Caramelia

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Caramelia

 • Rank
  Aloittelija
 1. Minulla tämä raskaus alkoi pillereistä huolimatta.Eli olin syönyt pillereitä yli 16 vuotta,sitten pidin kolme viikkoa taukoa ja menkkojen jälkeen aloin normaalisti syömään pillereitä uudelleen ja muutama viikko siitä olin kappas vaan raskaana,en tajua oikein miten.Alkujärkytyksen jälkeen olo on jo tästä raskaudesta kuitenkin onnellinen! Mielestäni ongelma näissä tapauksissa on mm.se,että pillereiden syönti vaikeuttaa alkion kiinnittymistä kohtuun tms.Jouduin itse ainakin heti tehosyyniin,mutta tähän mennessä onneksi kaikki on kuitenkin ollut hyvin! Gynekologi sanoi hyvin,että kun kaksi ihmistä harrastaa seksiä,niin mitä tahansa voi tapahtua,koska luontoo keksii keinot uuden elämän alkamiselle ja niinhän se onkin!
 2. En viettänyt,mutta asia oli kyllä mielessä ja mietin,että jos kaikki sujuu hyvin niin ensi vuonna vietän ekaa äitienpäivää,ihanaa!
 3. Vauvakuume on kyllä jännä asia. Itselläni ei ole ikinä ollut vauvakuumetta eikä varmaan koskaan tulekaan,joten en osaa oikein kuvitella millaista se olisi.Olen kyllä aina tiennyt,että haluan lapsia ja tykännyt lapsista,mutta mitään kuumeilua ei ole ollut.
 4. Minusta suvussa kiertävät nimet/periytyvät nimet on ihana idea ja olen aina halunnut antaa omille lapsilleni jonkun tällaisen nimen.
 5. Minulla on lapsesta saakka ollut kilpirauhasen vajaatoiminta ja ihmettelinkin,kun nyt alkuraskauden lääkärikäynnillä/ultrassa siihen asiaan eikä lääkitykseen otettu milläänlailla kantaa vaikka asiasta mainitsin .Täytyy kyllä ottaa puheeksi ensi kerralla! Onko teillä muilla tietoa,että onko kilpparin takia raskauden aikana esim.enemmän kontrolliaikoja/verikokeita tms?
 6. Tämä oli kyllä hyvä testi ja piti paikkaansa!
 7. Tulin raskaaksi nyt reilu kolmikymppisenä ja tämä on kyllä ehdottomasti minulle paras ikä.Aiemmin en olisi ollut valmis ja halusin elää omaa elämää,juhlia,matkustella jne.Ja nyt raha-asiatkin ovat kunnossa.
 8. Oma keksimäni: Nikiel
 9. Kaksi lasta olisi hyvä,ehkä jopa kolme.Sisarukset on rikkaus!