Olanna

Jäsen
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Olanna

  1. Musta sisarusten nimien ei tarvitse muodostaa mitään sarjaa. Kukin on yksilönsä.
  2. Oi, hyvä pointti tämä! Meidänkin lapsi on lähdössä isovanhempiensa kanssa reissuun, eikä tullut edes mieleen lupalapun kirjoittaminen! Täytyykin muistaa tehdä sellainen.
  3. Mulle siitä ei ollut juurikaan apua. Selän hierominen auttoi paljon enemmän.
  4. Sairaalassa en halunnut syödä enää mitään. Kotona söin sämpylöitä ennen synnärille lähtöä.
  5. Mulla on molemmissa synnytyksissä ollut opiskelijoita mukana. Ekassa synnytyksessä heitä oli aivan liikaa (pahimmillaan ehkä 5 opiskelijaa). Tokassa synnytyksessä oli 1 opiskelija mukana ja se oli musta ihan sopiva määrä.
  6. Lapsivedet meni sairaalan pihalla, olin kävelemässä autolta sisälle sairaalaan.
  7. Esikoinen 39+0 ja toinen 40+2.
  8. Mulla on molemmat lapset olleet kokoarvionsa kokoisia. Keskikokoisia kumpainenkin.
  9. Neljä vuotta ehdittiin tutustua toisiimme kaksin ennen esikoisen syntymää.
  10. Haluaisin käyttää kypärää aina, mutta valitettavasti en ole saanut sitä itsestäni irti. Mua risoo kypärän kantaminen mukana kun tulen perille. Typerä selitys sille, että voisin suoja tärkeimmän, eli pääni. Lasten kanssa pyrin käyttämään, jotta olisin hyvänä esimerkkinä.
  11. Esikoinen muutti kaiken. Teki minusta äidin, miehestä isän ja meistä lapsiperheen. Kaikki tuli uutena ja osa jutuista jopa vähän järkytyksenä. Toinen lapsi tuli siihen valmiiseen lapsiperheen arkeen.
  12. Jep, meillä on kaksi lasta ja molempien nimien valinta on ollut todella tuskaista! Näin jälkikäteen olen kuitenkin erittäin tyytyväinen nimiin.
  13. Päätös on ollut molemmilla kerroilla vaikea ja molemmilla kerroilla nimi on päätetty paria päivää ennen kastejuhlaa!
  14. Meillä on aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala aina. Välipaloja 0-3 päivän, nälän ja tilanteiden mukaan. Välipalatarve riippuu myös siitä, miten paljon lapset ovat syöneet muilla aterioilla. Etenkin nuorempi joka nukkuu vielä päikyt, syö hyvin harvoin välipalaa. Kun hän herää päikyiltä, onkin jo päivällinen valmiina. Isompi joka ei nuku, syö usein hedelmiä sillä aikaa kun pienempi on unilla.
  15. Meillä on vähän päälle 2 km. Emme valitettavasti saaneet paikkoja lähipäiväkodista.
  16. Esikoinen oli 2-vuotias ja toinen oli pikkuisen päälle 2. Tuo ikä on tuntunut sopivalta meidän perheelle