Nosugar

Aktiivijäsen
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

About Nosugar

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 03/28/89

Recent Profile Visitors

150 profile views
 1. Minäkin työnnän lusikkani soppaan. Näettekö te tässä jotain kuva otettu testiajan sisällä. On apteekin herkkä testi. Tänään dpo 9-10. Ei ole ollut helppoa tämä lapsen teko näin toisella kerralla. Ensimmäinen ovulaatio saatu aikaan pitkästä aikaa.
 2. Käynnistetty synnytys Kalvojen puhkaisulla aloitettiin ja oksitosiinilla jatkettiin. Napakat supistukset alkoivat nopeasti, mutta nopea oli synnytys kokonaisuudessaankin
 3. Kipu yllätti, siis sen vähyys. Olen ensisynnyttäjä, ja synnytys käynnistettiin. Supistuksen lähtivät aika reteesti käyntiin, kun saatiin vihdoin annostus oikeaksi. Eihän ne kivoilta tuntuneet, mutta eivät niin kivuliailta kuin kuvittelin. Epiduraalin laiton jälkeen nekin kivut hävisivät, paine jäi. Tunnissa olin 3 cm -> 10cm ja sain ponnistaa. Ponnistusvaihe kesti 10min, ja se oli helppo. Kiristystä tuntui, mutta ei varsinaisesti juurikaan kipua. Synnytys oli helppo kaikin puolin.
 4. Käynnistetty synnytys. Kokonoisuudessaan kalvojen puhkaisusta syntymään 8,5h. Mutta suppareiden aikaan saamiseksi meni kolmisen tuntia. Eli käytännössä 5,5h oli varsinaista synnytystä, josta ponnistusvaihe 10min. Ja ensisynnyttäjä olen.
 5. Helmikuussa olin synnyttelemässä, eikä toivoakaan perhehuoneesta. Oli koko osasto tupaten täynnä.
 6. Mulla siirrettiin 7 päivää aikaisemmaksi. Se ei todellisuudessa voi pitää paikkaansa, koska mulla on säännölliset kierrot ja oviskin oli tikutettu. Kaveri oli vaan pitkä Rakenneultrassa tyyppi oli sitten pienempi viikkoihin nähden (eli siis menkoista laskettuun aikaan oikean kokoinen), mutta sitä ei siirretty enää takaisin päin.
 7. Tänään käytiin ultrassa 6+6. Mittaa pikkukaverilla oli 8,8mm, joka vastaa viikkoja
 8. Pco-tyyppiset munasarjat, mutta yk2 tärppäsi
 9. 3 ovulaatiota testailtu, ja ne olleet kp 14-15. Kierto on 29 päivää.
 10. Tulen sen verran päivittämään, että CB näytti eilen raskaana 1-2 viikkoa Toivotaan, että ensi viikolla päästäisiin 2-3 viikkoa! Mä tonne toiseen ketjuun jo vastasin, en tiedä onko mulla pinkit lasit päässä, mutta mun mielestä s-m:n testissä olisi tooodella hailukka pinkki viiva.
 11. Tässä vielä toinen 15min pissaamisen jälkeen. http://aijaa.com/AUKCjN Suvituuli: hui.. Alkaa sydän jyskyttää
 12. Minäkin haalean viivan olin näkevinäni vadelmaisella! Minä palaan taas haamutikkujeni kanssa.. Pari päivää sitten tosiaa näkyi se haaleaakin haaleanpi ja sitten se hävisi. Nyt taas näkyy... Dpo9-11 riippuen katsotaanko lämmöistä digi oviatestistä vai halppis ovistestistä Haamun esiäiti tulee tässä http://aijaa.com/uv3Qsp Onko siinä mitään väriä vai viivanpaikka? Tai en oikeastaan oikein edes tiedä mikä se viivanpaikka on?
 13. Huih, apua! Aamulla testailemaan uudelleen, ja katsotaan näkyykö silloin paremmin.
 14. http://aijaa.com/yAV9WL Luulin näkeväni jonkun haamujen haamujen esiäitien äidin... Tänään vasta dpo8, joten katsotaan mitä aamulla näyttää, vai onko tuokin vaan viivanpaikka.
 15. Mulla myöskin PCO, ja suurimman osan kierrosta tikuissa näkyy haaleana väriä (joitain päiviä on että ovat ihan värittömiä), mutta ovulaation tultua ne kyllä selvästi vahvistuvat lähes kontrolliviivan paksuiseksi. Ja silloin oli ovulaatio tapahtunut, eli minulla siihen kyllä voi luottaa