Santeriina

Jäsen
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Santeriina

  • Rank
    Tavis
  1. Lähimmille ystäville, sisaruksille ja vanhemmille ollaan kerrottu/kerrotaan melko pian plussan jälkeen. Niille ihmisille, keiden kanssa jakaisin myös mahdollisen keskenmenouutisen.
  2. Hulluin itkunaihe tähän mennessä on luontodokumentti, jossa susi sai kiinni karibunvasan
  3. Arviolta dpo12 selkeä mutta vaalea plussa
  4. Tähän mennessä 4 testiä tehtynä vajaan viikon aikana.
  5. Kp 26, ovulaation tarkka ajankohta ei tiedossa, oletuksena pidän 28 päivän kiertoa, eli öbaut dpo12-13. Parin tunnin pidätyksen jälkeen sain ihan puolen minuutin sisällä toisenkin viivan testiin. PC oli se testi ja seur aamuna apteekin omaan myös selkeä, mutta vaalea plussa. Pari pv siitä CB antoin viikot 2-3.
  6. Tyhmä kysymys tähän väliin, mutta onko ne, joilla on pitkä kierto, vaikka 5 viikkoa, niin viikolla 5+0 sinä päivänä kun kuukautiset jää pois? Vaikka siinäkin tapauksessa hedelmöitys ois tapahtunut vasta pari viikkoa aiemmin? Entäs lyhyet kierrot omaava? Meneekö se kaikilla samalla laskukaavalla, että oli kierto kuinka pitkä tai lyhyt, raskausviikot lähtee käyntiin kk ekasta päivästä?
  7. Plussa pärähti eilen ruutuun, arviolta dpo12-14, sillä en ole ainoihin tikuttanut ovulaatiota. Taustalla yritystä ex-miehen kanssa vajaa 3 vuotta ja hoidot (ilman mitään tulosta), ja tuoreessa parisuhteessa emme ehtineet nyt olla kuin reilu 2 kk ilman ehkäisyä kun tällainen yllätys tapahtui ❤️ Ollaan hurjan onnellisia sillä uskoin että raskaaksi tuleminen olisi vaikeaa. Jotenkin kaikki palaset ja tapahtumat viime ajoilta tuntuu nyt saavan tarkoituksen ja loksahtavan paikoilleen. Onnittelut kaikille muillekin plussanneille!
  8. Ainakin Oulun Väestöliitossa käytetään ovulaation induktioon.
  9. Onko teille määrätty suoraan letrozolet vaiko femarit ja apteekissa sitten tarjottu halvempaa vaihtoehtoa?
  10. Heippa. Minullekin määrättiin ensi kiertoon femareita kokeiltavaksi. Olisi mukavaa lukea enemmänkin kokemuksia aiheesta. Tiedättekö, saakohan femarien aikana juoda myös greippimehua, vai voiko vaikuttaa jotenkin haitallisesti lääkkeiden tehoon, vaikkei yhtäaikaa niitä ottaisikaan? Onko kellekään määrätty niitä oman ovulaation tueksi?