:ta ja SUper nitroa. SUPER ärsyttävää sanoisin . Nyt kysyisinkin kokemuksia noista neljästä? Onko kellään? Hyvät ja huonot puolet kiinnostaa? Käsitin, että Brio Go:n ratasosaa ei saisi makuuasentoon asti. Onko näin?