Marylise

Jäsen
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Marylise

  • Rank
    Aloittelija
  1. Sainpa minäkin alkuviikosta testiin plussan! Heinäkuussa jätimme ehkäisyn pois, elokuussa tuli menkat ja olo oli samanlainen nytkin, että alkaa hetkenä minä hyvänsä. Yleensä tuntien tarkkuudella ovat alkaneet, ja kun iltaan mennessä ei mitään kuulunut, oli pakko tehdä testi. Ikää kuitenkin jo 32-v ja olin varautunut hyvinkin pitkään yritykseen. Miehelle yritin selittää, että lapsen alulle saamiseen saattaa ihan oikeasti mennä vuosi ennen kuin onnistuu eikä minulla ole varaa oikein häntäkään asiassa odottaa enää kauan. Miestä on muutenkin saanut pehmitellä asialle jo vuosikausia. Nyt kun plussa pärähti näinkin pian, mies on hieman hämillään ja totesikin, että eikö siihen pitänyt mennä vuosi. Mies ei nyt ihan niin innoissaan ole, toivottavasti hänkin asiaan pian tottuu. Kunhan nyt pikkuinen pysyisi matkassa loppuun asti.
  2. Ei ole väliä, kumpi tulisi, kun vaan jomman kumman saisi.
  3. Itse en laittaisi lapsen kuvia nettiin. Muutama kuva mielestäni on ok, mutta jos sinne pitää jakaa koko lasten elämä, en todellakaan ymmärrä asiaa. Yksi lähipiiristäni jakaa kaikki kuvat facebookissa ja tuntuu lasten puolesta lähinnä surulliselta. Kun kuvat netin ihmeelliseen maailmaan kerran laittaa, ei niitä sieltä pois saa, vaikka kuinka facebookista poistaisikin.
  4. Minulla vauvakuume on ollut jo useamman vuoden. Olo tuntuu tyhjältä, kaipaavalta ja välillä myös ahdistavalta, kun ikää kertyy ja mies ei halua vielä lasta. Aina kun lapsiperhe käy meillä kylässä, ajattelen, että kyllä tänne mahtuisi hyvin temmeltämään omakin lapsi. Kun näen odottavan äidin, olen onnellinen hänen puolestaan, mutta ajattelen, että voi kunpa minäkin..
  5. Lähimpien ystävien kesken asiasta puhutaan, kysellään puolin ja toisin eikä se ärsytä minua. Sen sijaan jos työkaverit tai muut kyselisivät aiheesta, se ärsyttäisi ja vastaisin ympäripyöreitä. Aihe on itselleni sen verran arka, joten en kysele asiasta keneltä tahansa.
  6. Onnea kaikille plussanneille!
  7. Meillä ei vielä yritystä ole ollut, koska mies jarruttelee vastaan. 32-vuotiaana tulee kyllä mietittyä tuota lapsettomuuttakin, että mitä jos ei onnistukaan, jahka joskus yritys alkaisi.
  8. Meillä kuumeilen vain minä, mies jarruttaa vastaan. Haluaa "sitten joskus" lapsia. Olemme aiheesta keskustelleet ja mies on jo useampana vuonna sanonut, että EHKÄ vuoden päästä. Menimme naimisiin tänä vuonna ja nyt kun alkaa ikääkin jo olla (32-v), jahkailuun ei mielestäni olisi enää aikaa. Mitä jos mies ei halua koskaan lapsia? On vain teeskennellyt, että sitten joskus, saadakseen minut hiljaiseksi aiheesta. Minä olen odottanut jo pari vuotta sitä "ehkä vuoden päästä" aikaa, mutta mies vain siirtää ja siirtää. Olen lyönyt faktat naisen iästä pöytään, mutta ei auta.
  9. Täällä ilmoittautuu pian 32-v kuumeilija. Olen halunnut lasta jo useamman vuoden ja nyt alkaa ikäkin jo ahdistaa. Mies jarruttaa vastaan ja elää vain "sitten joskus" -elämää.