Karen

Aktiivijäsen
 • Content count

  389
 • Joined

 • Last visited

About Karen

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 06/01/89

Recent Profile Visitors

439 profile views
 1. On ne mulla, laitan sulle viestiä! Muoks: Sulle ei pysty laittamaan viestiä.
 2. Kahden hormonin tasot mittaava Clearblue Digital -ovulaatiotesti. Paketissa 20 kpl testipuikkoja ja testilaite. Ostettu Kotitestiltä ja ovat toimittajan lähettämässä avaamattomassa muovipakkauksessa. Näin pakattuina kulkevat postissa kirjeenä. https://www.kotitesti.fi/tuote/clearblue-dual-hormone-ovulaatiotesti/00860/ Päiväys 11/2016 saakka. Hinta postikuluineen 14 €. Itsellä ei toistaiseksi tarvetta.
 3. Hei! Toivoisin nyt Clomeista tietäviltä mielipiteitä... Minulle on määrätty Clomifenit (2tbl/pv) kp3-7 + Terolutit (1tbl/pv) kp15-24. Kahdessa kierrossa ovulaatio tullut kp9, eli tosi aikaisin?, eikä toivottua tulosta... Nyt olen kuullut monen ottavan Clomit kp5-9. Minulla on enää yhdeksi kierroksi Clomeja, ja tässä pohdinkin uskallanko omin päin muuttaa päivät, joina otan Clomeja, tuonne kp5-9? Kiertoni on asettunut Teroluteilla 27 päivän mittaiseksi. Kesäkuussa tulee vuosi täyteen yritystä, ja sitten mennään jatkotutkimuksiin. Tai no mies on jo tutkittu, priimaa oli, eli minua sitten varmaan pitää tarkemmin tutkia.
 4. Selkeesti sielä jotakin on, JuuLia!
 5. Lopetin e-pillerit 10v syömisen jälkeen, ja eka kierto venähti jonnekin kp 80 tjsp. Sain Teroluteilla kierron pyörimään 28 päivän mittaiseksi. En kuitenkaan saanut tikutettua ovista, joten mies kävi testeissä, ja sen jälkeen sain nyt Clomit ja Terot. Eli tänään aloitan Teroilla, ja jos saan taas kierron käyntiin, aloitan Clomit seuraavan kierron 3-7pv 1tbl. aamuin illoin. Minulla ei ollu PCO:ta tai muutakaan..ainoastaan ovis puuttuu (niin ja kierto tietysti myös). Muokkaan tähän 19.3.15, kp14 Terot laittoivat kierron pyörimään taas niinkuin aiemmin. Päättelin että kierto on 28 päivää taas, koska Teroluttien lopettamisesta kuukautiset alkoi taas toisena päivänä lopetuksesta. Clomit otin aamuin illoin eli kaksi päivässä kp3-7. Clomit auttoivat, koska sain hymynaaman kp10 ovistestiin, sellaista ei ole aiemmin meillä nähtykään. Toiveikkaana odotellaan tulosta. Huomenna pitää aloittaa taas Terot, mutta sittenhän nähdään alkaako kuukautiset vai ei. Lisäksi on vielä reseptillä kaksi Clomikuuria. Kevättä rinnassa.
 6. Minulla oli tero-kuuri tasoittamassa kiertoa kolmen kierron ajan. Sillä saatiinkin 28pv kestävä kierto..eka kierto pillereiden lopettamisen jälkeen kun venyi jonnekin kp80. Nyt eka luomukierto meneillään..ei siis apua meille näistä.
 7. medusa: Kyllä saisi jo sinun vuoro ollakin!
 8. Täällä meneillään kp3... Ei tärpännyt vielä. Oireet olikin mielikuvituksen tuotetta.
 9. Voi harmi Punatulkku Täällä taitaa myös kääntyä huomenna yk6 ja kp1 Koitan hillitä testaamista enkä tee testiä vielä huomenna vaan linkaan maanantaihin. Ainakin yritän.
 10. Ohoh, ootko tehnyt testin, Mintaka? Täällä pitäis huomenna alkaa menkat, kolmas päivä terojen lopetuksesta. Muuta oiretta ei ole kuin vuoto..kirkasta ja hyvin juoksevassa muodossa. Hmm..enteiliskö menkkoja. Myös naama kukkii kiitettävästi Taitaa kääntyä yk6.
 11. Kyllä tuo elämöinti alavatsassa taisi ovis olla, kun tänään ei enää tunnu mitään nippailuja. Onneksi tuli hyödynnettyä eilinen. Illalla sain ihmeellisen raivokohtauksen (olen yleensä aika rauhallinen luonne) ja tuli ihme alakulo fiilis, kun murehdin ennen nukkumaanmenoa että miten meillä rahat riittää jos olen nyt raaskaana ja mulla pienenee tulot. Nyt aamulla kaikki tuntuu taas valoisammalta, ja tajuan kyllä ettei meillä mitään hätää ole kun mies on vakityössä. Nämä on vissiin jotain hormooneista johtuvia myrskyjä.
 12. Olen 10v käyttänyt e-pillereitä ja välillä kokeiltiin rengasta ja minipillereitä, mutta palasin aina Diane Novaan. Kesäkuun lopulla jätin pillerit pois ja tyhjennysvuodon jälkeen ei tapahtunut mitään, joten sain terolutkuurin jolla sain ekat kuukautiset käyntiin 11.11. Mä aloin miettiä, että olisko tämä nyt vasta ovis. Tikku ei näyttänyt äsken mitään Limoja olis, hmm...pitääpä kiusata miestä illalla Tosin me ollaan koko kierto hyödynnetty hyvin joka päivä tai joka toinen ainakin.
 13. Minäkin täällä kuuntelen kroppaa herkällä korvalla. Terokuuri aloitettu toista kertaa viime viikon tiistaina eli kp15.. Lauantaina kp19 oli pahoinvointia tai jotenkin yökkö olo koko aamupäivän. Lisäksi pyörrytti ja heräsin myös la-su välisenä yönä neljältä yöllä ja olin hereillä puolituntia..ei lainkaan minun tapaista. Aamulla heräsin todella erikoiseen uneen. Sunnuntaina kp20 oli taas huono olo hetken aamupalalla sekä huimasi ja iltapäivästä jotenkin vihloi alavatsassa ja sitä jatkui iltaan saakka. Kävin välissä ratsastamassakin, mutta juilinta jatkui sen jälkeen. Tänään kp21 kipu alavatsassa voimistunut, semmosia ihme nippasuja...liekö kuukautiset vaan alkamassa. :/ Viimeksi alkoi kp28 eli kolmantena päivänä kun olin lopettanut terolutin. No, ainakin mun kroppa alkaa hereillä.
 14. Minäkin otin tässä kierrossa punaviinin käyttöön. Lasi per ilta ja tuo espanjalainen Iris mullekin uppoaa. En yleensä tykkää punaviinistä. Kiitos vinkistä!
 15. Mä en saanut plussaa ovistestiin tässäkään kierrossa. Semmosia haaleita viivoja Pregcheckillä vaan Kp20 meneillään ja eilen oli etova olo ja koko ajan nälkä. Taitaa kroppa kehitellä omiaan. Testaamaan en vielä pääse moneen päivään..en aio ostaakaan koko testiä ennenkuin on selkeästi menkat myöhässä.