Naani

Aktiivijäsen
 • Content count

  1036
 • Joined

 • Last visited

About Naani

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

210 profile views
 1. Olipa kiva käydä lueskelemassa näitä juttuja! Meillä siis perätilavauva tulossa, huomattiin se neuvolassa rv 36+5 ja seuraavana päivänä oli käännösyritys. Ei kääntynyt mokoma, joten sieltä sitten suoraan magneettikuviin. Lantiossa riittävästi tilaa ja kohtuu siro vauva pitäs olla tulossa, eli ei esteitä alatiesynnytykselle. Alatiesynnytys on sellanen mitä oon toivonut hirveesti ja oli ihan itsestäänselvää, että mikäli se vaan onnistuu niin alateitse lähtään kokeilemaan. Nyt on ruvennut jännittämään, että olikohan oikea ratkasu :S Näitä juttuja luettuani sain kuitenkinv ahvistusta sille, että haluan ainakin yrittää alakautta Matalalla kynnyksellähän siitä sitten lähetään leikkuriin, jos niikseen tulee! 38+0
 2. Jeeeee Petite!!! <3
 3. Kävisköhän joku Britax Affinityjen omistaja täällä lukemassa? No, testataan! Meillä siis heinäkuista vauvaa varten ko vaunut hankittuna ja nyt rupesin kattelemaan niitä viikonloppuna tarkemmin. Mun mielestä se vaunukoppa kiinnittyy jotenkin vähän fletkusti siihen runkoon, ts loksahtaa kyllä paikoilleen jne, mutta heiluu vähän kiinnityksen jälkeen. Onko ihan normaalia ja ok? Lisäks se koppa on hieman silleen vinossa, että jalkopää on vähän matalemmalla kuin sitten pääpää (). Onko muilla ollut sama tilanne, onko häirinnyt käytössä? Pitääkö viedä liikkeeseen näytille?
 4. Petite, kyllähän siinä viiva näkyy! Jihuuuuu!!!
 5. Kerroin rv 13+ , kun sattui sopivasti kehityskeskustelu
 6. Rain, hienoja viivoja! Jeeee! ))
 7. Oi orkkideea, täällä on peukut pystyssä! <3
 8. Marsipaanimakeinen Mä itkin tänään koska olin niin ilonen siitä, että oon raskaana paljon rauhallisempi ku normaalisti. Että wtf?
 9. Iik Petite! Kyllä siinä jotain näkyy joo, nyt vaan toivomaan että vahvistuu! )
 10. ^ se 1-2 viikkoa tarkottaa sitä, että hedelmöittymisestä on 1-2 viikkoa mulla samoill kohilla about ollu edelliset menkat ja sain saman tuloksen pari päivää sitten. Ja voi tosiaan olla, että ovis onkin ollu vähän myöhemmin. Onnea ja tervetuloa heinäkuisiin!
 11. Huono olo, alavatsan nippailut ja iso finni selässä. Kyllä. (mulle ei siis tuu finnejä oikeestaan ku raskaana ollessani, etenkään johonkin muualle ku naamaan..)
 12. Mä tänään näin kierron loppupuolen kunniaksi tein r-testin, kun on ollut tosi huono olo. Täysin tyylipuhdas nega, ei näkynyt yhtään mitään muuta kun se kontrolliviiva. Että vittan sentään. Kovasti yritin kurkistella, että jos siinä nyt joku hyvin haalea haamu näkyis jossain hyvässä kulmassa, mutta ei. Ei niin mitään!
 13. "Ei raskaana" oli tuomio tänään... Ehkäpä kokeilen huomenna heti aamusta uudelleen ja jos on sama, niin sitten venailen vaan et alkaako menkat ajallaan ja mietin testaamista sit uusiksi :S
 14. Mä ajattelin tehä tänään digitestin, vaikka onkin vasta dpo 10... :S sen verran voimakkaita oireita et vois vaikka näkyä jo. Ääk.
 15. Mä voisin päivitellä tänne nyt kans mun dpo-meininkejä, kiva sitten että pysyvät mahdollista jatkoa varten tallessa ja voi käydä kurkkimassa Oviksesta en oo ihan 100% varma, mutta meen nyt laskurin mukaan. dpo 1-2 : ei juur mitään oireita dpo 3 : rinnat hieman arat, kova väsymys dpo 4 : rinnat edelleen vähän kipeenä, hirrrrmuinen väsy. Vituttaa ja itkettää ihan ihme jutut (esim se, että en osannut päättää, että halutaanko me ostaa uusi sänky vai ei ja jos halutaan, niin mikä oli paras...) dpo 5 : vieläkin sattuu rintoihin, välillä tosin mietin et onko ne oikeesti arat vai johtuuko vaan mun jatkuvasta puristelusta ja kokeilusta... Tosi kova väsymys ja ärsytys. Huono olo. Kova jano koko ajan (sama oli tärppikierrossa) dpo 6 : rintojen arkuus jatkuu edelleen, ei kovin pahana, mutta kuitenkin. Väsyttää ja ärsyttää. Oikeella puolella alavatsassa vähän semmosta menkkajomoa, joka yleensä on alkanut vasta pari päivää ennen menkkoja. Janottaa ja vessassa pitää ravata koko ajan. dpo 7 : rintahommat on pysyny ennallaan, ehkä aristaa vähän enempi. Väsymys on ihan kamalaa. Vituttaa. Janottaa. Töissä kun tuli pieni muutos huomisen aikatauluihin, teki mieli ruveta vaan itkemään, vaikka mitään ongelmaa ei oikeesti ollut... Kynnet on selvästi vahvemmat kun ennen (sama homma tärppikierrossa, en oo ikinä saanu kynsiä kasvamaan yhtä vahvoina niin pitkiksi!). dpo 8 : vähän huolettaa kun tissit ei oo ihan kauheen kipeet (vertaan niitä tosin siihen tilaan jossa ne oli rv 6...), vielä ei ehkä kannata panikoitua. Aamulla oli tosi huono olo, hyvä kun sai syötyä. Kahvia ei pystynyt juomaan heti aamusta. Oksennus meinas iskeä muutamaan otteeseen. Alavatsassa pieniä vihlaisevia kipuja, joko oikealla tai vasemmalla puolella (vähän vaihdellen). Tuntuu ihan samoilta kun raskaana ollessa. Vaatii kovasti mielenlujuutta, etten säntää tältä istumalta ostamaan raskaustestiä. Päätin, että odotan menkkojen oletettuun alkamispäivään tän asian kanssa.. dpo 9 : samaa kuin eilen. Melkein oksensin aamulla hissiin... dpo 10 : Vähän ollut huono olo, tissit on pikkusen arat. On väsyttänyt ihan järjettömän paljon ja mieliala on ollu aika räjähdysherkkä. Tein hätähousuna ekan testin tänään alkuillasta, negaahan se näytti (digitesti). Vähän flunssainen olo. Mittasin lämmön, 36,8 (normaalisti n. 36,2 tai 36,3). dpo 11 : aamulla testattu nega. Lämpö 35,8 ihan aamusta, nyt näytti 36,6.. Menkkajomoja. Rinnat aristaa ihan pikkusen. Henkisesti varauduttu kp 1 tuloon... dpo 12 : tänään on väsyttänyt ja fiilikset on vaihdelleet aika laidasta laitaan. Alavatsa kipuilee, ei tosin menkkajomomaisesti vaan enemmänkin nipistelee munasarjojen kohdilta. dpo 13 : samaa kuin eilen. dpo 14 : kp1. Lupaavatkaan oireet ei siis välttämättä tarkota mitään.. :S