Jännä88

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Jännä88

  • Rank
    Aloittelija
  1. Eka ajatus oli vaan, että tässä se nyt on se kauan odotettu vauva ja että ei osaa ajatellakaan sen olleen vielä edellisenä päivänä siellä mahassa. Sitä vaan mietti, että miten tämä voi olla mahdollista?
  2. Ollaan mietitty jo jonkun aikaa, että minkä ikäisen muksun kanssa olisi fiksua matkustaa lentokoneella ulkomaille? Onko teillä kokemuksia/mielipiteitä tästä? Mun mielestäni vauvan pitäisi olla yli 1v, mutta puoliso olisi valmis matkustamaan jo pienemmän kanssa. Minua eniten mietityttää juuri kaikki, että mitä ruokia voi/kannattaa ottaa mukaan, kuinka paljon maitoa voi ottaa jne? Meillä pikkanen syö vain korviketta, ei imetystä niin korvikettakin kuluisi melkoisesti kun kyseessä vielä noin pieni yksilö.
  3. Mielestäni asia on miehen itsensä päätettävissä. Jos haluaa tulla mukaan niin totta kai ja jos ei niin, miksi pakottaa mukaan? Siitähän on sitten vain enemmän haittaa molemmille?
  4. Totta kai lähetettiin. Mielestäni se kuuluu hyviin tapoihin. Emme kyllä itse askarrelleet, mutta omasta kuvasta teetettiin nettivalokuvasivuston pohjalle. Ihan "semihyvä" siitä tulikin.
  5. Meillä imetys sujui vähän niin ja näin ja lopetettiin n. 1.5kk:n iässä ja nyt syö vain korviketta. Ihan hyvin pärjää korvikkeellakin. Meillä myös ongelmana oli se, että imetys ajatuksenakin jo ällötti eikä siitä siksi varmastikaan oikein tahtonut tulla mitään. Vauvalla vielä kaiken lisäksi "rintaraivaria" usein syödessä, joten siirtyminen korvikkeeseen oli ehdoton "must".
  6. Meillä nyt esikoinen 3kk ja käytetty korvikkeena NAN:a. Ehdottomasti paras merkki mitä ollaan kokeiltu. Ei kakkakaan haise kovin pahalle vaikka jotkut ovatkin sanoneet, että korviketta kun syö niin alkaa haista.