Joja_

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Joja_

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meillä kolmas kierto letrozoleilla.. Vaste on lääkärin mukaan ollut tosi hyvä eikä kystia ole tullu (clomeista tuli). Elo-syyskuussa inssi. Kesäkuussa oli inssin mahdollisuus, mutta miehen töiden takia ei pystytty tekemään ;(
  2. Meillä oli "koti-inssi" koska mies ei pystyny olla töistä pois että olis tehty inseminaatio ;( No lääkäri antoi ohjeet ja mies pisti pregnylin ja laskettiin, että 36h päästä yhdyntä klo.6 aamulla (koska molemmat lähdettiin töihin klo.7) niin voitteko arvata, NUKUTTIIN POMMIIN!!! Jota ei oikeasti tapahdu ikään! Ärsyttää niin lujaa.. No, inssi saatiin toteutettua vasta 12h päästä.. Eli 48h pistämisen jälkeen Tuskin oli mitään hyötyä mutta kivut oli alavattalla silloin vasta kovimmat.
  3. Meillä olis pitäny olla tässä kuussa eka inseminaatio, mutta päivä sattui just sellaselle päivälle ettei miehellä ollu mitään mahista olla töistä poissa Eilen pistin pregnylin ja huomenna "koti-inssi". Saapi nähdä miten käy..
  4. Mulla tänään kolmas päivä letrozolea (kp7) eikä vielä ainakaan mitään sivuvaikutuksia! Hyvä niin Vatsassa kyllä on nippaillut eilen ja tänään, että toivotaan että siellä jotain tapahtuu. Ens keskiviikkona seuranta ultra..
  5. Kaikkea pitää kokeilla
  6. Näitä on mukava lukea, antaa uskoa ja luottamusta tulevaan
  7. Kiitos marsipaanimakeinen Voin tulla kertomaan sitten oliko lääkkeistä apua.
  8. Meillä kans määrättiin kyseistä lääkettä seuraavaan kiertoon kp:t 5-9.. Ja sitten ensimmäinen inssi.. Jännittävää..
  9. Meillä myös selittämätön lapsettomuus. Miehen simpat kunnossa ja mustakaa ei ole vielä ainakaan löytynyt mitään syytä miksei raskaus voisi alkaa luonnollisesti. Muutama vuosi ollaan oltu mitään ehkäisyä. Seuraavasta kierrosta yritetään ensimmäistä inssiä
  10. Olin viime viikolla aukiolotutkimuksessa. Se tehtiin mulle ekalla suunnittelukäynnillä, koska kieropäivät oli hyvät. En osannu siis varautua yhtään. Mulle on tehty se myös -08 joten osasin varautua, että sattuu. Ja sattuihan se. Sain coctailin joka auttoi sitten kotona.. Paitsi hartiapistokset oli ihan kamalia En muista, että niitä olis tullu viimeksi. Paikat oli auki ja se pääasia. Kyllä sen kivun kestää!