sarvis

Aktiivijäsen
 • Content count

  662
 • Joined

 • Last visited

About sarvis

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

1090 profile views
 1. Tämän aamun testit oli kyllä puhtaita negoja. Taisin nähdä aiemmin harhoja. Testaan dpo 12 vielä, koska luget jatkuisivat sinne saakka.
 2. Tän aamun (dpo8, joo vähän aikaisessa!) testissä näkyy hailura jälki, mutta onko se viivanpaikka vai viiva, sitä ei kyllä vielä uskalla sanoa. Odotellaan. Mustavalkoinen kuva, ylin dpo8 aamu, alhaalla dpo7 ilta. https://imgur.com/a/gafuL13 Muokkaamaton, ainoastaan rajattu versio. https://imgur.com/a/tlf2Bwq
 3. Tää on vähän kaukaa haettua, kun olikin vasta dpo7 (ja ilta). Mutta näkyiskö jotain? https://imgur.com/a/P8jntm7 Muoks. Aika paljon tarttee kyllä siristellä... Muoks.2: tässä vielä negatiivina. Riittävän kauan kun kuvas tuijottaa, alkaa välkkyä viivat silmissä! https://imgur.com/a/2F1aWYc
 4. @Pahakka Plussa, plussa, plussaaaaa!!!! Onnea, pidetään peukut pystyssä!
 5. @Snapper Pahoittelut. Tein tässä viikko sitten raskaustestinkin, joka oli negatiivinen. Ekat kuukautisetkin tyhjennyksen jälkeen oli juuri olleet, joten tämä raskaus ja keskenmeno lie hoitunut kunnialla loppuun.
 6. OYS

  Oysista vain hyvää sanottavaa maaliskuun 2019 reissulta! Suunniteltu sektio ja meni tosi hienosti.
 7. @Snapper Vahva viiva! En tiedä Ovitrellestä, mutta komppaan @Helmi2015:a!
 8. Enpä toivonut tähän ketjuun päästä kirjoittamaan omakohtaisia kokemuksia, mutta näillä mennään. Kävin siis 7+1 varhaisultrassa, jossa sikiö vastasi 6+1, syke oli näkyvissä. Vajaan parin viikon päästä kontrollissa ei enää sykettä näkynyt, ja sain lähetteen ja ajan seuraavaksi päiväksi naistentautien pkl:lle. Siellä paremmilla laitteilla näkyi selvästi pieni sykkeetön 7+3 kokoiseksi mittautuva vauvanalku. Olin täysin oireeton, ei kipuja, ei vuotoja, eikä toisaalta myöskään raskausoireita. Sain ensimmäisen lääkkeen (Mifegyne) jo polilla, ja mukaani 6 tbl Cytoteceja ja kipulääkkeet. Hoitaja varoitteli, että Mifegynen jälkeen voi jo vuoto alkaa, ja toivoinkin sitä, jotta tyhjennys olisi ollut helpompi. Mitään ei kuitenkaan tuntunut tapahtuvan - pientä jomottelua mahalla, mutta ei vuotoa. Kunnes sitten tyhjennyspäivän aamuna jäi aamupissalla paperiin hentoinen oranssi sävy. Omituista ensin viikkotolkulla pelätä, että pyyhkiessä tulee verta, ja sitten muutaman päivän toivoa koko sydämestään, että tulisi... Vein esikoisen päiväkotiin ja jäin 9 kk ikäisen kuopuksen kanssa odottelemaan kaveria, joka aikoi kahviseuraksi. Otin kipulääkkeet, Burana 600 mg, Litalgin ja omista kätköistä löytynyt Panacod klo 8.30 ja laitoin 4 Cytotecia emättimeen. Puolen tunnin päästä alkoi menkkamainen jomotus, ja kohta sen perään tuntui ensimmäinen lorahdus verta. Ehkä noin tunnin kuluttua tuli venyttävä tunne pytyllä istuessa, ja kouraisin paperiin ison hyytymän ja epämääräistä massaa, sekä ne puoliksi sulaneet Cytotecin jämät. Mietin, että tämä kyllä näyttää raskausmateriaalilta. Kolme tuntia edellisestä otin uudet kaksi Cytotecia kielen alta liueten ja uusin kipulääkkeet. Sen jälkeen lorahteli enää liikkuessa verta ja välillä pienempiä hyytymiä, mutta alun klönttiä suurempiin ei kyllä päästy. Vielä klo 14 otin Buranan ja Panacodin, mutta sen jälkeen vähätkin kivut loppuivat. Vuoto on luokkaa runsaahkot kuukautiset - vaikea arvioida tarkasti, kun yleensä käytän kuukautiskuppia. Yhteenvetona: pelotti etukäteen, onneksi turhaan. Kivut olivat kuukautiskipuja vastaavia. Alatiesynnytyksen poltot olivat jotain ihan muuta. Raskausmateriaalia ei vielä kovin paljon ole viikolla 7+3. Kipulääkitsin aina heti, kun vähänkään siltä tuntui, ja se lienee viisasta. Liikkuminen ja keinuttelu pytyllä helpotti hyytymien irtoamista. Jos tämä oli tässä. niin kovinpa helpolla selvisin.
 9. Ei sieltä enää erottunut sykettä eikä oikein sikiötäkään. Keskeytynyt keskenmeno.
 10. @Anastacia Rohkaisevaa kuulla. Aika näyttää miten menee! Näkyvyys oli kyllä tosi huono siinä ultrassa. Kohtu on taaksepäin ja suolikaasu jätti isoja katvealueita. Sormet ja varpaat ristiin!
 11. @Murkelo Kiitos rohkaisusta! Sitä koettaa takertua kaikkiin toivon rippeisiin, vaikka aikahan sen vasta lopulta näyttää.
 12. Kirjailenpa tähänkin ketjuun, kun asia pyörii niin mielessä. Kuukautiset oli 3.10., ja tein ekan heikosti positiivisen raskaustestin jo 30.10. eli kuukautisista laskien 3+6. Seuraavana päivänä digi oli negatiivinen, mutta viikkonäytöllisellä sain "raskaana 1-2" 2.11. eli 4+2. Viikot nousivat siten, että sain "raskaana 3+", kun viikot olivat 5+4. Kävin ar-ultrassa eilen, eli 7+0. Alkio oli pieni, CRL 4.1 mm ja viikot vastasivat 6+1. Syke näkyi. Nyt on kova jännäys päällä, onko kyseessä keskeytyvä raskaus vai vaan myöhäinen ovis. Jos olisin myöhään ovuloinut, olisin saanut ekan positiivisen testin jo tyyliin 3+0, mikä on kyllä liian varhain. Vuotoja tai kipuja ei ole, ei toisaalta isompia raskausoireitakaan. Kontrolliultra on tulossa, mutta vasta ikuisuuden päästä. Pureskelen kynsiä siihen saakka!
 13. Digissä 2-3 vkoa, tänään kuukautisista lasketut viikot tänään 5+0. Uskotaan ainakin toistaiseksi!
 14. @Danni oletko testannut lisää?
 15. @Rosetta82 Kiitos tsempeistä! Meen toki varhaisultraan heti kun se on järkevää, koska ei vaan uskalla luottaa. Mä sain esikoisesta muistaakseni hitaammin vahvistuvat viivat, vasta joskus 5-6 vkolla tasavahvaa, ja kuopus taas, kuten sanottu, päräytti varhemmin vahvat viivat. Mulla ei ole mitään erikoisia oireita ollut koskaan näin varhain, paitsi että palelee ja toisaalta kuumottaa poskia.