Pihlajankukka

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Pihlajankukka

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mullakaan ei ole sanottavammin tullut letrozoleista sivuvaikutuksia. Pienen yöhikoilun lisäksi suurin oire on ollut epämiellyttävä tunne kehossa. Se ei ole kipua, eikä sitä voi paikallistaa, mutta saman tunteen olen huomannut kuukautisten alkamispäivänä, jolloin myös hormoonitasot ovat alimmillaan. Eli kyllä olen huomannut sen, että kehossa ei ole estrogeenia normaalimäärää. Siitä huolimatta sivuvaikutukset ovat olleet voisi sanoa, aika minimaalisia. Toivottavasti lääke toimii ja saatte siitä apua!
  2. Joo kyllähän tää henkisesti aikamoista ylä- ja alamäkikyytiä on. Meillä menossa nyt kuudes kuukausi letzoroleilla ja toinen inseminaatio tehty kolme päivää sitten. Ovulaation testaamisen välttämiseksi (koska voi mulla niin helposti mennä ohi) laitettiin pregnyl. Siemenneste oli priimaa, mutta katsotaan nyt tärppääkö. Kolme inssiä ajateltiin katsoa ja sitten siirtyä ivf-hoitoihin, näin lääkäri on suositellut. Tsemppiä kaikille pimeneviin iltoihin!
  3. Moi Kenguru! Mulle klinikalta sanoivat, että raskaustestin voi tehdä 2 viikon päästä pregnylin laitosta mikäli kuukautisia ei kuulu, ja tätä ohjetta sitten noudatinkin. Tässä kierrossa pregnyliä ei sitten tarvinnutkaan laittaa ja sain kuin sainkin ovulaatiotestin plussaamaan (tein kaksi testiä samana päivänä, niistä jälkimmäinen plussa)! Näin ollen inseminaatio saatiin ainakin ajoitettua oikein. Lääkäri tosin sanoi, että mahdollisuutemme ovat siinä mielessä huonot, että olemme jo yrittäneet niin kauan. Ja suositteli vain kolmea inseminaatiota, useammasta ei kuulemma olisi hyötyä....? Nyt, viikko inseminaation jälkeen, yritän kuulostella kehoani, mutta ei se sano muuta kuin että rintoja aristaa pms-oireiden tapaan... Viikko vielä niin sitten sopii tehdä testi...
  4. Heissan ja onnittelut Karoliinalle! Minä aloitin juuri viidennen letzorel-kuukauden. Viime kierrossa letzorelin tueksi otettiin pregnyl, koska edeltävässä kahdessa kierrossa en ollut saanut ovulaatitestiä plussaamaan. Pregnyl lyhensi kiertoni 26 päivään eli ovulaatio varmaankin onnistui, mutta ei silti tärpännyt. Ultrassa limakalvo oli ohut, mutta lääkäri oli sitä mieltä että se kyllä siitä paksuuntuu... Ensi viikolla sitten ensimmäinen inseminaatio (mikäli ajoitus ynnä muu osuu kohdalleen)!
  5. Toinen kierto Letrozoleilla takana, kävin ultrassa 11kp jolloin follikkeli oli 16 mm, tämän jälkeen ei ovulaatiotesti kuitenkaan koskaan näyttänyt plussaa (käytin clear bluen digitestiä)! Olin tosi yllättynyt ja ovulaatio meni siis "ohi" kun en osannut arvata, että digitesti voi jäädä plussaamatta. Muutaman kerran tuli sekstailtua suunnilleen oikeaan aikaan (siis arvailujeni mukaan), mutta tulos silti laiha kun kuukautiset alkoivat tänään. Näiden kahden letrozol-kierron pituus on heittänyt kolmella päivällä. Seuraavassa kierrossa mennään edelleen samalla meiningillä, mutta olen alkanut miettiä, että ehkä pitäisi lähteä kokeilemaan sitä inssiä sitten, varmaankin heti alkusyksystä...
  6. Mulla alkoi tänään toinen kierto Letrozoleilla, 2 tablettia kp 2-6. Toimi mulla viime keirrossa vaikka johtofollikelin kehittyminen kestikin hiukan pidempään kuin lääkäri oli ajatellut. Ainakaan mulle ei tullut mitään sivuvaikutuksia Letrozolista (tosin huikeat pms-oireet tässä kuussa, mutta tuskin ne siihen vaikuttaa). Meillä on siis lapsen yritystä takana 2,5 vuotta, mutta vasta tänä keväänä hakeuduttiin hoitoihin. Mitään syytä ei löytynyt, paitsi mulla hiukan epäsäännöllinen kierto. Siihen siis Letrozol. Ilman inssiä yritetään näin alkuun.