sarvis

Aktiivijäsen
 • Content count

  622
 • Joined

 • Last visited

About sarvis

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

854 profile views
 1. Digissä 2-3 vkoa, tänään kuukautisista lasketut viikot tänään 5+0. Uskotaan ainakin toistaiseksi!
 2. @Danni oletko testannut lisää?
 3. @Rosetta82 Kiitos tsempeistä! Meen toki varhaisultraan heti kun se on järkevää, koska ei vaan uskalla luottaa. Mä sain esikoisesta muistaakseni hitaammin vahvistuvat viivat, vasta joskus 5-6 vkolla tasavahvaa, ja kuopus taas, kuten sanottu, päräytti varhemmin vahvat viivat. Mulla ei ole mitään erikoisia oireita ollut koskaan näin varhain, paitsi että palelee ja toisaalta kuumottaa poskia.
 4. No tässä vielä kuvaa, kun teillä kaikilla tietysti kiinnostaa! https://aijaa.com/Eys5ly Kai se nyt ainakin yhtä tumma on kuin aiempi?
 5. @Haaveissa Kiitos lohduttavista sanoista! Olisikohan elämä helpompaa, jos testaisi vasta menkkojen ollessa viikon myöhässä ja lopettaisi testailut siihen? Mietin vaan!
 6. Rouva Sekopää täällä taas terve! Tein uuden RFSU:n, johon tuli kyllä heti viiva, mutta vahvuus ei eronnut edellisestä (4+3 ja 4+6) ainakaan märkänä tarkastellessa. Digiä en uskalla uusia kuin joskus loppuviikosta, jos siis haluaisin nähdä viikkojen nousevan. Jotenkin kummallista. Kuopuksesta tuli pc:hen tasavahvat viivat jo 4+0. Pc on kyllä ainoa merkki jolla EN ole vielä testannut!
 7. @Danni On kyllä niin kamalan varhaista sulla, ettei paljon kummempia viivoja voine odottaakaan. Viivaa olen minäkin kyllä näkemässä!
 8. Digillä "raskaana 1-2". Onneksi postissa tulee vielä pari, niin voi tarkistella tilannetta ensi viikolla. Apua.
 9. Aamun saldona nopeat, selkeät mutta haaleat plussat sekä ValMedilla että RFSU:lla. Kuva otettu pari minuuttia dippauksen jälkeen. https://aijaa.com/UjxaxZ Emmietiiä mitä täällä tapahtuu! Onneksi aika näyttää. Tässä vielä koko sarja ja kp:t. Alin on vielä märkä. https://aijaa.com/QBpPkx
 10. En ole uskaltanut enää tänään testata. Mahassa tuntuu menkkamaista jomotusta, ja ravaan koko ajan vessassa tarkistamassa, tuleeko pyyhkiessä verta. Mutta hyvä kuulla @lavella, että illalla voikin saada helpommin plussan! Digit tulee postissa, katotaan jaksanko odottaa maanantaihin testaamatta. On mulla vielä yks Wondfo ja kaks RFSU:ta, mutta ne ei taida olla kovin luotettavia...
 11. @Danni Paha sanoa, testaisin parin päivän päästä uusiksi. Mun mielestä tuossa on väriä, mutta aika näyttää. Laitan oman hienon sarjan vielä joukon jatkoksi. A=aamu ja I =ilta, DPO ei tiedossa. Ylemmät ValMed / Wondfo, alemmat Sofi. https://aijaa.com/u9i0gO
 12. @Secretariat Joo mullakin alkoi kemiallinen nopeasti haalenemaan. Aamupissasta tuli taas haaleampi kuin eilinen ilta. Otapa tästä selvää. Kuvassa siis ylhäällä ValMed (Wondfo) kp 28 ilta, kp 29 aamu ja ilta ja kp 30 aamu, alemmissa Sofi kp 28 ilta, kp 29 aamu ja kp 30 aamu. Negatiivinen digi oli tuossa kahden ekan testin välissä. DPO:sta ei valitettavasti ole tietoa, mutta ainoa sopivaan aikaan sattunut sexitime oli kp 15. https://aijaa.com/u9i0gO
 13. @white Joo, vähän ylläri se digi. Laimea pissa oli kyllä siinäkin, mutta luulis sen nyt olevan positiivinen kun nuo liuskatkin on. No, aika näyttää!
 14. Tässä vielä koko sarja. Vahvistuu se mun silmään, ylhäällä siis vanhin. https://aijaa.com/CjIj0w
 15. Meidän juniori oli 6 kk neuvolassa hieman vaille 10 kg, eli sanpisin että siinä 6-7 kk välillä varmaan kymppi meni rikki.