pimpulatyttö

Jäsen
  • Content count

    84
  • Joined

  • Last visited

About pimpulatyttö

  • Rank
    Tavis

Recent Profile Visitors

400 profile views
  1. Esikoista odotellaan ja otetaan pakkaus. Siinä tulee hyvä perusvalikoima tavaraa joita ei sillä rahalla varmastikkaan kaikkia saisi. Sukulaisilta tulee varmaan vaatteita, mutta kiva nyt ainakin ekan kanssa fiilistellä pakkausta, kun on se semmonen "juttu".
  2. Aika monta. Ekan tein samana päivänä kun menkkojen ois pitäny alkaa. Tällä hetkellä(!) tehtyjä on viis, kaikki selviä plussia.. Juuri mitään muita oireita ei ole tullut niin "pakko" on ollut itselle ja miehellekkin jollain todistella että totta tämä on!
  3. Otetaan pakkaus, ensimmäinen tulossa niin hyvä saada perusvalikoima tavaraa! Vaikka kaikki värit eivät kyllä ole ihan mieleisiä tänä vuonna, mutta ei parane valittaa kun on näin mahtava etu kuitenkin tarjolla!
  4. Käskin miehen katsomaan testiä ja hymyilin kuin naantalin aurinko, kysyin että tiijätkö mitä tuo kaksi viivaa tarkoittaa. Mies oli vähän hömelönä (ihan kun mun ilmeestä ei ois jo nähny) että "öö en, varmaan että et oo (raskaana)". Pienen valistuksen ja ohjelappusen esittelyn jälkeen se ei sanonut mitään, hymyili vaan ja halasi tiukasti. Mää aloin sitte nauramaan aivan hysteerisesti, oli pakko mennä seinän viereen istumaan (ja saatoin vähän itkeekkii onnesta), mies vaan naureskeli mun reaktiolle... Kumpikaan ei oo oikein ees sisäistäny tätä asiaa vielä, miehen tietysti vielä vaikeempi uskoo jonkun kahden viivan perusteella, kun mullakaan ei oo mitään isoja oireita vielä. Kyllä se pikkuhiljaa on tainnu alkaa tajuta, kun oon käyny vahvistuvia viivoja aina uuden testin myötä esittelemässä..
  5. Onnea plussanneille! Täällä tuli plussa viikko sitten, aika monta testiä piti tehdä sen jälkeen ja (onnellisen) epätodellinen olo on vieläkin..!
  6. Tämä on ihana foorumi, kaikki kannustavat toisiaan ja vastaukset ovat asiallisia
  7. Kiitos teille! Pitääpä kuullostella millä mielin miehen työnantaja on, tosin varmaan vaan eka(t?) kerrat osuu töitten päälle, sitten alkaakin taas opiskelut molemmilla ja sieltä voi vähän helpommin sumplia. Itestä tuntuu että ainaki näin aluks ja ekan lapsen ois tärkee että mies ois mukana, se on paljon parempi muistamaanki jälkikäteen kaikkee...
  8. Kertokaapa konkarit ensikertalaiselle, että miten teijän miesten työnantajat on suhtautuneet siihen että mies tulee mukaan ultraan? Ei kai se miehellekkin palkallista työaikaa ole, eli kai pitää ottaa vapaata aamu- tai iltapäivä? Entä onko teillä miehet tulleet myös neuvolaan mukaan? Musta ois ihana jos päästäis sinne (melkein aina) yhessä kun aattelen että tämä on niin yhteinen juttu, mutta mikä siinä on yleensä käytäntönä? Epätietoinen kyselee..
  9. Mää täällä kyynel silmässä luen teijän juttuja, itku siis meinaa tulla niin hyvästä mielestä ku pahastaki.. Ihan alkumetreillä oon, mutta se liikuttuminen oliki yks juttu mistä aavistelin raskauden jo ennen testiä. Saa nähä miten hulluille asioille tässä tulee vielä itkettyä!
  10. Pakkohan se oli käyä vielä yks testi tekemässä. Eri testillä, parin tunnin pidätyksellä keskellä päivää selkeet viivat! Että nyt ei tartte sitä enää hermoilla...jospa mielenrauha nyt hetken säilyis, vaikka niinku aiemmatkin nii kyllä minäkin kaipaisin vähän kunnollisempia oireita, niin tuntuis konkreettisemmalle. Vaikka toisaalta hyvä näin, pitää toisaalta olla tyytyväinen ettei vielä oo mitään pahoja! :-)
  11. Yksi uusi hermoilija ilmoittautuu varovasti... Eilen oli siis 34/33 ja jotenkin tuntui olo tosi varmalle vaikka juuri mitään oireita ei ole, ainoastaan rinnat turvoksissa ja arat, joten tein ekan testin elämässäni. Viiva siihen ilmaantui ja hepuli (positiivinen) oli kyllä sen mukainen Muttamutta...pitihän se tänään aamulla mennä tekemään uudestaan kun eilen en niin tarkkaan sitä kelloa katsonut (tyhmä minä) ja viiva alkoi vasta arvioidun testiajan jälkeen vahvistumaan kunnolla. Vaikka haaleasti näkyi aiemminki kyllä. Tänään aamulla sitten viiva näytti aluks vielä haaleemmalle kun eilen, ja alko samoin vahvistua myöhemmin. Ja nyt sitten hermostuttaa ja jännittää, voiko meillä oikeesti olla niin hyvä onni että kolmannella tärppää, kun ei ole mitään muita oireitakaan kun ne rinnat. Eikö sen viivan pitäs näkyä selkeesti jo noilla kiertopäivillä...? Anteeks kauheen pitkä viesti mutta tää ei tiijä miten päin pitäs olla