tinttamari

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About tinttamari

  • Rank
    Aloittelija
  1. 28 se taitaa valitettavasti olla.. Jos ensi vuonna aloitetaan tjot/yritys niin olisihan tuosta hyvä muutama kilo saada pois ennen sitä. Gynekin sanoi että se voisi auttaa minun epämääräisiin (=ylipitkiin ja epäsäännöllisiin) kiertoihini..
  2. Ekaa kertaa kuulen koko vela-termin.. Ihmisillä voi olla ja saa olla erilaisia prioriteetteja elämässään, enkä minä ole niihin mikään puuttumaan. Mielikin voi muuttua asian tiimoilta, mutta yhtä hyvin olla muutumattakin. Lapset kuitenkin mullistavat elämää niin paljon, että mielestäni ne on parempi jättää "tekemättä", jos vanhemmuus ei siihen elämäntapaan sovi jollaisena sen itse haluaa pitää. Voin hyvin kuvitella että omien valintojen selittely ottaa pidemmän päälle kovasti päähän..
  3. Ollaan ajateltu miehen kanssa että yksi lapsi saattaisi olla meille riittävä, katsottaisiin aluksi miten sen kanssa pärjätään. Itsellä ei ole kauheasti kokemusta pikkulapsista niin vaikea ajatella sen pidemmälle! Itse olen kaksilapsisesta perheestä ja mies kolmelapsisesta.
  4. Emme kumpikaan polta, emmekä ole koskaan polttaneetkaan. Aiemmin saatoin hieman tuprutella viihteellä, nyt sekin on jäänyt kokonaan pois. Mies silloin tällöin kavereidensa kanssa polttaa, mutta ne kerrat voi laskea yhden käden sormilla per vuosi.
  5. Viimeaikoina pelot ovat liittyneet eniten työ- ja talousasioihin.. Että miten asiat järjestyvät, pitkäaikainen työttömyys pelottaa myös. Omalla työpaikallani on monia ongelmia tällä hetkellä, ja tekisi mieli vaihtaa muualle. Mutta en vaan uskalla, sillä mies jäi lomautuksien jälkeen tässä kuussa työttömäksi ja hänen uudelleentyöllistymisensä ei mitä luultavimmin käy kovin helposti, syitä en jaksa tähän tarkemmin eritellä. Toisaalta luotan siihen että asiat yleensä lopulta järjestyvät, mutta toisaalta Suomen hyvinvointiyhteiskunta tuntuu rapautuvan tässä pikkuhiljaa ja pienituloisilta kiristetään enenivissä määrin.. Huoh.
  6. Annan 8. Mukavan kuuloinen, mutta toisaalta siitä tulee ehkä liiaksikin se paikkakunta ja tunturi mieleen.. Vaikka mikäs siinä varsinkin jos sielläpäin asuu tai paikkaan on erityinen "side". Elvi?
  7. Olen ajatellut, että mikäli joskus saisin tyttären antaisin hänelle toiseksi nimeksi Kristiina. Tämä siitä syystä että se on siskoni, äitini ja anoppini toinen nimi ja sitä voisi pitää "kunnianosoituksena" heille. Pojalle taas toiseksi nimeksi mieheni toinen nimi tai samantyyppinen ri-päätteinen nimi. Etunimeksi sitten varmasti tulisi jotain sellaista, jota ei ihan lähisuvussa tai välttämättä aiemminkaan ole esiintynyt.
  8. Naamakuvia lapsista en aio laittaa Facebookiin tai mihinkään muuallekaan, muitakin varmasti harkitsen pitkään että voisiko jättää laittamattakin. Lapsilla pitää mielestäni olla oikeus yksityisyyteensä. Siinä vaiheessa kun asia on ajakohtainen voisin miettiä ns. "turvallisempien" kuvapalveluiden käyttöä joihin pääsy olisi salasanan takana, mutta en ole vielä tarkemmin tutkinut asiaa.. Tällöin valikoidut tuttavat pääsisivät kuvia katsomaan halutessaan.
  9. Vuokralla kerrostalossa, neliöitä 60,5 2H+K sekä lasitettu partsi. Asutaan miehen kanssa tässä kahdestaan, tykätään tästä paljon ja naapurit ovat mukavaa ja hiljaista väkeä eli rauhassa saa olla ja elää! Hieman epäilyttää jos joskus esikoinen saadaan miten rampataan vauvan ja vaunujen kanssa neljänteen eli ylimpään kerrokseen, tässä talossa kun ei ole hissiä.. Kyllä se varmasti jotenkin onnistuu, mutta mukavampaa olisi löytää esimerkiksi jokin rivitalokämppä jossain vaiheessa. Tai sitten hissillinen kerrostalo.