Nosugar

Aktiivijäsen
  • Content count

    116
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nosugar

  1. Minäkin työnnän lusikkani soppaan. Näettekö te tässä jotain kuva otettu testiajan sisällä. On apteekin herkkä testi. Tänään dpo 9-10. Ei ole ollut helppoa tämä lapsen teko näin toisella kerralla. Ensimmäinen ovulaatio saatu aikaan pitkästä aikaa.
  2. Käynnistetty synnytys Kalvojen puhkaisulla aloitettiin ja oksitosiinilla jatkettiin. Napakat supistukset alkoivat nopeasti, mutta nopea oli synnytys kokonaisuudessaankin
  3. Kipu yllätti, siis sen vähyys. Olen ensisynnyttäjä, ja synnytys käynnistettiin. Supistuksen lähtivät aika reteesti käyntiin, kun saatiin vihdoin annostus oikeaksi. Eihän ne kivoilta tuntuneet, mutta eivät niin kivuliailta kuin kuvittelin. Epiduraalin laiton jälkeen nekin kivut hävisivät, paine jäi. Tunnissa olin 3 cm -> 10cm ja sain ponnistaa. Ponnistusvaihe kesti 10min, ja se oli helppo. Kiristystä tuntui, mutta ei varsinaisesti juurikaan kipua. Synnytys oli helppo kaikin puolin.
  4. Käynnistetty synnytys. Kokonoisuudessaan kalvojen puhkaisusta syntymään 8,5h. Mutta suppareiden aikaan saamiseksi meni kolmisen tuntia. Eli käytännössä 5,5h oli varsinaista synnytystä, josta ponnistusvaihe 10min. Ja ensisynnyttäjä olen.
  5. Helmikuussa olin synnyttelemässä, eikä toivoakaan perhehuoneesta. Oli koko osasto tupaten täynnä.
  6. Mulla siirrettiin 7 päivää aikaisemmaksi. Se ei todellisuudessa voi pitää paikkaansa, koska mulla on säännölliset kierrot ja oviskin oli tikutettu. Kaveri oli vaan pitkä Rakenneultrassa tyyppi oli sitten pienempi viikkoihin nähden (eli siis menkoista laskettuun aikaan oikean kokoinen), mutta sitä ei siirretty enää takaisin päin.
  7. Tänään käytiin ultrassa 6+6. Mittaa pikkukaverilla oli 8,8mm, joka vastaa viikkoja
  8. Pco-tyyppiset munasarjat, mutta yk2 tärppäsi
  9. 3 ovulaatiota testailtu, ja ne olleet kp 14-15. Kierto on 29 päivää.
  10. Tulen sen verran päivittämään, että CB näytti eilen raskaana 1-2 viikkoa Toivotaan, että ensi viikolla päästäisiin 2-3 viikkoa! Mä tonne toiseen ketjuun jo vastasin, en tiedä onko mulla pinkit lasit päässä, mutta mun mielestä s-m:n testissä olisi tooodella hailukka pinkki viiva.
  11. Tässä vielä toinen 15min pissaamisen jälkeen. http://aijaa.com/AUKCjN Suvituuli: hui.. Alkaa sydän jyskyttää
  12. Minäkin haalean viivan olin näkevinäni vadelmaisella! Minä palaan taas haamutikkujeni kanssa.. Pari päivää sitten tosiaa näkyi se haaleaakin haaleanpi ja sitten se hävisi. Nyt taas näkyy... Dpo9-11 riippuen katsotaanko lämmöistä digi oviatestistä vai halppis ovistestistä Haamun esiäiti tulee tässä http://aijaa.com/uv3Qsp Onko siinä mitään väriä vai viivanpaikka? Tai en oikeastaan oikein edes tiedä mikä se viivanpaikka on?
  13. Huih, apua! Aamulla testailemaan uudelleen, ja katsotaan näkyykö silloin paremmin.
  14. http://aijaa.com/yAV9WL Luulin näkeväni jonkun haamujen haamujen esiäitien äidin... Tänään vasta dpo8, joten katsotaan mitä aamulla näyttää, vai onko tuokin vaan viivanpaikka.
  15. Mulla myöskin PCO, ja suurimman osan kierrosta tikuissa näkyy haaleana väriä (joitain päiviä on että ovat ihan värittömiä), mutta ovulaation tultua ne kyllä selvästi vahvistuvat lähes kontrolliviivan paksuiseksi. Ja silloin oli ovulaatio tapahtunut, eli minulla siihen kyllä voi luottaa
  16. Mukava lukea teidän oireita, etenkin kun itsellä on ollut muutamana aamuna etovaa oloa Taidan olla liikaa raskaushaaveiden lumoissa.. Ja ei, ei ole vielä mahdollista olla raskaana, aloitettiin yritys vasta eli yk1 menossa.
