Alberta

Aktiivijäsen
 • Content count

  1257
 • Joined

 • Last visited

About Alberta

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

696 profile views
 1. Tosiaan jos joku arvo rasituksessa on pielessä niin radi diagnoosi siitä tulee. Itsellä nyt toinen radi raskaus ihan loppusuoralla. Mulla on tässä raskaudessa ja viime raskaudessa paastoarvo ollut tasan sen 5.3 ja sillä napsahti diagnoosi. Kummassakaan raskaudessa ei kotiseurannassa ole tullut yhden yhtäkään ylitystä mihinkään arvoihin. Sf-mitta mulla huitelee yläkäyrän yläpuolella, näin on ollut jokaisessa kolmessa raskaudessa. Vauvat kuitenkin kaikki olleet normaslikokoisia. Tänään juuri kävin kokoarviossa (38+2) ja tää vauva oli 3362g eli täysin keskikäyrällä. Mulla ei ekassa raskaudessa ollut radia ja esikoinen oli ja luultavasti tulee olemaan kaikista isoin vauva. Ei kannata Tepsa vielä asiasta stressiä kehittää. Hyvällä todennäköisyydellä arvot pysyvät hyvinä ihan vain ruokavaliolla kuitenkin. Tsemppiä teille!
 2. Ihan plussa tuo jo on
 3. Ihan selkeä toinen punertava viiva
 4. @lavella oh my, pitkääkö mun alkaa nyt oikeesti henkisesti valmistautuun moiseen shokkiin! Niin ja siis pohjustuksena, että kumpikin on yhtä tervetullut, mutta olen ollut vahvassa poikaolossa. Sen lisäki aina kuvitellut meille vain poikia niin pelkästään tuo yksi tyttö perheessä oli jo ylläri saati, että tulisi toinen. Mutta sen näkee sitten.
 5. Bongasin tän ketjun vasta nyt, mutta mitenkäs tämä meidän pieni kaveri? http://aijaa.com/yFO9h3 Hänen sukupuoli kyllä selviää varmaan vasta maaliskuussa, kun emme ole ajatelleet ru:ssa kysyä sukupuolta, mutta ainahan näitä veikkauksia voin ottaa.
 6. Oooooooh Milaliina Oonki kytsiny sun tikkuja josko tulis lisää!
 7. Plussa mun silmään Milaliina!
 8. @Nukkelapsi viivarivistö näyttää mun silmään hyvältä. Mää oon itse saanut kaikissa raskauksissa tasavahvat tai kontrolliavahvemmat viivat joskus 5+ jotain. Mutta kaikilla ei se viiva välttämättä edes niin vahvaksi kaiketi tule. Mutta hienosti vahvistuneet noi on. Toki ymmärrän, että vaikea nyt luottaa. Mutta raskaushormonihan tuplaantuu joka toinen päivä ja jos noitakin viivoja katselee sillain niin tosi hyvin vahvistunut joka toisesta päivästä. Luultavasti parin päivän päästä voi olla jo tasavahvatkin.
 9. Kotona pidetty molemmat ristiäiset. Varmaan kaikenkaikkiaan aikaa mennyt sellainen ~4h että viimeisetkin vieraat on lähteneet. Mutta meillä ristiäisissä vaan lähiperhe joten kovin vieraita eivät ole.
 10. Raskaustestissä näen ehkä jotain. Mutta ovistestin tosiaan pitäisi olla tasavahvoilla viivoilla tai tummempi kontrolliviivaa jotta siitä kannattaa mitään päätellä. Mulla ainakin läpi kierron ovistesti näyttää jonkin vahvuisia viivoja. Mutta jos oviksesta vasta 9 päivää niin huomenna/ylihuomenna uutta testiä.
 11. Mulla on 5 kummilasta. Heistä 3 on mun siskonlapsia, joten jokatapauksessa muistettavia. Suostuisin ehdottomasti uuteenkin kummilapseen jos joku kysyisi.
 12. Join tärppikierrosta kp1 ovikseen asti greippemehua ja oviksesta dpo 7 saakka iltaisin lasin punaviiniä.
 13. Tätä kolmosta yrittäessä tämä raskaus tärppäsi ensimmäisestä greippimehukierrosta.
 14. No ei, tulee mielleyhtymiä liikaa, 5. Telma?
 15. Ei omalle lapselle, mutta ihan ok, 6. Helka?