titiu

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About titiu

  • Rank
    Aloittelija
  1. Onnea kaikille plussanneille! Haluan jakaa meidän yrittämisen historiaamme, josko siitä joku lukija saisi itselleen toivoa. Tämän vuoden keväällä meillä olisi käynnistynyt 3.vuosi yrittämistä. Olemme julkisella puolella hoidossa, ja saimme viimeisimmälle hoitokerralle aivan ihastuttavan lääkärin. Lääkärin mielestä tilanteemme huomioiden olisi suotavaa kokeilla vielä uudestaan Clomifenia annostuksella 2+1+2+1+2 (aikoinaan 1tbl x5 ei kasvattanut lainkaan ja 2tbl x5 antoi liian hyvän vasteen). Päätimme kokeilla, ja onneksi kokeilimme! Kierrossa minulle tehtiin vielä lisäksi IUI, ja tukilääkkeeksi sain keltarauhashormoni Lutinuksen tukemaan mahdollisen alkion kiinnittymistä. Jotta voitaisiin sanoa, että kaikkemme raskautumisen eteen tehtiin. Ensimmäistä kertaa elämässäni tein positiivisen raskaustestin. Onnenkyyneleet siinä tuli, sekä minulle, että miehelleni. VIHDOINKIN!
  2. Ajattelin tulla tänne kirjottamaan, jos jollain toisella on samankaltainen tilanne kuin minulla, eli en niistä Femareista ovuloinut. Nyt siis unohdettiin ne kokonaan ja uudet hoitosuunnitelmat. Tänään olisi tarkoitus aloittaa Gonal F pistämiset.
  3. Moi! Meidän ensikäynti mieheni kanssa julkisella, juuri NKL:lla oli 10/2013. Sitä ennen oltiin käyty yksityisellä 6/2013, ei siis aloitettu puhtaalta pöydältä. Keväällä 2014 on jo inseminaatiosta silloin tällöin puheltu. Nyt päästiinkin tilanteeseen, että jos ovistesti plussaa, soitan hormonipolille ja mahdollisuuksien mukaan siitä inssiin. Tämä liittyy siis Femar-kuurilliseen kiertoon. Kohdun limakalvo ei ole riittävän paksu, jotta antaisivat kotikonstein yrittää. Näin siis se inssi on myös kontrolli siihen, miltä limakalvot näyttävät, onko tarttumapintaa munasolulle vai ei. Ja se siis määrää mahdolliset uudet jatkot. Muuten siellä NKL tuntuu, että joka toinen kuukausi on päässyt vastaanotolle, joka toinen kuukausi ne on tarjonnut puhelimessa eioota. Kaipa meitä kohtalotovereita on vaan liian paljon
  4. Ajattelin vähän kirjoittaa uutta tietoa edelliseen kirjoitukseeni. Eli Femarit nyt syöty ja käyty uä-kontrolleissa Naikkarilla täällä Helsingissä. Aluksi 2 munarakkulaa oli kypsymässä, joista toinen ei kuitenkaan jatkanut kasvamistaan uudessa kontrollissa. Sekin on kuitenkin parempi kuin ei yhtään Uä paljasti kuitenkin uuden ongelman, kohdun limakalvo on ehkä liiankin ohut... Nyt teen ovis-testejä ja jos ja kun se plussaa, niin soitto NKL ja inseminaatioon varmuuden vuoksi. Ihanaa, että näin kesäaikanakin hoitojutut jatkuvat julkisella puolella!
  5. Minulle myös vaihdettiin Primolutit Teroluttien tilalle. Terojen kanssa vuoto alkoi jo kuurin aikana (15-24) jolloin kierto saattoi siis jäädä vain 22 mittaiseksi. Joku lääkäri sanoi, että se tarkoittaa, että vuoto olisi alkanut ilman lääkettäkin, toinen lääkäri vaihtoi Primoihin jotta kierto saataisiin normaalimmaksi. Nyt niillä olen saanut kierron 27-28 mittaiseksi. Olen myös vasteettoman Femar kuurin syönyt, jonka ansiosta/takia sain ohjeeksi, että jos ei kuukautisia kuulu, niin kp35 uusi primojen 10pvän kuuri.
  6. Huomenna saan aloittaa Femarit 2+2+2+2+2, pitäkää peukkuja, että tulis tulosta! Edellisessä kierrossa 5 päivän kuuri yhdellä tabletilla ei tehnyt mitään... Minulle myös kokeiltu Clomeja, joista ekoilla satseilla ei tulosta mutta tupla-annos tekikin 4 potentiaalista follia ja seksikieltohan siitä napsahti...