  17. Myös meillä aloiteltu yrittäminen tässä kuussa. 25v. pamahti mittariin kuukausi takaperin. Huomenna tulee täyteen 7v yhdessäoloa On tässä jonkin sortin vauvakuumetta ollut jo aikaisemmin, vaikka tarkoitus oli aloitella vauvanteko toden teolla vasta kesällä. Mutta ajattelin hoitaa kuntoon hammaslääkärin ja gynellä käynnin ennen raskautta, niin sieltä pamahti monirakkulaiset munasarjat. Minulla ei muita oireita ole, kuukautiset ovat olleet aina pääasiassa säännölliset. Sen takia en kovin panikoi ko. pco diagnoosista. Verikokeitakaan minulta ei ole tähän liittyen otettu. Kokeillaan nyt jonkin aikaa luomuna. Karppauksen aloitin myös, jos ne mahdollisesti rakkuloita pienentävät + tietysti laihdutus auttaa raskautumisessa ylipäätään. 20-25kg saisi kyllä tästä rungosta hävitä.
  18. Onnea kaikille, jotka ovat plussan testiin saaneet ITsellä vielä odotuttaa tuo aika, kun pääsisi sitä jännäämään. Nyt jännäillään vasta ovulaatiota.
  19. Onnea kaikille plussanneille!!
  20. Kiva lueskellä näitä teidän juttuja ja jännittää mukana. Mulla vasta kp9 menossa, joten aikaa ovulaatioonkin on. Kaiken hyvän lisäksi tämä ok yk1 ja minä jo mietin toimenpiteitä jos en tulekaan raskaaksi (tosin johtaa ajatuksensa mun pco-dg.) Kaikki luomukeinot on kyllä käytössä, ei auta kuin odotella...
  21. Itsellä myöskin tuo laihis on päällänsä. 20kg saisi kyllä keveästi pudota. Sairastan PCO:ta niin karppauksella mennään, josko se suurentaisi mahdollisuuksia vaikka yk1 vasta menossa
  22. http://aijaa.com/UmRIs9 Tuossa minun viime kiertoni ovulaatio?? Vai onko? Tuon missä on tummin viiva (keskimmäinen) tai päivällä 13:00 aikoihin ja tuon toisen sitten illalla, ja viiva oli jo tipotiessään. Sanokaahan, että siellä on jonkin sortin ovulaatio ollut? Sairastan PCO:ta, niin sen takia vähän hirvittää.. Tuo viiva on aavistuksen tummumpi livenä. Tässä kierrossa aloitettiin vasta yrittäminen, nyt kp9, joten ovulaation on vielä aikaa. Itsellä kuitenkin sen verran erilainen tilanne pco:n kannalta, että minulla on täysin säännölliset kuukautiset olleet aina. Mulla noita limoja viime kierrossa tuli muutamaa päivää ennen tuota mahdollista ovulaatiota. Nyt hommasin vielä varmistukseksi noita CB:n digitaaliversioita, että saa sillä sitten tarkistella jos tikku näyttää vähänkään plussaa
  23. Minäkin kaiketi siirryn nyt sitten tänne kirjoittelemaan Eli ensimmäistä lasta aloitetaan yrittämään. PCO on taustalla, joten ei välttämättä kovin helppoa tule olemaan. Tosin muita oireita ei minulla pco:sta ole, kuin rakkulat, nekin tulivat sattumalöydöksenä. Kuukautiset ovat olleet aina säännölliset ja mielestäni ovulaationkin viime kierrosta pongasin kp16 tietämillä. Tänään kp2, joten kovasti odotellaan, että ovulaatiota pääsisi tikuttelemaan. Jos jonkinmoista tikkua ja mittaria on laatikossa odottamassa
  24. Minulle pamahti moinen diagnoosi jokunen viikko sitten. Oireita ei ole ollut, toki joskus kuukautiset saattavat venähtää, mutta pääasiassa ovat säännölliset. Ylipainoa on muutaman kymmenen kiloa. Kävin yks. gynekologilla lähinnä "huvin vuoksi" ennen raskausyrityksiä katsomassa, että kaikki on siellä ok. No ei ihan ollut. Lääkäri suositteli karppausta, juurikin sen takia, koska insuliini niitä suurentaa. Nyt on sitten aloitettu tiukka karppaus ainakin aina siihen asti, kunnes plussa testiin pärähtää. Siirrettiin vauvan yritys -talkoita elokuulta huhtikuulle Koska jos tämä vaikeuttaa lapsen saamista, niin haluan kyllä kokeilla yrittää jo aikaisemmin. Ikää on 25v tällä hetkellä. Kuukautisia tässä odotellaan, että pääsisi ovulaatiota tikuttelemaan. Viime kierrosta kuvittelin saavani kp 16 ovulaatioviivan tummana tikkuun, joka kyllä oli jo sitten illalla tosi hailakka. Toivon, että piikki oli nopea ja minulla jonkin sortin ovulaatio sielä tosiaan oli. Gynellä kävin kp 18, jolloin kohdun limakalvo oli 10mm paksu ja jokun munasolu sielä oli hieman isompi (12mm), mutta ei kyllä riittävän iso. Mutta lääkärin mukaan hyvä asia sekin, että joku sieltä erottua edukseen kuitenkin. Peitto heilumaan ensi kierrosta ja toivotaan, että postipoika tuo yhtä sun toista ovulaatiotestiä, että pääsee jälleen tikuttelemaan ja toivomaan parasta.