piikitta

Jäsen
  • Content count

    91
  • Joined

  • Last visited

About piikitta

  • Rank
    Tavis
  1. Meillä poikien nimet alkaavat samalla kirjaimella, mutta ei tarkoituksella. Enemmän mietin, että haluan jonkun tietyn kirjaimen nimeen. Esim. esikoisella se oli v ja kuopuksella s ja nämäkin oli jotain ihme mutu fiiliksiä.
  2. Ekassa tunsin rv 18, toisessa vähän aikaisemmin. Rv 20 potkut oli jo tosi selviä.
  3. Asutaan maalla ja välillä käydään koiran kanssa kaupungissa puistoissa pyörähtämässä. Koira on tosi kiltti ollut aina muita koiria kohtaan, mutta nykyään ei päästä vieraita koiria mun lähelle. Olin tosi hämmentynyt tästä käytöksestä, kun kyseessä on todella symppis koira.
  4. kylmät omenat, suolakurkut ja punajuuret
  5. Masussa kasvaa kolmas lapsi ja tällä kertaa löysemmät vaatteet sai ottaa heti käyttöön. Turvotukset oli heti alussa jo hirveät.
  6. Toista odottaessa toivoin tyttöä, kun esikoinen on poika. Olin aivan varma että pettyisin jos tulisikin toinen poika. Sitten kun ultrassa kuulin, että tulossa on toinen poika aloin nauramaan. Olin niin onnellinen ja ajatus kahdesta pojasta yhdessä touhuamassa oli mitä ihanin.
  7. Meillä miehellä oli kanssa ensimmäisenä kuume. Tuntui tosi yllättävältä kun ei tarvinnut ruveta suostuttelu hommiin.
  8. Minulla on ollut ennen toiveissa kolme lasta ja nyt on kolmas tulossa. Nykyään haluaisin neljännenkin tai ajatuksena on että yritetään tehdä niin kaua kuin hyvälle tuntuu.
  9. Molemmilla kerroilla poika lupaukset ovat pitäneet paikkaansa