Lankarulla

Rekisteröitynyt
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Lankarulla

  • Rank
    Aloittelija
  1. Joo! Tässähän se päivä kuluu kahlatessa keskusteluita ja etsiessä sellaisia, mihin itselläkin on jotain sanottavaa.
  2. Joo! Tässähän se päivä kuluu kahlatessa keskusteluita ja etsiessä sellaisia, mihin itselläkin on jotain sanottavaa.
  3. Ihan alussa vielä mennään, mutta ehkä meidän koirissa on ollut havaittavissa läheisyydenkaipuun lisääntymistä, vaikka muutenkin tykkäävät huomiosta ja viihtyvät jaloissa/kainalossa nukkumassa. Jännityksellä odotan, tapahtuuko tyttöjen käytöksessä muutosta kun viikkoja tulee lisää.
  4. Mulla alkoi noin viikko ennen plussaa jäätävä väsymys ja vessassakäynnin tarve moninkertaistui. Hädät alkaa tosi yllättäen, ja voimistuu hetkessä niin aggressiivisiksi, että vessaan on päästävä heti. Nyt 4+2 huomaan hengästyväni koiria käyttäessä ihan hetkessä, vatsa tuntuu menkkamaiselta, ja siltä kuin olis nälkä, vaikka on juuri syönyt. Hajut käy myös voimakkaammin nenään, tavallisesti en ole ollut hajuherkkä ollenkaan. Pahoinvoinnit saisi pysyäkin poissa. Aamuherätykset töihin on jo ihan tarpeeksi rankkoja ilman yökötystäkin.
  5. Minä! Toki vielä varovaisen toiveikkaasti tähän suhtaudun, vaikka testissä oli selkeä viiva. La osuisi 15.3. kohdille, jos laskee viimeisten kuukautisten alusta. Epäilen kuitenkin, että ovis olisi ollut jo aiemmin... aika näyttää.