giu

Aktiivijäsen
  • Content count

    770
  • Joined

  • Last visited

About giu

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

597 profile views
  1. On kerrottu avoimesti kaikille kenen kanssa on tullut puhetta lapsilukumäärästä jne.
  2. Täällä sama homma. Ensimmäinen sai alkunsa teroilla käynnistetystä kierrosta (kun lopetin pillerit niin ei lähtenyt hormonitoiminta käyntiin vaan hain terot jotta menkat alkaisivat, ja heti siitä ekasta tulleesta kierrosta tärppäsi). Viime syksynä lapsen ollessa vajaa 1,5v, alettiin yrittämään ja edelleen yritetään. Kuukausi sitten käytiin lekurissa ja nyt aloitan clomifen lääkityksen pian. Turhauttaa tämä hankaluus.
  3. Meillä maxicosin cabriofix turvakaukalo ja haluttaisiin matkarattaat joihin tuon kaukalon saa kiinni. Juurikin kauppakeskuspyrähdyksiä varten Oisko vinkkiä pienikokoisista täysin makuuasentoonkin tarvittaessa menevistä matkiksista?
  4. Mulla ei oo vitamiinint vaikuttanut vatsaan. Multitabsit loppui ja ostin nyt Solgarin raskausvitamiineja. Niiden lisäksi syön minisunin 50mg D:tä, sinkkiä, kalkkia, E-vitamiinia, magnesiumia, maitohappobakteereita, raskaus omegaa ja iho-omegaa. Tuo solgar tosin sisälsi sinkkiäkin, et voisin varmaan pikkuhiljaa lopettaa tuon lisäsinkin. B-vitamiiniä söin enne vielä tuohon lisäksi, mutta se loppui ja katsoin että tuo raskausvitamiini sisälsi sitä nyt reilummin kuin multitabs joten en katsonut tarpeelliseksi ostaa enää lisää erikseen. Mut tosi hyvältä paketilta vaikuttaa tuo Solgar!
  5. Me on ajateltu ostaa tulokkaalle Brio Go Nextit. Onko jollain nämä jo käytössä, olisi kiva kuulla kokemuksia? Tykättiin ulkonäöstä, jousituksesta ja ilmakumipyöristä ja työntöaisan muotoilusta.
  6. Meidän kissoissa en oo huomannut mitään muutosta, mutta eilen ystävän luona kylässä heidän koirasta huomas kyllä heti et huomas mistä oli kyse. Oli ihan kokoajan mun vieressä ja haisteli mahaa ja jalkoväliä, oli ihan erilainen kuin ennen. Seuras myös joka paikkaan. Kai nuo koirat kiinnostuu enempi. Kissat ehkä tajuaa mut niitä ei kiinnosta
  7. Digit säästin niin kauan kun näytöissä näkyi ne luvut (muutaman päivän) ja ne normitikut heitin suoraan roskiin. Digeistä on kuvat.
  8. Nyt viikolls 18 alkanut tuntemaan
  9. Mä tykkään myös, onneksi tuli hankittua! Sykkeen sain kuuluviin viikolla 10+jotain, lähellä viikkoa 11. Nyt kun raskaus etenee mutta liikkeitä en vielä tunne ja välillä on ollut kipuja tai supistuksia, niin on ihana että voi kuitenkin testata että syke tuolla on ja että kipuilu ei vaikka johtuisi siitä että vauva on kuollut. Mulla myös näytöllinen vehje, ja se kyllä tuntuu näyttävän vähän mitä sattuu sykkeen lukemaksi. Oonkin ajatellu etten sitä usko niin kovin tarkkaan kun en tiedä kuinka luotettava on, tärkeintä että se nopea jumputus kuuluu.
  10. Paljon olette uskaltaneet matkustella! Minä olen matkaopasvuosinani nähnyt kyllä hyvin paljon lomakohteissa raskaanaolevia, ja kiva toki niin. Kuitenkin yksi raskaanaoleva on jäänyt niin voimakkaasti mieleen että itse en enää lähtisi reissuun. Tässä tapauksessa synnytys käynnistyi yhtäkkiä lomamatkan aikana, ja vauva syntyi keskosena lomakohteeseen, jossa äiti&vauva vietti useamman kuukauden ennen kuin vauva oli tarpeeksi suuri saadakseen lentoluvan. Muu perhe lähti kotiin aikaisemmin kun vakuutus ei heidän oleskelua kattanut. Varmasti kovin harvinaista, mutta jotenkin tuon tapauksen seuraamisesta tuli itselle olo etten uskalla. Onneksi ei mitään reissuja nyt oltu suunniteltukkaan
  11. Meillä on jo valmiit nimet tytölle ja pojalle. Toki täytyy miettiä vaihtoehtoja jos nämä nimet ei jostain syystä lapselle sovikkaan
  12. ^ tavallaan hauka, mut en itse antais. 6. Isabel?
  13. Nostetaanpas tätä ketjua Onko nyt pk-seutulaisia joilla hyviä vinkkejä mammajoogasta tai pilateksesta pk-seudulla?
  14. Unohdin käydä kertomassa että mun ar-ultrassa selvisi viikoiksi 6+1 ja oltiin tuntkimushuoneessa n.3min. Hintaa oli 137€.. Vähän nihkeä olo jäi kun oli niin nopeasti ohi. 4D olisi haaveissa, mutta mietinkin että viittiikö Brunolle mennä, tekeekö se senkin niin nopeaan vai malttaako oikeasti katsoa kaiken kunnolla?
  15. ^Millähän perusteella tuo rokote pitää risteilyä varten ottaa? Ihan maalaisjärjellä ajateltuna Tukholman tai Tallinnan visiitissä ei voi olla sen enempää riskiä sairastua mihinkään, etenkään jos vauva syö vielä vaan maitoa reissussa. Itse en rokottaisi vaan tuollaisia reissuja varten msisään nimessä. (Miellä tosin vasta raskaus aussa ja vasta olen alkanut rokotteista lueskelemaan ja pohtimaan omaa kantaani niistä, mutta tässä kuitenkin ajattelisin ihan perus maalaisjärjellä)