andra

Aktiivijäsen
 • Content count

  858
 • Joined

 • Last visited

About andra

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

1480 profile views
 1. Kyllä näyttäis mun silmään hyvin vahvistuvan! Peukkuja
 2. Mun mielestä siinä näkyy häivähdys väriä.
 3. @Tiltu mun mielestä siinä kyllä näkyy väriäkin!
 4. Kyllähän akashan testissä näkyy aika selkeäkin viiva. Uutta testiä huomenna?
 5. Mäkin näen jotain, mutta en tiedä väristä. Huomenna uutta testiä kehiin?
 6. Mä näen selkeän viivanpaikan, mutta en osaa sanoa olisko siinä vähän väriäkin.
 7. No todellakin ovat vahvistuneet!
 8. Kyllä mä jotain näen, mutta en uskalla sanoa mitään viivan väristä. Huomenna uutta testiä kehiin?
 9. Hyvä, että soitit ja ehdit testiin ennen joulua. Oikein paljon onnea ja tarrasukkia matkaan
 10. Mä soitin vasta virallisena testipäivänä, vaikka sain plussan aikaisemmin, mutta mun virallinen päivä olikin sunnuntai. Olisi sinne varmasti voinut soitella jo aikaisemmin. Veritestiä ei tehty, toki, jos olisin ehdottomasti sen halunnut, sellainen olisi otettu. Sanoivat sieltä, että kyllä ne tuplaviivat testissä riittää. Yksityisellä mekin oltiin hoidoissa.
 11. Rosetta, plussa se on, onnea! Larus, näen toisen viivan ja siinä väriä, plussaksi sanoisin
 12. Mulla oli yksivaltimoinen napanuora raskaudessa, mullekin vakuutettiin, ettei ole haittaa ja joskus suonen puuttuminen huomataan vasta synnyttyä kun napanuoraa leikataan. Kävin äitiyspolilla kontrolliultrassa rv 27+6 ja vauva kasvoi silloin ihan käyrien mukaan. Uusi kontrolliaika varattiin kolmen viikon päähän, mutta kaksi viikkoa tuon ensimmäisen käynnin jälkeen alkoi verenvuoto ja meninkin synnärille ambulanssilla. Vuoto ei kuitenkaan johtunut mitenkään napanuorasta vaan etisestä istukasta. Noin kolme viikko tuon ensimmäisen vuotokerran jälkeen vauva päätettiin ottaa ulkomaailmaan kiireellisellä sektiolla rv 32+5. Vauva on aivan normaalisti kehittynyt yksilö, eikä napavaltimon puuttuminen aiheuttanut meille mitään ns. ongelmia. Tuolla ultrapuolella on ketju yksivaltimoisista napanuorista, mikäli uskallat sitä mennä lukemaan. Ja saat toki laittaa yksityisviestiäkin mulle, jos haluat, koska meidän tapaus on vielä tällainen tuore (vauva on nyt kk ikäinen).
 13. Mulla on paastot olleet sellaista 3,9-5,7, noita ylityksiä on ollut muutama vaan ja uskon niiden johtuvan liian pitkästä ateriavälistä. Ruoan jälkeiset arvot ovat heitelleet enemmän 4,9-8,0. Niissäkin ylityksiä on ollut tosi vähän ja syynkin yleensä tiedän. En esim. pysty syömään vaaleaa leipää, tuoremehua, aterian yhteydessä vaikka kolmea täytekeksiä yms. olen niitä siitä huolimatta välillä syönyt. Tunnen kyllä ylityksistä ja väärin syömisistä huonoa omaatuntoa, vaikka vauva kasvaa ihan käyrillä eikä ole mikään sokerivauva. Huomaan kyllä nyt kun raskaus on pidemmällä, että ylityksiäkin tulee helpommin. Nyt siis 29+3.
 14. Onnea Jellona <3 Kiira, tunti lopettamisen jälkeen mittailen