snorkfröken

Jäsen
  • Content count

    85
  • Joined

  • Last visited

About snorkfröken

  • Rank
    Tavis
  1. Musta se on aina ollut jotenkin hassua, jos ensin on jokin "sarja" ja sitten just viimeinen lapsi poikkeaa siitä. Vaikka samat vanhemmat. Tyyliin Anna, Annu ja Anne ja sitten tulee kuopus Titta.
  2. Kiva etten oo ainut joka ei aina usko menkkoja! Mulla ei ole niihin mammaksi.fi -puikkoihin tullut viivanpaikkoja, selkeitä negoja olleet. Eli peukkuja, weeRa.!
  3. iiki
  4. Täällä yksi testailija! o/ Petyin tosi paljon tässä(kin) kierrossa kun menkat alkoi, nyt kun loppuivat olen kuitenkin testannut kaksi negatiivista. En ehtinyt nimittäin testata ennen menkkoja, kun kerrankin maltoin... ...nyt siis ovista odotellessa...
  5. Vauva olisi pääasia. Tervekin kun vielä olisi...tyttö olisi toisaalta ihana, toisaalta poika olisi. Eli kun tulisi vauva.
  6. Pelottaa. Ei mitään ns.oikeaa syytä, ainakaan vielä tiedossa, mutta pelottaa. Suvusta löytyy sekä "katseesta raskaaksi" -tapauksia että pitkään yrittäneitä...
  7. Joku yhteinen "johtolanka" on kyllä kiva. Mutta liiallinen samankaltaisuus sitten tulee jo korvista ulos mulla...mutta sekin riippuu miten on nimetty. Tomi ja Toni on liikaa musta, mutta Aada ja Iida taas kivat. Emt.
  8. Meillä ei olla päästy mihinkään lopputulokseen suvun nimien suhteen...ei taida tulla mitään kun ei huvittaisi pelkän suvun nimillä nimetä ja joka suunnassa olisi jotain nimeä tyrkyllä...
  9. Isän sukunimi tulee. muoks. Kun tulisi ensin se vauva.
  10. Testiin menee!
  11. En katkeruutta, mutta kyllä se nipistää aina...
  12. Vitamiineja, ei ibuprofeenia, hyviä rasvoja, maitotuotteita, säännöllistä liikuntaa ja ruokarytmiä...
  13. Täällä jotain tjottailun ja ay:n välillä, ei ovistestejä ainakaan tässä vaiheessa kuvioon. Mies rennompi kuin minä, totta kai.