känkkis

Jäsen
  • Content count

    72
  • Joined

  • Last visited

About känkkis

  • Rank
    Tavis
  1. Moi! Onnistuuko postitus? Ostaisin mielelläni tuon kauluspaidan sekä molemmat raitapaidat. Onko popin mekko vielä varattu? Jos ei niin myös sen!
  2. Hittovie, täällähän on hyviä tuloksia greippimehun kanssa (tai sen myötävaikutuksesta, tai ei, tai kuu ja tähdet oli oikeassa asennossa ) Anyway, pakkohan sitä oli tänään ostaa!
  3. Mä tilasin kans tuolta Raskauskeijusta, nopeesti vertailtuna suht edullinen. En vielä lähtenyt Amazon / Ebay -linjalle, tilaillaan sitten sieltä jos yrittäminen venahtaa (plus et halusin tän ekan satsin kotiin mahdollisimmat pian! )
  4. Mäkin aloitin tuon foolihapon, lisäksi se normi monivitamiini mitä aina vetelen. Niin ja tänään ostin sitä paljon puhuttua greippimehua Yllätys oli suuri kun se olikin hyvää!
  5. Yhdessä 4 vuotta, naimisiin mentiin tänä vuonna.
  6. tosi hyviä listoja teillä! Itselläni hyvin samanlaisia ajatuksia kuin muillakin. Täytyykin muistaa käydä lukemassa tämä palsta jos onnekkaasti onnistun äidiksi tulemaan
  7. En kysele, raskaus kun tuppaa olemaan sellainen että kyllä sen sitten aikanaan näkee Plus mua ottaa aivan raivokkaasti päähän kun yksi ystävä on kysynyt useamman kerran "ootteko jo päättäneet koska alatte lapsia tekemään" ja vihjailee siitä kuinka vuodet vierii. Yöh! Miten tökeröä!
  8. täytyykin lähteä Alkoon...
  9. minä 27, mies 35!
  10. Täälläkin yritys lähtökuopissa, en ajatellut niitä muutamia saunakaljoja pois jättää ennen plussaamista.. Eli samoilla linjoilla kun suurin osa muistakin täällä
  11. heipphei täällä uusi foorumilainen Pillerit jäi laatikkoon viime viikolla, nyt jännätään miten oma kroppa alkaa toimia 4 vuoden nappien popsimisen jälkeen...